- Konu Sahibi Balimbalim
-
Çok üzüldüm adınıza benim de öyle iğne ve ilaçlar zoruma gidiyor sadece kızıma hiç uğraşmadan 2. Ayda hamile kalmıştım …arayı eşim yüzünden çok açtım oldu yaş 40 hayırlı olur inş bir kere denemeden bilemezsiniz ben kendime bir kere şans verdim tüp bebek yoksa iğne ilaç zorKullanılan iğneler ne iğnesi? Tedavi nasıl hangi ilaçları veriyorlar hiçbir fikrim yok. Düşük sonrası gen testi yaptırmıştım. Pıhtılaşma sorunu var. Son gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim maalesef. Bebek bakımı uykusuz vs hiç korkutmuyor beni. Hamilelik öncesi ve sonrasındaki ilaçlar sıkıntılar en büyük cekincem
Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahÇok üzüldüm adınıza benim de öyle iğne ve ilaçlar zoruma gidiyor sadece kızıma hiç uğraşmadan 2. Ayda hamile kalmıştım …arayı eşim yüzünden çok açtım oldu yaş 40 hayırlı olur inş bir kere denemeden bilemezsiniz ben kendime bir kere şans verdim tüp bebek yoksa iğne ilaç zor
AminRabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
İnşallah olur inşallah. Lh yüksekliğine ne yapmak lazım acaba .Amh kaç sizde bende de o düşük oyuzden yumurta oluşmuyor pek. Çok şükür 1 tane çocuğumuz var bende kendimi öyle teselli ediyorum ama 4 kişilik aile görünce içim de gidiyor
İnşallah çocuklarımızın olur kardeşleriAmh 4.10. lh yüksekliğinde pek yapılacak birşey yok baya araştırdım sadece hayıt tavsiye ediliyor daha önce de içmiştim bu ay da hayıt içtim. Aslında benim hormonlar normaldi c-life kullandıktan sonra bozuldu. Ben de öyle teselli ediyorum ama dediğin gibi insanın canı sıkılıyor çocuk da yalnız kalıyor diye. Nasip artık hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz beislerimize
İnşallah boşa gitmezİki üç ay ultrasonla kontrol ettiğinde gayet iyi demişti doktorum bakalım bugün kontrole gittiğimde yanıt vermiş dedi yumurtalar birkaç gün daha iğneye devam evt hem de çok zoremeklerimiz boşa gitmez inşallah tabiii deneyin siz de mutlaka olmaz diye birşey yok doktorum tüp için enmson yaş 43 demişti 43 e gelmeden denemek istedim ben de
Öncesi bir ilaç kullanmadım vermedi zaten sadece vitamin kuenzimq10 ,folik asit ben kendim omega3 kullandım 3 ay eşime de 10 gün saf arısütü verdimİnşallah boşa gitmezPeki yumurta gelişimi için size hangi ilaçları verdi doktor iğne harici ya da iğneye başlamadan once
Yumurta oluştu ama fazla iğneden yumurtanın kaliteside düşüyor..zaten düşük kalite oluypr 40 yasından sonra olmamasının en büyk nedenlerinden biri de bu..şimdi yumurtanın kaliteli olması için neler yapılacak ona bakacağım..merkezde önemli tabi..bir tanıdığım doğal hamile kalıp 47 yasımda doğurdu..nasip hersey..çokça kafaya takıncada olmuyor..Walla bende çok üzülüyorum hele çevreden kızıma kardeşin olursa şöyle olur böyle olur diyorlar oda istiyor tabiki ben denemeye devam edeceğim yumurtalık olusiyirsa sizde deneyin bence sonra icinizde kalmasin
Öncesi bir ilaç kullanmadım vermedi zaten sadece vitamin kuenzimq10 ,folik asit ben kendim omega3 kullandım 3 ay eşime de 10 gün saf arısütü verdim
Ari sütünü bende kullanıyorum Q10 folik vitamin de alıyorum bakalım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)Öncesi bir ilaç kullanmadım vermedi zaten sadece vitamin kuenzimq10 ,folik asit ben kendim omega3 kullandım 3 ay eşime de 10 gün saf arısütü verdim
Evet kesinlikle kafaya takınca zor oluyor. Kürler i felan denersiniz belki ben arı sütü Q10 vitamin hapı alıyorum. İnşallah istediğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınızYumurta oluştu ama fazla iğneden yumurtanın kaliteside düşüyor..zaten düşük kalite oluypr 40 yasından sonra olmamasının en büyk nedenlerinden biri de bu..şimdi yumurtanın kaliteli olması için neler yapılacak ona bakacağım..merkezde önemli tabi..bir tanıdığım doğal hamile kalıp 47 yasımda doğurdu..nasip hersey..çokça kafaya takıncada olmuyor..
