Ilk çocuğunu düşünenler...

sağol tatlım darısı başına :) olur elbet, biraz sabır. Genellikle hemen olmuyo zaten. Benim de 3. Denemeydi, allah verdi. Hayırlısı böyleymiş demekki. Sen stresten uzak ol yeter :16:

amiiiiinnnnnn. Yaa o sabır adet günüme 10-15 kala yine kalmıyorki :) hemen vücudu dinlemeler falan başlıyor :) bakalım bu ay bizi ne bekliyor..tekrar bol bol sağlık diliyorum hem bebişine hem sana. Içimden kızına demek geldi acaba bir kızçemidirrr :)

o zaman biraz daha bekle canımcım en fazla beklediğin süre kadar ondan sonra yaparsın testi gerçi sana söylüyorum ama ben senin beklediğin kadar bekleyebilir miydim onu da bilmiyorum tabi:1:

valla aslında eve yedek bi test aldım canım isterse yaparım diye. ben de nasıl bu kadar beklediğime şaşırıyorum. ama düzensiz ya pek heveslenmiyorum işte.

Son zamanlarda benim de aklıma bebek vuruyor. Önceden çok korkuyordum. Şimdi içimde değişik bir cesaret var. Ama ben çocuğuma istediği her şeyi alabilmek isterim. Şartların olgunlaşması için mantıken biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Henüz çok erken..

biz de onu bekledik valla. hala ev borcumuz var ama başa çıkabiliyoruz artık. inş. sen de rahata erersin inşallah. geçinmek zor bu zamanda. ben de senin gibiyim. her şeyi almak isterim hele de kızım olursa var yaaa.... düşünemiyorum :52::52::52::52:

Bende cocuk istiyorum bu ay hamile kalırım iişallah:) Hemde bi dünya borcumuz var. Ama Allah bize güç versin. Hepsini hallederiz:) Adetim 21 haziranda basladı. Şimdi bile hemen test yapasım var:)

Son zamanlarda benim de aklıma bebek vuruyor. Önceden çok korkuyordum. Şimdi içimde değişik bir cesaret var. Ama ben çocuğuma istediği her şeyi alabilmek isterim. Şartların olgunlaşması için mantıken biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Henüz çok erken..
bende ilk 3,5 sene senin gibi düşünüp bekledim şimdi de biriktirdiğmiz bütün paraları çocuğumuz olsun diye harcadık hatta borç bile yaptık:1: Rabbim gönlünüze göre versin:34:
valla aslında eve yedek bi test aldım canım isterse yaparım diye. ben de nasıl bu kadar beklediğime şaşırıyorum. ama düzensiz ya pek heveslenmiyorum işte.

biz de onu bekledik valla. hala ev borcumuz var ama başa çıkabiliyoruz artık. inş. sen de rahata erersin inşallah. geçinmek zor bu zamanda. ben de senin gibiyim. her şeyi almak isterim hele de kızım olursa var yaaa.... düşünemiyorum :52::52::52::52:
hadi hayırlısı canım inşallah bebişin ilk aydan sana sürpriz yapmıştır inşallahhhh:16:

bende cocuk istiyorum bu ay hamile kalırım iişallah:) hemde bi dünya borcumuz var. Ama allah bize güç versin. Hepsini hallederiz:) adetim 21 haziranda basladı. şimdi bile hemen test yapasım var:)

kimde yokki canım :) o rızkıyla gelir der annem hep.o yüzden allah yeterki versin..inş bebiş haberlerin gelir..

amiiiiinnnnnn. Yaa o sabır adet günüme 10-15 kala yine kalmıyorki :) hemen vücudu dinlemeler falan başlıyor :) bakalım bu ay bizi ne bekliyor..tekrar bol bol sağlık diliyorum hem bebişine hem sana. Içimden kızına demek geldi acaba bir kızçemidirrr :)

Ayy ne güzel geçmiş öyle içinden :16:

Canlar yarın kontrole gideceğim aşılama günümüz belli olacak inşallah dualarınıza ihtiyacım var sanırım cuma günü yapılır aşılamam dünkü kontrolde 4tane yumoş gördük bakalım hakkımızda hayırlısı:16:

şimdi gördüm canım yaa hadi hayırlısı eğer Allah nasip ederse 40 mız karışır :1:

Son düzenleme:
Cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Gulumsun de Gamze de kavustu meleklerine.

