canım belirti kişiden kişiye değişebiliyor.
şimdi daha adetine 8 gün varken de umutlanman yanlış olur çünkü daha oluşum aşamasında. daha önce yaşamadıysan bu ağrıyı bir ihtimal oluşuyor olabilir. göğüslerde hassaslaşma ve beyaz akıntı sık görülen etkilerden.[/QUOTE
Beklemek ne kadar zor.. Gögüslerimde hiç bişey yok aynı duruyolar, akıntım da yok zaten sol bel bosluguma doğru giren batmalar da dün gece başladı. Belki de inşşalh değildir ama hamilelikle alakası yok. Ama esimle acayip umutlandık bu konuda.. İkimizde inanıyoruz sanki varmıs gibi geliyo.. Sonra uyanıyorum rüyadan, daha bişey belli değil diyorum kendi kendime.. Bazı arkadaslarda hiç bir belirti yasamadan hamile kaldıklarını öğrenmişler ya bunları da okuyunca daha da ümitlendim.. BELKİ DE BELKİ DE DİYE DİYE........
inş olur tatlım dediğim gibi çok umutlanmayın . ama çok merak ediyorsan psikolojik olarak kendinizi yıpratmamak adına. kan testi yaptırabilirsin. onda hemen çıkar zaten. hayırlısı olsun. ilk seferinde psikolojik olarak çok etkileniyor insan. bünye de değişiyor tabi buna bağlı olarak.
aklında kalmasın eğer imkanın varsa git yaptır testini.
bizler buradayız daha yolun başındayız hepimiz sende katılırsın.