Benim ki fırsat vermediyigidin mali meydanda olur derler ultrason da erken haftalarda öğrendik küçük beyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki fırsat vermediyigidin mali meydanda olur derler ultrason da erken haftalarda öğrendik küçük beyi
Cümlemizi inşallahYaaa gerçektenmi rabbim sağlıkla kavuştursun sizi bende bir ay sonra öğrenirm
Ya negüzel ben kızımda hep erkek bebek gördm kız oldu bundada kız görüyorum çoğunluk ama erkekte gördüm oyüzden bilemiyorum kızımda hep anne erkek kardeşim diyo öle yani burdada paylaşmak istedm :)Çocuğum değil ama ben ikisininkini de hissettim, rüyamda da açık açık görmüştüm ikisini de :)
Benm kızımda ilk öğrendiği zaman kız dedi sadece bir kere ama sonrasında hep ben biliyorum anne kesin erkek o diyo şakasını bile yaptk kız dedi doktor diye yalancı erkek dedim ben sana diyoBenim kızım bilmiş kardeşin kizmi erkekmi dedim erkek olur dedi ama ben kız istiyorum demiştı ara ara sordum hep erkek dedi hani doğruluğundan değilde acaba çocukların gönlünden geçen. Doğrumu acaba diye denemistim
Çok merak ediyorsan drano test yapabilirsin canim Avrupa'da çok yapıyorlar. Ben yapmıştım doğru çıkmıstı :)Ya negüzel ben kızımda hep erkek bebek gördm kız oldu bundada kız görüyorum çoğunluk ama erkekte gördüm oyüzden bilemiyorum kızımda hep anne erkek kardeşim diyo öle yani burdada paylaşmak istedm :)
İlk defa duyuyorum :) nasıl bir testÇok merak ediyorsan drano test yapabilirsin canim Avrupa'da çok yapıyorlar. Ben yapmıştım doğru çıkmıstı :)
Sağlıklı olur ins ama bence hisleri kuvvetlidirBenm kızımda ilk öğrendiği zaman kız dedi sadece bir kere ama sonrasında hep ben biliyorum anne kesin erkek o diyo şakasını bile yaptk kız dedi doktor diye yalancı erkek dedim ben sana diyobakalm bir ay kaldı hislerinde ne kadar kuvvetli kızım :)
DRANO TEST NEDİR NASIL YAPILIR : Evde kullandığınız lavabo açıcınız ile idrarınızı cam bir bardağa koyarak karıştırıyorsunuz daha doğrusu şöyle anlatayım büyük bir bardağın üçte bir kısmına lavabo açıcı koyuyorsunuz. Onun üzerine idrarınızı yaklaşık olarak koyduğunuz lavabo açıcı kalarak koyuyorsunuz. Başlıyor köpürmeye toplamda 10 saniye kadar bekliyorsunuz.İlk defa duyuyorum :) nasıl bir test
benim oglum ben hamile kalmadan 1 sene oncemerhaba arkadaşlar çok şükür bir derdim yok belki başına gelen vardır diye sormak istedim bi tane evladım var 3 yaşında şimdi 9 haftalık hamileyim benim kardeşim erkek olucak diyo bende bi kere şaka yaptık doktor kız dedi kardeşine dedim yalancılık yapma erkek o diyorum diyo böyle hissedip doğru çıkan varmı
Rabbim sağlıklı evlatlae versin bakalım bizimki bilecekmi :)benim oglum ben hamile kalmadan 1 sene once
kardesin olunca cinsiyeti ne olur dedigimde kiz olur derdi.
sonra ben hamile kaldim erkek de erkek diye hep soylerdi.
bende senin gibi kalbi temiz cocuk hissediyo mu diye dusunurdum :)
ama bizim dunyalar tatlisi bir kizimiz oldu.
abisi sevmelere doyamiyor :)
Bakalım nasip sağlıklı olsunda rabbimden gelene razıyız :)Ilk Çocuğunuz kız mı ?
O erkek istediği için büyük ihtimal öyle diyordur.
O ne isterse tersi olacak emin olun.
Genelde hep öyle oldu.
Çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıklı versinde bakalm bizimki hissediyormu :)benim oglum ben hamile kalmadan 1 sene once
kardesin olunca cinsiyeti ne olur dedigimde kiz olur derdi.
sonra ben hamile kaldim erkek de erkek diye hep soylerdi.
bende senin gibi kalbi temiz cocuk hissediyo mu diye dusunurdum :)
ama bizim dunyalar tatlisi bir kizimiz oldu.
abisi sevmelere doyamiyor :)
aminn canim cumlemizin insallah :)Çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıklı versinde bakalm bizimki hissediyormu :)