Sen neler yapiyorsun daisy? Boswerle seni merak ediyorum haberlerinizi alamiyoruz

Amin inş ben kızımla ugrasıyorum cok yaramaz oldu cokkk :) bosverde dogum yaptı kızı cok seker masallah e son konustugumuzda ıksıınınde cok ıyı oldugunu ogrenmıstım . gamzenınde kızı cok seker kı kendısı oldugu gıbı .

ben cok sık bakamıyorum bılgısayara kızım bıraz huysuzz kılosu 2,820 dogdugu ıcın doktor yarım saatte bır emzır dedı sagolsun bende emzırdım sımdı kucak manyagı gıbı bırsey oldu dıyebılırız.

gogsumde uyuyor dıye sagıp verıyorum sutumu gecen ay ıstedıgımız kıloyu almamıstı cunku yanında mama takvıyesı yapıyoruz gunde 2 ogun aptamil. en uzuldugum nokta gogsumden az geldıgı an bırakıyor bıberona alıstı biraz ama sagıp vermezsem doymuyor doymayınca uyumuyor yanı yapacak bırsey yok sımdılık boyle ıdare edıyoruz sen ne yapıyoruz nasıl gecıyor oglun nasıl alısabıldınız mı bakalım

sütüm az doyurmuyor süt yapan seyleri de denedım ne yaptıysam uyuyacak kadar doymuyor bu ay oldu ılk ayımız doyuyordu buyudukce doymuyor guzel kızım :)

Kızlar ben geldim sonunda.arada bakıyorum buralara ama yazamadim.
kızım ,15.06 da spinal anesteziyle dünyaya geldi.çok baş ağrım oldu.nescafe ağrılarına çare oldu çok şükür. Kızım 3460 gr doğdu.Sutum hemen geldi.uslu bir kızım var maşallah.. 10. Gunumuzden itibaren gezmelere başladık bile :)
Sizler nasılsınız... Gamzeyle gulumsun kavuşmuştur yavrularına. Acemiperi oğlun nasıl.daisy kızının resimlerini görüyorum maaşallah çok tatli. Asbolve sen nasılsın. Bu güzel duygu en kısa zamanda sahada nasip olur ınş.

Son düzenleme:
iş güç derken saat 1 olmuş zaten hadi heyecanla bekliyorum canımcım:34:

asbelove sonucu aldım ve hiç beğendim sonucunu.çok düşük geldi yarın doktorumu arayacağım
canım benim geldim geldim dr.daydım bende sabah kaç çıktı sonuç:53:
Kızlar ben geldim sonunda.arada bakıyorum buralara ama yazamadim.
kızım ,15.06 da spinal anesteziyle dünyaya geldi.çok baş ağrım oldu.nescafe ağrılarına çare oldu çok şükür. Kızım 3460 gr doğdu.Sutum hemen geldi.uslu bir kızım var maşallah.. 10. Gunumuzden itibaren gezmelere başladık bile :)
Sizler nasılsınız... Gamzeyle gulumsun kavuşmuştur yavrularına. Acemiperi oğlun nasıl.daisy kızının resimlerini görüyorum maaşallah çok tatli. Asbolve sen nasılsın. Bu güzel duygu en kısa zamanda sahada nasip olur ınş.
canımmm maaşallah subhanallah ne büyük güzelliktir o:16::nazar::nazar::nazar:
aminnn güzel anne aminnnn:16:
Nasılsınız?doktorumla görüştüm sonucu düşük buldu pazartesi çağırdı ona göre karar verecek sanırım
ne dedi dr. canımcım

canım benim geldim geldim dr.daydım bende sabah kaç çıktı sonuç:53:

canımmm maaşallah subhanallah ne büyük güzelliktir o:16::nazar::nazar::nazar:
aminnn güzel anne aminnnn:16:

ne dedi dr. canımcım

Sonuç(0.54)kötü doktor beğenmedi 1.50-2.50 olması gerekirmiş pazartesi gideceğim karar verecek.
Umarım doktorun gùzel şeyler söylemiştir kontrolünde.aşılaman ne zaman olacak canım?

Son düzenleme:
Back
X