İlk çocuk doğal ikinci çocuk tüp bebek olan, olmayı düşünen, olumsuz sonuçlanan arkadaşlar buluşalım konuşalım

Çok üzüldüm adınıza benim de öyle iğne ve ilaçlar zoruma gidiyor sadece kızıma hiç uğraşmadan 2. Ayda hamile kalmıştım …arayı eşim yüzünden çok açtım oldu yaş 40 hayırlı olur inş bir kere denemeden bilemezsiniz ben kendime bir kere şans verdim tüp bebek yoksa iğne ilaç zor

Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah

Amh 4.10. lh yüksekliğinde pek yapılacak birşey yok baya araştırdım sadece hayıt tavsiye ediliyor daha önce de içmiştim bu ay da hayıt içtim. Aslında benim hormonlar normaldi c-life kullandıktan sonra bozuldu. Ben de öyle teselli ediyorum ama dediğin gibi insanın canı sıkılıyor çocuk da yalnız kalıyor diye. Nasip artık hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz beislerimize

İnşallah çocuklarımızın olur kardeşleri

İnşallah boşa gitmez Peki yumurta gelişimi için size hangi ilaçları verdi doktor iğne harici ya da iğneye başlamadan once

Reactions: fsp
İnşallah boşa gitmez Peki yumurta gelişimi için size hangi ilaçları verdi doktor iğne harici ya da iğneye başlamadan once
Öncesi bir ilaç kullanmadım vermedi zaten sadece vitamin kuenzimq10 ,folik asit ben kendim omega3 kullandım 3 ay eşime de 10 gün saf arısütü verdim

Walla bende çok üzülüyorum hele çevreden kızıma kardeşin olursa şöyle olur böyle olur diyorlar oda istiyor tabiki ben denemeye devam edeceğim yumurtalık olusiyirsa sizde deneyin bence sonra icinizde kalmasin
Yumurta oluştu ama fazla iğneden yumurtanın kaliteside düşüyor..zaten düşük kalite oluypr 40 yasından sonra olmamasının en büyk nedenlerinden biri de bu..şimdi yumurtanın kaliteli olması için neler yapılacak ona bakacağım..merkezde önemli tabi..bir tanıdığım doğal hamile kalıp 47 yasımda doğurdu..nasip hersey..çokça kafaya takıncada olmuyor..

Öncesi bir ilaç kullanmadım vermedi zaten sadece vitamin kuenzimq10 ,folik asit ben kendim omega3 kullandım 3 ay eşime de 10 gün saf arısütü verdim

Ari sütünü bende kullanıyorum Q10 folik vitamin de alıyorum bakalım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Reactions: fsp
Evet kesinlikle kafaya takınca zor oluyor. Kürler i felan denersiniz belki ben arı sütü Q10 vitamin hapı alıyorum. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınız

Bugün adetimin 3. Günü on görüşme için gidecektim gidemiyorum. Off ben yapamayacağım galiba. Ama bencillik mı ediyorum diye de içim içimi yiyor

Benim de kızım var 4 yaşında kardeş düşünüyoruz . Bakalım dün transfer oldum sonucu bekliyoruz heyecanla

Maşaşlah inşallah ikinci çocuğunuz da gelir hayırlısıyla Tüp bebeği nerede yaptırıyorsunuz? Ne kadar mal oldu size?
Teşekkür ederim.Acıbadem Maslak Bülent Traş .çok masraflı hesaplamaya bile korkuyorummaddi manevi çok yorucu ve yıpratıcı.Şimdiye kadar 4 toplama yapıldı .En sonuncusu pazartesi yapıldı 4 yumurta toplandı ilk gün 3 tanesi döllendi ama bugün aradıklarında 1 tanesinin bölünmeye devam etmediğini gözlemlediklerini söylediler .Dr bu toplamda taze teansfer yapmayı önerdi ilaçlara dün başladım iğne ve fitil ama elimizde en az 2 tane embriyo kalmalı bu bekleyiş çok stresli o telefon geldiğnde kötü bir şey duyma endişesi.Bakalım yarın ne olcak gelişim devam edicekmi.Bunların dışında 3 tane dondurulmuş embriyom var orta kalite

Allahım görsün hayırlı eylesin inşallah. Bülent Traş da bu konuda çok ismi geçen bir uzman. İyi olur inşalalh. Benim de 7 yaşında bir oğlum var. Doğal yoll oldu ama şimdi 3 yıldır denemelerdeyiz arada bir kaybım oldu. 2 yıl olacak kayıp sonrası gebelik olujşmadı. Dr git gel. Olmadı Kasım ayında falan tüpe başlayalım diyorum.

İnşallah hepimizin emekleri karşılık görür .Burda yaş çok önemli keşke daha önce deneseydim eşim çok istedi bende istek yoktu zaman boşa geçti .Sona gelincede böyle çok uğraşılıyor

İnşallah hepimizin emekleri karşılık görür .Burda yaş çok önemli keşke daha önce deneseydim eşim çok istedi bende istek yoktu zaman boşa geçti .Sona gelincede böyle çok uğraşılıyor
haklısınız ama işte birazda geç evliliğin falan verdiği şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…