Ilk çocuğunu düşünenler...

SELAM KIZLAR! TOPİĞİ BIRAKMADIM, SADECE DERSLERDEN PEK VAKİT BULAMIYORUM. SINAVA 17 GÜN KALDI. :18:DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. BU ARADA BEN HİÇ SİZLERİ BIRAKIR MIYIM? ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİ DE. AMA ÇOĞUNUZ BEN İM YOKLUĞUNDA TERK ETMİŞSİNİZ BURAYI:14:... YİNE DEVAM EDERİZ. BEN ŞU SINAVI HAYIRLISIYLA Bİ ATLATAYIM. BU ARADA DÜN ÇOK SÜPER BİR DOKTOR BULDUM. BEBİŞİM 3 AYLIK OLDU, BEN ANCAK İYİ BİR DOKTOR BULABİLDİ. ÇOK ŞÜKÜR. ÖZEL MUAYENEHANESİ VAR. TABİ PARAYI VERİNCE DAH İYİ HATTA ÇOK ÇOK İYİ İLGİLENİYOR. :1: BEBİŞİMİN KIZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEKMİŞ.:emir_bebek::nazar: HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. BU ARADA DOKTOR DEDİKİ KIZLAR; MAYDANOZ, NAR, HURMA TÜKETME, MÜMKÜN OLDUĞU KADAR BEYAZ ET YE, KARBONHİDRATTAN UZAK DUR, HAMUR İŞİNDEN UZAK DUR DEDİ. KADIN KİLOMA DİYETİME KADAR BİLGİ VERDİ.CEVİZ YEMELİYMİŞİM BOL BOL. GÜNDE BİR YUMURTA VE 2 BARDAK SÜT İÇMELİYMİŞİM. FOLİK ASİT ALAMADIĞIM İÇİN BUNLAR FAYDALIYMIŞ. İŞTE BÖYLE. DEDİ, BEBEK ÇOK HAREKETLİYMİŞ. PARMAĞINI EMİYORDU, ACIKMIŞ. ÖYLE İÇİM GİTTİ ÖYLE DEYİNCE DOKYOR. AĞLAYASIM GELDİ. KAHVALTI YAPMADIĞIM İÇİN KENDİMİ ÇOK SUÇLADIM.:17: KAHVALTI ÖĞÜNÜNÜ ASLA ATLAMAMALIYMIŞ. GÜNDE 5-6 ÖĞÜN AZ AZ YEMELİYMİŞ. ÖYLE İŞTE. BUGÜNLÜK BU KADAR. YİNE UĞRARIM. SİZ MUHABBETE DEVAM EDİN. BENİ UNUTMAYIN. BEN SİZLERİ HİÇ UNUTMADIM. HEP BERABER DOĞURACAĞIZ...:49::49::49::49:

Meleksimam senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
:46:.:emir_bebek:. ben buraya bakıyorum kimse yazmamış bende yazmıyorum.. bulantıların geçmiştir inşaallah.. süt içmeyi sevmiyorsan ayran da içebilirsin.. ceviz bebişinin beyni için çok önemli.. parmağını emmesi çok normal aç olduğu için emmiyor kendini emmeye alıştırıyor.:16:. iyi bir doktor bulman da çok güzel.. bizde bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek diye.. ne çok erken gelsin nede çok geç :1:

herkese merhaba.ben de geçen hafta dr. gittim ancak ne simir testi ne de kan testi istedi.sadece muayene etti,ultrasonla baktı ve folibol verdi.Test falan yapar diye özele gitmiştim ancak hiç bi şey istemedi.siz hepiniz o testleri yaptırdınız mı?

meleksimam 3 ay oldumu bebğin zaman nasıl geçiyor..

Bizimde planımız ağustos ayı..Bayramda tatile gidecektik son kez yalnız ve orda ilşk temelleri atacaktık..Ama planlara uymayan bişey oldu ben bayramda regl olacam..Bayramdan önce başlıyacaz ramazanda yani..Bakalım hemen tutacakmı?

arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen! 6 gündür azar azar kanamam var, parçalı değil, bulaşıyor gibi, rengi kırmızı, pembe gibi. Ama karnımda sürekli bir ağrı var, düşük ağrısı nasıl oluyor, 5,5 hatalık hamileyim.
Düşse şimdiye düşerdi diyorlar. Düştüğünü nasıl anlayacağım? Lüten yardım:(
canım sakın onun bunun lafına bakma. Söz konusu olan senin ve bebeğinin sağlığı. Kim ne derse desin sen hemen bir doktora git. Normal bir şey değil bu. Allah korusun ikinizi de. Ihmale gelmez bu işler.

