Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım forumda bakabilirsin kür yapanlar var. En meşhuru soğan kürü. Bir yıldan fazla olduysa doktora danışabilirsin. Çatlatma iğnesi diye bir şey varmış.

Ben yumurtlama dönemi takibi yapıyorum ve ilişki sonrası belin altına ince bir yastık koyup 10-15 dk bekliyorum. Henüz tutmadı. Nasip kısmet bakalım

BAT 26 temmuz

en son ilişkimde bende yastık koydum belimin altına..Eşim 1 saat yatmalymışn diyor..ama dayanamam sıkılırım ben..

Sogan kurunu biliyorum ama kist yada miyomu olanlara öneriyor saracoglu yumurta takibide yapıyorum ama stres yapabiliyor diye fazla ilgilenmiyorum bana doktorum igne falan vermedi ama tekrar gidip kendim istemeyi dusunuyorum kendi halimize bıraktı bizi

Sogan kurunu biliyorum ama kist yada miyomu olanlara öneriyor saracoglu yumurta takibide yapıyorum ama stres yapabiliyor diye fazla ilgilenmiyorum bana doktorum igne falan vermedi ama tekrar gidip kendim istemeyi dusunuyorum kendi halimize bıraktı bizi

soğan kürünü yaparken hamilelik riski olmaması gerekiyor

İncir kürü duymuştum bende

slm arkadaslar ben 1 yıllık evlıyım ama çocugum olmuyo bu benı çok korkutuyo allahım bana ve tum çocuk isteyenlere yardım etsın herkez gıbı bende anne olmak ıstıyorum.....

en son ilişkimde bende yastık koydum belimin altına..Eşim 1 saat yatmalymışn diyor..ama dayanamam sıkılırım ben..

Neee 1 saat mi ben 10 dakika duramıyorum :37:

Kullanımını bilmiyorum sadece okduklarımdan aklımda kalmış. 3-4 ay çocuk olmazsa demeyeceğim ben de. 1 yılı geçince test ve tedaviye başlıyorlar neden sana bir şey önermedi şaşırdım. Hatta şimdi 6 ayı geçince doktora gidilebileceğini, boşa zaman kaybedilmemesi gerektiğini söylüyorlar. 28 yaşındayım ben. Çocuk sesleri kafamı ütülüyor şimdiden, daha da ileride hiç çekemeyeceğim sanki. Gençken oluyor bu işler. Ben evlilikte biraz geç kaldım. Birden fazla çocuk düşünüyorum Allahım nasip ederse, o yüzden elimi çabuk tutmam lazım. Bazen diyorum 8 ay boşa mı korundum acaba, hiç mi korunmamak gerekirdi? Çocuk hemen olur sandım, beklenileceğini düşünmemiştim :50:

Temmuz ayı çalışmalarına başlamış bulunuyorum :52: BAT 26 temmuz. Hadi hayırlısı bakalım :49:

Kullanımını bilmiyorum sadece okduklarımdan aklımda kalmış. 3-4 ay çocuk olmazsa demeyeceğim ben de. 1 yılı geçince test ve tedaviye başlıyorlar neden sana bir şey önermedi şaşırdım. Hatta şimdi 6 ayı geçince doktora gidilebileceğini, boşa zaman kaybedilmemesi gerektiğini söylüyorlar. 28 yaşındayım ben. Çocuk sesleri kafamı ütülüyor şimdiden, daha da ileride hiç çekemeyeceğim sanki. Gençken oluyor bu işler. Ben evlilikte biraz geç kaldım. Birden fazla çocuk düşünüyorum Allahım nasip ederse, o yüzden elimi çabuk tutmam lazım. Bazen diyorum 8 ay boşa mı korundum acaba, hiç mi korunmamak gerekirdi? Çocuk hemen olur sandım, beklenileceğini düşünmemiştim :50:

Temmuz ayı çalışmalarına başlamış bulunuyorum :52: BAT 26 temmuz. Hadi hayırlısı bakalım :49:

Daha çok bebekleri 6 aylık 1 yaşında olanlar görünce içim gidiyor.Ama büyüklerin o yaramazlıklarını görüncede çocuk olmasamı diyorum nee yalan söyliyeyim.Çocuk olmadan gezelim dedik.borçlar bitsin deddik 2 yıl korunduk.İlk ay denememiz (gerçi yumurtlama gününü kaçıryoruz yok misafir yok yorgunluk yok stres derken) bakalım ne olacak.

