• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Yazıyorum ama çıkmamış :37: Siz kaynatın kızlar ben de neten alışveriş fırsatlarına bakayım bir

vallah farketmez kız hep gönlümden geçen aslında ama erkek olsada hayır demem
en iyisi sen bana ikiz gönder biri kız biri erkek olsun
sonrada tırım tırım 2. aramaktan kurtar beni :1::1::1::1::1:

kelebeğim coştun yine bakıyorum. :)
senin bağırsaklar hareketlendikçe 1 di 2 oldu
2 şimdi 3 olmadan bi dur demek lazım:))))
ben sana 1 tane kız göndericem. öbürlerini asya göndersin:)
(asya sanırım seni yaktım) :)))

kelebeğim coştun yine bakıyorum. :)
senin bağırsaklar hareketlendikçe 1 di 2 oldu
2 şimdi 3 olmadan bi dur demek lazım:))))
ben sana 1 tane kız göndericem. öbürlerini asya göndersin:)
(asya sanırım seni yaktım) :)))

ya sorma gruldayıp duruyo zaten ofisteki çocuklar hayırdır abla ne yedin diyip beni sinir ediyolar burda
ya tamam sen bir kız yolla asyada erkek yolların
hadi bakalım açtım çakralarım bekliyorum

selam kızlar bugün giremedim foruma. ama az önce dayanamadım bakalım yükselmiş mi değerim diye 1 tane daha idrar testi yaptım. daha belirgin çıktı bide hemen çıktı çok şaşırdım ya o 2. çizgiyi sonunda kaşımı gözümü yamultmadan şaşı olmadan görebildim. bu değer yükselmiş demektir heralde değil mi? en azından 20nin üzerinde anlamına gelir mi sizce? çok mutlu oldum hemen sizinle paylaşmak istedim. eşim de şehir dışında ona da söyleyemiyorum gelince mektup yazıcam ona tabi yarınki randevu da yolunda giderse...

Canım test sonucu doğrudur da inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin ayyyy teyze olcazzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar:3:

Dün gece uyuyamadım hiçç..Ben böyle BAT zamanları uyuyamıyorum.Sürekli beklemedeyim ya...Şu bebiş gelsede kurtulsam..:31:

Akşam bir ara yok ya bu seferde olmayacak modundaydımki abimin eşi beni rüyasında gördüğünü..Evimde bir erkek bebek olduğunu beyaz tenli çok güzel bir bebekmiş..Ama evin çok pisti..Şaşırdım nasıl bu kadar pislenmiş dedim hatta dedi..:53:

Bu rüyayı duyunca ilk dedimki ters görmüşün evde bebek yok..Ev tertemiz yeni temizlik yaptım..:34:

Sonra düşündüm içimi umut kapladı..Sanki hamile olduğumu öğrenmişim o derece...:52:

Canım stres yapmamaya çalış bu kadar bebiş gelsin inşallah ama sağlığında olma dr. bana bu kadar strese girersen olacağı varsa da olmaz zaten demişti:34:
Dikkat et kendine lazımsın bizeee:16:

ya dün anneme soledim ağıtırkan 4 tane okusunlar arkadaşlarıma dedim söleyim ole okusunlar dedi
ama onların okudum die anneme donmesi zaman alır bıraz
ya ishalde var anlamadım havlar bozuldu ya bende bozludm galiba
sen nasılsın?

Canım kolada işe yarıyor dene istersen:54:

hiç sorma hayatım. haftasonu telefon çalınca miğdem bulanıyor. o kadar olmuşum artık
Al benden de o kadar sabahtan beri ancak girebildim telefonlardannnnnn:))

canım çekti. bende bende:))
sen asya yı alıştırdın kahveye. bende içmiycem diyorum her dediğinizde götürüyorum bitane:)

Yaa bende aynıyım hamilelik öncesi çok kahve iyi değil diyorlar her defasında içmeyeceğim diyorum ama her sabah içmeden kendime gelemiyorummmmmm:)

Back
X