- Konu Sahibi revan_revan
-
Az önce başka konuda okudum :)))) çift çizgiyi gördükten sonra çizgi silikleşmeye başladığında ilişkiye girecekmişsin :) ama sen yine bana güvenme nasıl biliyosan öyle yap sorumluluk kabul etmiyorumister sabah aksam yap ister günde bir kere sekerim sana kalmısçift cizgiden sonra 72 saat içinde yumuretluyormussunz çatlıyormus tam dateylı bilmiyorum bende
Canım inşallah hayırlısıyla Allah hepimize yavrularını kucağına almayı nasip eder..ne guzel ne guzel :))) bana sorabılırsınız her seyı yaptırdım. bı cocuk yapamadım 10 aydır
Hoşgeldin cnm:)Canım ne güzel bir konu ve başlık açmışsın duygulandırdın beni..
Allahım inşallah çocuk heyecanını bize de yaşatır.. Bizde meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekeriz :) of çok duygulandım :))
Denemelerde 4. Ayımızdayız :)
Bende yazıyım :)
Bat 9 aralık (sat 9 kasım:))
Folik asit e haziran'da başladım :)
Hormon testlerim temiz çıktı
Ultrasonum temiz
Smear temiz
Beklemedeyiz :))
cnm ben de karar aldıktan sonra, denemelere başlamadan önce tahlillerimi yaptırdımben çoçuk yapmaya karar verince yaptırdım canım
İnşallah ilk denemende tutturusun sorunsuz stressiz kavuşursun meleğine :))Hoşgeldin cnm:)
En kısa zamanda bir bir çift çizgi haberlerini birbirimize veririz inşallah. Bu ay benim ilk denemem olacak. Bu yolda karşılıklı fikir alışverişi yapabileceğim siz hanımların varlığı çok rahatlatıyor beni
İnşallah cnm :) yumurtlama günüm geçmiş oldu kararı alana kadarİnşallah ilk denemende tutturusun sorunsuz stressiz kavuşursun meleğine :))
Herşey de olduğu gibi bu işte de stres en büyük düşmanmış.. Ama stres olmamak imkansız.. :)))
Yok canım benim hiç başıma gelmedi.. Adetin erken geliyor olmasın? Kanlı derken kahverengi mi geliyo?Arkadaşlar yumurtlama döneminde ki şeffaf uzayan akıntısı hafif kanlı gelen var mı ??
Yok canım adet günlerim hiç şaşmaz. Adet öncesi hiç bir belirtim yok. 3 gün önce yumurtlama günümdü. 5 aydır servikal mukus dedikleri bu akıntımda çizgiler şeklinde kan var.Yok canım benim hiç başıma gelmedi.. Adetin erken geliyor olmasın? Kanlı derken kahverengi mi geliyo?
Allah allah umarım bir sorun yoktur..Yok canım adet günlerim hiç şaşmaz. Adet öncesi hiç bir belirtim yok. 3 gün önce yumurtlama günümdü. 5 aydır servikal mukus dedikleri bu akıntımda çizgiler şeklinde kan var.
Cnm 5 aydır durum bu. Adetim 7. günden itibaren 15 güne kadar lekelenme şeklinde devam ediyor. Yumurtlama günlerim ise bat tarihime 8 gün kala oluyor. Garip bir durum doktorum her şeyin normal gözüktüğünü söylüyor. Hayırlısı bakalım :)Allah allah umarım bir sorun yoktur..
Ama bak benim adetim de çok düzenlidir.. Asla şaşmaz derdim.. :)) iki aydır 1 hafta öne kaydı adet tarihim.. Tarihimde bir ilk yani.. Bende olmaz diyordum ama olabiliyormuş :))
Doktora da gittiysen o zaman sorun yoktur canım :) hayırlısı :)Cnm 5 aydır durum bu. Adetim 7. günden itibaren 15 güne kadar lekelenme şeklinde devam ediyor. Yumurtlama günlerim ise bat tarihime 8 gün kala oluyor. Garip bir durum doktorum her şeyin normal gözüktüğünü söylüyor. Hayırlısı bakalım :)
Bu moralle artık hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda :)İnş en kısa zamnda hamile kalırz kızlar bu forum bana iyi geliyor moral veriyor
Olduk canim. Herbiseyimiz yapildi. Rahim filmi de cekildim. KismetCanım inşallah hayırlısıyla Allah hepimize yavrularını kucağına almayı nasip eder..
Haddimi aşmak olmasın sen ve eşin muayene oldunuz mu? Bir probleminiz yoktur inşallah.
Cnım bat tarihin yakınmış. Hiç belirtin var mı ?En yakın bat benim galiba di mi kızlar? 9 aralık
Randevu tam olarak ne için ??Olduk canim. Herbiseyimiz yapildi. Rahim filmi de cekildim. Kismetbu ay takip yaptiricam iste. Su an regl donemindeyim. Bikac gune biter. 9 aralikta randevum var dra
Ya aslında var gibi ama umutlanmak istemiyorum.. Hamile gibi de hissetmiyorum zaten..Cnım bat tarihin yakınmış. Hiç belirtin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?