Daha çok bebekleri 6 aylık 1 yaşında olanlar görünce içim gidiyor.Ama büyüklerin o yaramazlıklarını görüncede çocuk olmasamı diyorum nee yalan söyliyeyim.Çocuk olmadan gezelim dedik.borçlar bitsin deddik 2 yıl korunduk.İlk ay denememiz (gerçi yumurtlama gününü kaçıryoruz yok misafir yok yorgunluk yok stres derken) bakalım ne olacak.

Biz de evliliğe alışalım, borçlarımız bir rahatlasın falan derken 9 ayı bitiriyoruz. 1,5 aydır da korunmuyorum. Bana kalsa ben bu ay başlayacaktım korunmamaya. Aile baskısıyla biraz erkene çektik. Kardeşim hamile, eltim hamile, komşumuz hamile, yakın arkadaşlarım hamile. Her yer hamile dolu :nazar:

Hemen olmuyor diye sürekli korkutuyorlar. Bir de yediğimiz içtiğimiz hiçbir şey doğal değil, bebek özlemi çeken çok fazla insan var. Alah korusun bir sıkıntı varsa erkenden ortaya çıksın da tedavisini olalım diye biraz aceleciyim. Yoksa aklım fikrim gezip tozmakta. Bu yazı geçirirdim ben :52:

Biz de evliliğe alışalım, borçlarımız bir rahatlasın falan derken 9 ayı bitiriyoruz. 1,5 aydır da korunmuyorum. Bana kalsa ben bu ay başlayacaktım korunmamaya. Aile baskısıyla biraz erkene çektik. Kardeşim hamile, eltim hamile, komşumuz hamile, yakın arkadaşlarım hamile. Her yer hamile dolu :nazar:

Hemen olmuyor diye sürekli korkutuyorlar. Bir de yediğimiz içtiğimiz hiçbir şey doğal değil, bebek özlemi çeken çok fazla insan var. Alah korusun bir sıkıntı varsa erkenden ortaya çıksın da tedavisini olalım diye biraz aceleciyim. Yoksa aklım fikrim gezip tozmakta. Bu yazı geçirirdim ben :52:

o baskı evlendiğimden var benim.Hep kulakardı ettim.Şimdi istiyorum ama gezmekte aklımda.

ben kimyasal gebelik gecirdim sanırım ondan herhngi bişi vermedi doktor.. bende başta istememiştim o yüzden şimdi çok pişmanım hemen olcak sanmıştım malesefffffffffffff :((

Günaydın

Canım yorma kendini temizlikle falan. Bebişinin rahatını düşün. Sınıf geçmene de çok sevindim.

Ben de BAT bekliyorum bakalım. Hem adet olacak gibiyim hem olmayacak gibi. Birkaç güne belli olur inşallah. Hakkımda hayırlısı olsun
Acemiperi yalnız değildim annem yardım etti sağolsun. Temizlik yapmadan da olmuyor ki :)
Bat'ın ne zaman inşallah senin için hayırlısı olur canım.

Selam kızlar! Yeni temel atacak arkadaşlar! Allah hepinize de hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Libyana, ilk bebişimiz senden olacak, doğumdan sonra da unutma bizi, paylaş yaşadıklarını. Senin doğumun yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum. Inşallah hayırlısıyla kavuşursun kızına, amin.
Magnesia, ben ikili test yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Allah korusun , bebiş sağlıksızsa bile kesinlikle aldırmayı düşünmem. şimdien böyle bir şeyi öğrenip de kendimi üzmeme gerek yok. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
Kızlar böyle yazışmayı çok özledim. Sınav stresi beni öldürecek, nolur duanızı benden eksik etmeyin. çok ihtiyacım var. Sınavdan sonra da annem ameliyat olacakmış, onun yanına gideceğim. Uzun süre gelemeyebilirim, ama bırakmam burayı. öpüldünüz... Allah'a emanet olun!!:54:

Canım ben şu ikili testte baya kararsız kaldım evet bende aldırmayı düşünemem ama yine de bi sorun varsa öğrenmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum.
Pazartesi özel hastaneye gideceğim. Bu ayın 17sindede kendi dr.ma gideceğim onların dediklerine göre hareket etmeyi düşünüyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah (amin).
Annenede geçmiş olsun. Ameliyatı iyi geçer inşallah canım (amin).

banda yardım edermısınız bıse sorsam kızlar (uzun zamandır takıp edıyodum sızı bu arada )

Yurdakul_muge hayırdır ne soracaksın bildiğimiz bişeyse tabiki yardımcı oluruz.