Selam kızlar! Yeni temel atacak arkadaşlar! Allah hepinize de hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Libyana, ilk bebişimiz senden olacak, doğumdan sonra da unutma bizi, paylaş yaşadıklarını. Senin doğumun yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum. Inşallah hayırlısıyla kavuşursun kızına, amin.
Magnesia, ben ikili test yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Allah korusun , bebiş sağlıksızsa bile kesinlikle aldırmayı düşünmem. şimdien böyle bir şeyi öğrenip de kendimi üzmeme gerek yok. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
Kızlar böyle yazışmayı çok özledim. Sınav stresi beni öldürecek, nolur duanızı benden eksik etmeyin. çok ihtiyacım var. Sınavdan sonra da annem ameliyat olacakmış, onun yanına gideceğim. Uzun süre gelemeyebilirim, ama bırakmam burayı. öpüldünüz... Allah'a emanet olun!!:54:

Selam kızlar! Yeni temel atacak arkadaşlar! Allah hepinize de hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Libyana, ilk bebişimiz senden olacak, doğumdan sonra da unutma bizi, paylaş yaşadıklarını. Senin doğumun yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum. Inşallah hayırlısıyla kavuşursun kızına, amin.
Magnesia, ben ikili test yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Allah korusun , bebiş sağlıksızsa bile kesinlikle aldırmayı düşünmem. şimdien böyle bir şeyi öğrenip de kendimi üzmeme gerek yok. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
Kızlar böyle yazışmayı çok özledim. Sınav stresi beni öldürecek, nolur duanızı benden eksik etmeyin. çok ihtiyacım var. Sınavdan sonra da annem ameliyat olacakmış, onun yanına gideceğim. Uzun süre gelemeyebilirim, ama bırakmam burayı. öpüldünüz... Allah'a emanet olun!!:54:

İnşaallah paylaşırım canım.. sizde sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize.. bak senin 3 aylık olmuş bile maşaallah.. sende Allah'a emanet ol canım..
:54:

İnşaallah paylaşırım canım.. sizde sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize.. bak senin 3 aylık olmuş bile maşaallah.. sende Allah'a emanet ol canım..
:54:

Merhaba kızlar bende bebişi istiyorum ama bir yıldan fazla oldu .yaa siz nasil hemen hamile kaliyonuz anlamıyorm topigin başına baktım ilk aydan hamiş olanlar var ne yaptınız banada söyleyin

Merhaba kızlar bende bebişi istiyorum ama bir yıldan fazla oldu .yaa siz nasil hemen hamile kaliyonuz anlamıyorm topigin başına baktım ilk aydan hamiş olanlar var ne yaptınız banada söyleyin

Hemen hamile kalanlar şanslı olanlar. Allah öyle takdir etmiş hemen olmuş. Benim 1,5 ay oldu. Çalışmalara devam :52:

acemiperinin dediği gibi şans bu işler..Korunurken hamile kalanlarda var sonuçta..Zamanı gelmişse oluyor demekki..

Bizde bu ay başladık çalşmalara..eşim kaza kurşunuyla hamile kalanlar var..Bu kadar düşünme diyor..Ama elde değil..İtiraf etmek gerekirse içimde ya olmazsa diye birşey geçmiyor..Sanki bu ay tutacak gibi..Tutmazsa hüsran olur benim için ama elimde değil aksini düşünemiyorum..

Zor geçiyor canım.. kasıklarım belim çok ağrıyor.. Hayırlısıyla doğursaydım çok iyi olcaktı.. sende ne var ne yok..?

sıcaklarda zorlar seni..Allah yardımcın olsun canım..

Bende iyiyim çok şükür..Bu ay artık başladık çalışmalara..Bakalım akibet ne olacak

Ya tabiki kızlar Allah ol derse olur ne gelirse Allah'tan herseyin hayırlısını isterim ben ama böyle bazı kisiler ilk seferde hamiş oluyo acaba bişeyler yapıyorlar mı merak ediyorum herhangi bı kür falan bu arada benim bat a 15 gün var ya sabır diyorum beklemek zor. Sizlerin bat ne zaman??

Ya tabiki kızlar Allah ol derse olur ne gelirse Allah'tan herseyin hayırlısını isterim ben ama böyle bazı kisiler ilk seferde hamiş oluyo acaba bişeyler yapıyorlar mı merak ediyorum herhangi bı kür falan bu arada benim bat a 15 gün var ya sabır diyorum beklemek zor. Sizlerin bat ne zaman??

Canım forumda bakabilirsin kür yapanlar var. En meşhuru soğan kürü. Bir yıldan fazla olduysa doktora danışabilirsin. Çatlatma iğnesi diye bir şey varmış.

Ben yumurtlama dönemi takibi yapıyorum ve ilişki sonrası belin altına ince bir yastık koyup 10-15 dk bekliyorum. Henüz tutmadı. Nasip kısmet bakalım

BAT 26 temmuz

İlk aydan en özel yapılan şey yumurtlama dönemini değerlendirmektir bence..Ben öyle yapıyorum en azından..
BAT 23 Temmuz

Back
X