• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah:14:
Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir
Hani sen dünyaya geldiğinde gözlerini açtın ve benim kollarımda olduğunu farkettinya işte o an herşey başlamıştı yaşamma sebep...

Hiç korkmuyordun gözlerinde güven vardı bana karşı,sana zarar vermeyeceğimi iyi biliyordun ve ısrar ediyordun. Beni zorlayacağın her halinden belliydi, konuşamadığın için gözyaşlarını kullanıyordun. Daha o anda öğrenmiştin en güçlü silahın ağlama olduğunu. Tek farkın buydu insanlardan sen beni ağlatsan bile mutlu ediyodun, hayata bağlıyordun...

Ve gülümsüyordun etrafına kirlenmiş mutluluklara inat çünkü sen BENdin. Senle hayata tutunup yaşamayı öğrenmeliydim artık. İyi biliyorum ki sen ruhumun ve huzurumun tek somut güzelliğisin.

hARİKASIN çÜNKÜ sEN dÜNYAYA yENİ bİR uMUT yENİ bİR aRMAĞANSIN bEBEĞİM...

:43::43::43::43::43:

Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir

Zaten eşimde problem var canım 4,5 yıllık evliyim o yüzden bu 2,5 ay çok uzun gelecek gibi gelio:50:

Eşimin morfolojisinde sıkıntı var dün dr.a gitti son testini göstermek için ben dr ilaç verecek tedaviye başlayacağız diye düşünürken dr gen ve kromozom testi istemiş gen testi için ta 1,5ay sonraya gün vermişler 1ay da sonucun çıkma süreci varmış etti sana 2,5 ay kendimi çok yorulmuş hissediyorummmmm:43:

sıkma canını vardır bundada bir hayır..2,5 ay beklemezsiniz belkide eşinin testine gerek kalmaz

Eşimin morfolojisinde sıkıntı var dün dr.a gitti son testini göstermek için ben dr ilaç verecek tedaviye başlayacağız diye düşünürken dr gen ve kromozom testi istemiş gen testi için ta 1,5ay sonraya gün vermişler 1ay da sonucun çıkma süreci varmış etti sana 2,5 ay kendimi çok yorulmuş hissediyorummmmm:43:

hayır hayatım. bizler yorulduğumuz anda birbirimizin elini tutmak için buradayız. hayırlısı olsun.sakın bunaltma öyle kendini

Zaten eşimde problem var canım 4,5 yıllık evliyim o yüzden bu 2,5 ay çok uzun gelecek gibi gelio:50:

bence o 2,5 ayı değerlendir bence. hem belki de kasmazsın kendini rahat olursun çocuk çocuk diye kasınca ilişkiden de tat almıyo insan. sakın boş geçirme o 2.5 ayı derim..

İnşallah çözülecek problemler. Tıp çok ilerledi. Neler okuyorum ben burda. TEşhis edilsin tedavi başlasın korkma. Asıl sebbi belli olmayan, tedavisi yapılamayan, bekleyin görün denilenden kork.
acemi annemiiiz:))) ağlama
Sabah sabah yağmur gibi yağıyor haberler. Duygularım karıştı.
Başka topikte bir arkadaşım var ona üzüldüm. Bunları okuyup duygusallaşıyorum. Dün eşim görevdeydi gece yarısı geldi yalnız kaldım saatlerce. Hepsi bir arada oldu

dün boomber tv de tüp bebek konuşuluyodu
eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
eşimele biribirimiz baktık sadece
kafamız karıştı
bakalım ne getirecek zaman

İnşallah çözülecek problemler. Tıp çok ilerledi. Neler okuyorum ben burda. TEşhis edilsin tedavi başlasın korkma. Asıl sebbi belli olmayan, tedavisi yapılamayan, bekleyin görün denilenden kork.

Sabah sabah yağmur gibi yağıyor haberler. Duygularım karıştı.
Başka topikte bir arkadaşım var ona üzüldüm. Bunları okuyup duygusallaşıyorum. Dün eşim görevdeydi gece yarısı geldi yalnız kaldım saatlerce. Hepsi bir arada oldu

çok duygusalız:)))
kontrolün ne zaman canım. bebişi bidaha ne zaman görüceksiniz.

eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
kafamız karıştı

bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..

eşimle onu izledik
kafamız karıştı

canım ne güzel olmuş bu tesadüf.
konuştunuzmu hiç bu konuyu

günaydın asya mız. iyiyim
sen nasılsın hayatım.

iyilik be hayatım bugün işler sakin gbi eşime dedim kbb gidelim boğazım kötü bakalım fırsat yaratabilirsem jin. da gitmeyi istiyorum şu durumdayken. ama bakalım hazırlıklıda değilim aslında bi eve uğramam gerekir, duş filan.. bilemedim bugünün böyle olacağını.

bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..

canım sen söyledikten sonra eşime dedim oda araştırmış burada da yapılıyormuş bizde bir iki ay daha bekleyip gidicez olmazsa

Back
X