Libyana güzel doğum hikayeni heyecanla bekliyorum :)
İnşallah doğumun kolay ve rahat olur (amin)

Bende uzun bi aradan sonra buradayım inşallah artık işlerimi bitirdim :)
Bu arada bugün ehliyet kursunada kayıt yaptırdım bebişim doğana kadar ehliyetimide alacağım inşallah :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız..
uzun zamandır forumlar arası turluyorum. müdavimi olduğumda var. bu başlığıda keşfettim şimdi. bi çoğunuzun nicklerini tanıyorum.
ben de ilk bebişimi düşünüyorum allah nasip ederse.
3 yıllık evliyim, yok şuydu yok buydu derken ancak bu isteme aşamasına geldik. ama ne siz sorun ne ben söleyim, ne çevre baskıları ne laflar gördüm bu süreçte. özellikle eşimin ailesi :52:
ama şimdi durum daha sakat tabe. isteyip de olmayınca bazen laf dokundurmalar daha çok dokunuyo insana. burnumun direği sızlıyo bazen. daha düşünmüyoruz diyoz herkese ama bi kaç aydır uğraşıyoruz.
işte böleee...
allah hepimizin göbişlerini bebişle doldursun inşallah kıslar....

Mrb ayva reçeli bende 3 yıllık evliyimm basta istemedik ama şimdi cok pişmanım banada cok soruluyor artık bunaldım valla bazen üzülüyorum bazen sinirleniyorum ama beklemekten Baska yapacak bisi yok umarım fazla beklemeyiz sen tedavi oluyo musun

herkese selamm we iyi tatiller daha bende bişi yok doğumkontrol hapına dewam amaa ağustosta bırakcam inş. hayırlı ayda hayırlı bebişlerim oluır :D

bir şey soracam ilk çocuğu biz de istiyoruz da öncelikle doktora gitmeden ne kadar süre normal yollara başvurmalıyız.bizim 3 ayımız ancak yakında doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle.acaba erken mi demeden de geçemiyorum.yaşım daha 22 ne dersiniz

20
ayvareceli ve Julia hakkınızda hayırlısı olsun vardır bi zamanı..
İnşallah buradan duyarız güzel haberlerinizi.

bir şey soracam ilk çocuğu biz de istiyoruz da öncelikle doktora gitmeden ne kadar süre normal yollara başvurmalıyız.bizim 3 ayımız ancak yakında doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle.acaba erken mi demeden de geçemiyorum.yaşım daha 22 ne dersiniz

Ben denemelere başlamadan önce gitmiştim ebrarx. Gerçi bende adet düzensizliği vardı da...
Diğer arkadaşlar bi sıkıntı olmadan en başta gittiler.
Şimdiden gidersen folik asit kullanmaya başlarsın iyi olur.
Eşinde folik asit kullanırsa spermleri hızlanır bilgin olsun.
Hem troid hormonlarına baktırmanda fayda var eğer bi sorun varsa gebelik öncesi tedavi olmuş olursun.

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

merhaba arkadaşlar nasılsınız..
uzun zamandır forumlar arası turluyorum. müdavimi olduğumda var. bu başlığıda keşfettim şimdi. bi çoğunuzun nicklerini tanıyorum.
ben de ilk bebişimi düşünüyorum allah nasip ederse.
3 yıllık evliyim, yok şuydu yok buydu derken ancak bu isteme aşamasına geldik. ama ne siz sorun ne ben söleyim, ne çevre baskıları ne laflar gördüm bu süreçte. özellikle eşimin ailesi :52:
ama şimdi durum daha sakat tabe. isteyip de olmayınca bazen laf dokundurmalar daha çok dokunuyo insana. burnumun direği sızlıyo bazen. daha düşünmüyoruz diyoz herkese ama bi kaç aydır uğraşıyoruz.
işte böleee...
allah hepimizin göbişlerini bebişle doldursun inşallah kıslar....

hiç takma bence cnm,bizde 4 sene sonunda istedik ve bekliyoruz hayırlısıyla inşallah,ama tabi bi ameliyat geçirdim,sağlık bu herşeyle karşılaşabiliriz,Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inş. güzel haberlerini bekliyoruz :)

biz 6 ay deneyip gittik,ameliyatsız anne olamayacağımızı tetkitlerle anladık,keşke o kadar uğraşmasaymışık dedik ama nafile :)) hadi bakalım sizin içinde hayırlısı :)

Back
X