- Konu Sahibi meleksimam
- #1.461
magnesia çok tşkler cnmm :) sana hayırlı olsun inş. benmde bebişim olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dinlenir ama emzirme zamanı gelince zor uyandırıyorlarmış yakışıklıyı..:)Ohh ne güzel uyusun tabi, annesi de rahat eder, iyice dinlenir :)
Evet süt olmaması kötü hayıt tohumu götüreceğim giderken, dr. sorup kullansın.
Süt yapıyormuş sanırım ama dr. danışmadan kullanmasını istemem.
İnşaallah bir sıkıntı çıkmaz canım.. :)ewt 8 aydır kullanıyordum bu ay bıraktımm bu haftada kontrole gidicem bi sorun warmı kan değerlerim nası ve folik asite başlamak için bide hipotroid war bakalım nolck
ewt 8 aydır kullanıyordum bu ay bıraktımm bu haftada kontrole gidicem bi sorun warmı kan değerlerim nası ve folik asite başlamak için bide hipotroid war bakalım nolck
Evet dinlenir ama emzirme zamanı gelince zor uyandırıyorlarmış yakışıklıyı..:)
Bir zararı olacağını sanmam..
Benim bi tanıdığım vardı kızı onunda bebekken böyle hep uyurmuş zor emzirirdim derdi ama şimdi bi cadı bi cadı çok bilmiş bi şeker.
Geçen gördüm babası yanına çağırıyor gel kızım diyo bu cadıda kıvıra kıvıra yürüyüp gerek yok gelemem diyor. Maşallah kızlar çok tatlı oluyor ya.
kızlar bana fikir verin... bende bu ay çocuk düşünüyorum korunmayı bıraktık bi kaç kez korunmasız birlikte olduk şimdi ben diş yaptırıyorum diş tedavisi bitene kadar tekrar korunmalımıyım
hamile kalırsam bebeği etkiler mi ???![]()
Bu diş meselesi benim için hep kafa karıştırıcı oldu hamile kaldığımdan beri.. Dolgum düştü ve yaptırmam lazım çünkü içine bişey gittiğinde çok sızlıyor ama bebeğime zarar gelir diye korktuğumdan yaptırmadım.. İstersen doktora bir danış.. yada dişcine sor..
Benim dayımın küçük kızı da aynen öyle.. dayım çağırıyor fıstığım gel diyor eğer kızdıyda ben senin fıstığın değilim değip gidiyor..Bende küçükken az uyur çok emermişim bakalım benim kızın nasıl olcak?
![]()
Sabah dayanamayıp eşime mesaj hamileyim baba oluyorsun diye
Telefonun şarjı az diye oda telefonu kapatmış şimdi işten çıkmış telefonu açmış,
mesajı görünce aradı. İnanmıyorum gerçekten doğru mu diyor
Bide yanında birileri var sanırım tam konuşamıyor ilk sorusu gerçekten pozitif mi oldu
Çok mutlu olduk ya Allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah (amin)
Bende testi eşime aldırmıştım bırakıp dışarı çıkmıştı.. ben testi yaptım pozitif.. dedim şuna bir numara yapayım. O zaman da kayınvalidemlerdeydik bende onlarla oturuyordum.. bu eve geldi sorcak ama soramıyor annesi var bana bakıyor bende yüzünü astım umut yok gibi..
Odamıza geçtiğimizde yaptınmı dedi yaptım dedim.. eee dedi bende üzgün gibi yaptım ama zor tutuyorum kendimi.. :) yüzüme falan baktı üzülme dedi.. sonra ben patladım gülmeye başladım onun o halini görünce.. Sonuç Pozitif baba oluyorsun dedim.. Çok sevindi.. zaten inanmamıştım deyip üste çıkmaya çalıştı üstelik..
Amin canım İnşaallah
bende kocama bu haberi vermek istiyorum artık yaaa RABBİM İSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞLLH...![]()