İlaçlar ve tedaviden cekiniyorsunuz anladığım kadarı ile ama denemedim demezsiniz bence gidin bir görüşmeyeBugün adetimin 3. Günü on görüşme için gidecektim gidemiyorum. Off ben yapamayacağım galiba. Ama bencillik mı ediyorum diye de içim içimi yiyor
Maşaşlah inşallah ikinci çocuğunuz da gelir hayırlısıyla Tüp bebeği nerede yaptırıyorsunuz? Ne kadar mal oldu size?Ben 47 yaşındayım doğal yolla bir kızım var 9 yaşında .Şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum
Teşekkür ederim.Acıbadem Maslak Bülent Traş .çok masraflı hesaplamaya bile korkuyorumMaşaşlah inşallah ikinci çocuğunuz da gelir hayırlısıyla Tüp bebeği nerede yaptırıyorsunuz? Ne kadar mal oldu size?
Ayrıca 2 kere prp yaptırdım sadece 13000 tl onlsra gittiMaşaşlah inşallah ikinci çocuğunuz da gelir hayırlısıyla Tüp bebeği nerede yaptırıyorsunuz? Ne kadar mal oldu size?
Allahım görsün hayırlı eylesin inşallah. Bülent Traş da bu konuda çok ismi geçen bir uzman. İyi olur inşalalh. Benim de 7 yaşında bir oğlum var. Doğal yoll oldu ama şimdi 3 yıldır denemelerdeyiz arada bir kaybım oldu. 2 yıl olacak kayıp sonrası gebelik olujşmadı. Dr git gel. Olmadı Kasım ayında falan tüpe başlayalım diyorum.Teşekkür ederim.Acıbadem Maslak Bülent Traş .çok masraflı hesaplamaya bile korkuyorummaddi manevi çok yorucu ve yıpratıcı.Şimdiye kadar 4 toplama yapıldı .En sonuncusu pazartesi yapıldı 4 yumurta toplandı ilk gün 3 tanesi döllendi ama bugün aradıklarında 1 tanesinin bölünmeye devam etmediğini gözlemlediklerini söylediler .Dr bu toplamda taze teansfer yapmayı önerdi ilaçlara dün başladım iğne ve fitil ama elimizde en az 2 tane embriyo kalmalı bu bekleyiş çok stresli o telefon geldiğnde kötü bir şey duyma endişesi .Bakalım yarın ne olcak gelişim devam edicekmi.Bunların dışında 3 tane dondurulmuş embriyom var orta kalite
İnşallah hepimizin emekleri karşılık görür .Burda yaş çok önemli keşke daha önce deneseydim eşim çok istedi bende istek yoktu zaman boşa geçti .Sona gelincede böyle çok uğraşılıyorAllahım görsün hayırlı eylesin inşallah. Bülent Traş da bu konuda çok ismi geçen bir uzman. İyi olur inşalalh. Benim de 7 yaşında bir oğlum var. Doğal yoll oldu ama şimdi 3 yıldır denemelerdeyiz arada bir kaybım oldu. 2 yıl olacak kayıp sonrası gebelik olujşmadı. Dr git gel. Olmadı Kasım ayında falan tüpe başlayalım diyorum.
haklısınız ama işte birazda geç evliliğin falan verdiği şeyler bunlarİnşallah hepimizin emekleri karşılık görür .Burda yaş çok önemli keşke daha önce deneseydim eşim çok istedi bende istek yoktu zaman boşa geçti .Sona gelincede böyle çok uğraşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?