- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #6.661
Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverirGünaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah![]()
Hani sen dünyaya geldiğinde gözlerini açtın ve benim kollarımda olduğunu farkettinya işte o an herşey başlamıştı yaşamma sebep...
Hiç korkmuyordun gözlerinde güven vardı bana karşı,sana zarar vermeyeceğimi iyi biliyordun ve ısrar ediyordun. Beni zorlayacağın her halinden belliydi, konuşamadığın için gözyaşlarını kullanıyordun. Daha o anda öğrenmiştin en güçlü silahın ağlama olduğunu. Tek farkın buydu insanlardan sen beni ağlatsan bile mutlu ediyodun, hayata bağlıyordun...
Ve gülümsüyordun etrafına kirlenmiş mutluluklara inat çünkü sen BENdin. Senle hayata tutunup yaşamayı öğrenmeliydim artık. İyi biliyorum ki sen ruhumun ve huzurumun tek somut güzelliğisin.
hARİKASIN çÜNKÜ sEN dÜNYAYA yENİ bİR uMUT yENİ bİR aRMAĞANSIN bEBEĞİM...