İlk çocuğunuz ikincinin cinsiyetini hissettimi

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.752
5.902
198
merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok belki başına gelen vardır diye sormak istedim bi tane evladım var 3 yaşında şimdi 9 haftalık hamileyim benim kardeşim erkek olucak diyo bende bi kere şaka yaptık doktor kız dedi kardeşine dedim yalancılık yapma erkek o diyorum diyo böyle hissedip doğru çıkan varmı

merhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok belki başına gelen vardır diye sormak istedim bi tane evladım var 3 yaşında şimdi 9 haftalık hamileyim benim kardeşim erkek olucak diyo bende bi kere şaka yaptık doktor kız dedi kardeşine dedim yalancılık yapma erkek o diyorum diyo böyle hissedip doğru çıkan varmı

Olacak is mi Allah askina?

Ay aklıma birşey geldi konuyu görünce. Bir tanıdığımın oglu 8 yasindayken annesi hamile kaldı. Ikiz. 2 side kız ve tek yumurta ikizi
Kizlar doğdu
E hani sen kardes istiyordun falan dediler oglana
O da anne babasina
"Ben sizden 1 tane istedim siz 2 tane yaptiniz. Hem ben sizden erkek istedim mac oynayacaktik ama kız oldular" dedi hehehehe cocuk iste :olamaz::KK48::KK48: simdi kıskanıyor kardeslerini ruj surmeyin duzgun giyinin vs:KK12:

Ay aklıma birşey geldi konuyu görünce. Bir tanıdığımın oglu 8 yasindayken annesi hamile kaldı. Ikiz. 2 side kız ve tek yumurta ikizi
Kizlar doğdu
E hani sen kardes istiyordun falan dediler oglana
O da anne babasina
"Ben sizden 1 tane istedim siz 2 tane yaptiniz. Hem ben sizden erkek istedim mac oynayacaktik ama kız oldular" dedi hehehehe cocuk iste :olamaz::KK48::KK48: simdi kıskanıyor kardeslerini ruj surmeyin duzgun giyinin vs:KK12:
:-) hahah güldüm gerçekten çocuklar işte ne zaman ne diyecekleri belli olmuyor

batıl :işsiz: her şekilde yüzde 50 ihtimal var.önceden atan-tutan olur ancak.çocuğunuzun cinsiyeti ne? erkekse erkek kardeş istiyordur yanına ondan tutturmuştur.kızsa , erkek kardeşi olanı görmüştür öyle olacak zannediyordur vs vs
İlk çocuğum kız arkadaşım hamileydi onun için sorduk kız erkek diyordu bitane seç dedik hayır kız erkek dedi hep :-) ve ikizleri oldu bi kız bir erkek tesadüfmü hismi bilmiyorum

Hissedeceğini sanmıyorum

Ama çok erken söylemişsiniz. 3 aydan sonra söylemek daha doğru geliyor bana.

Benim kızım ilk hamile olduğumdan beri erkek dedi çünkü ben ilk baştan beri öyle söylüyordum belki de benden etkilendi. Bende rüyamda gördüm oğlumun oldugunu ve adetimden 1 hafta önce. Sonuç oğlum olacak. Kardeşi bilmem ama anneler hisseder. Kizimda da oğlum da da ne hissettiysem o çıktı.

Büyük çocuğuna testi mi bardak mı diye sor.. Bana çocukken halamın kv si sormuştu o zaman 3 yaşındaydım kardeşim olacaktı. Testi demiştim. Kız testi, erkek bardakmış.. Yiyenime de sordum onda da doğru çıktı..

Bir sorun çıkarmadı çocuğumu gözlemledim oyüzden söyledik yani sıkıntı yaşamadık psikolojisi açısından çok şükür
Erkenden kasıt kıskançlıktan ziyade bu yaş çocuklarda zaman kavramı net olmadığı için bebeğin ne zaman geleceğini anlamıyorlar ve uzun beklemek onlara göre değil ayrıca ilk aylarda yaşadığınız sıkıntıları da bebek yapıyor sanıklarından onu anneye zarar verecek biri olarak görebiliyorlar yani şimdiden kıskanması mümkün değil zaten başına ne geleceğini ne yaşayacağını bilmiyor

Abim esinin hamile olduğunu öğrendiğim günün gecesi cocugun 5 yasındaki halini rüyamda görmüştüm. O geldi aklıma birden. Şu anda 5 yasında yegenim hafızamda da görüntü cok benziyor su an ki haline. Demem o ki ben cogu seyi olmadan rüyamda görürüm. Çocuklar da hissedebilir, sacma gelmiyor bana.

Benim bir akrabamın çocuğu (erkek) annesi hamileyken hep erkek olacağını söylemişti. Doktor kız demişti. Sonra 20 haftalıkken gerçekten de erkek olduğunu öğrendiler. Ama tabi bu tesadüf. Sonuçta %50 ihtimal var. Ve çocuklar kendi cinsiyetinden bir kardeş isterler.

Büyük çocuğuna testi mi bardak mı diye sor.. Bana çocukken halamın kv si sormuştu o zaman 3 yaşındaydım kardeşim olacaktı. Testi demiştim. Kız testi, erkek bardakmış.. Yiyenime de sordum onda da doğru çıktı..
İlk defa duyuyorum bunu :)

• Beğen
Reactions: mb1
Benim bir akrabamın çocuğu (erkek) annesi hamileyken hep erkek olacağını söylemişti. Doktor kız demişti. Sonra 20 haftalıkken gerçekten de erkek olduğunu öğrendiler. Ama tabi bu tesadüf. Sonuçta %50 ihtimal var. Ve çocuklar kendi cinsiyetinden bir kardeş isterler.
Benm kızım var kardeşine erkek diye ısrar ediyo oyüzden şaşırdım sordum soruyu :-) kız şakasını yapınca baya kızdı oyğzden tedirginim kızsa eğer nasıl ikna edeceğiz die :)

Back
X