- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi revan_revan
-
Yumurta takibi yapilcak sanirim. Agustosta gitmistim. 6 ay oldu diye. Ocaktan sonra gel biseyiniz yok demisti. Ama 4 ay daha denedik 10 ay oldu olumsuz. Israr ettim bende. 12. Gun gel dedi. Bilmiyorum baska ne yapicakRandevu tam olarak ne için ??
Akintin nasil canimmYa aslında var gibi ama umutlanmak istemiyorum.. Hamile gibi de hissetmiyorum zaten..
Ama akıntım var, göğüslerim acıyor, sol kasığım acıyor bazen.. Bu üçü dışında pek bir şeyim yok.. Ama dediğim gibi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.. :)
Normalde benim de akıntım olur adet öncesi.. Fakat bu su gibi.. Bi de daha erken akıntı için.. Ama bilemedim ya.. Umutlanmak istemiyorumAkintin nasil canimmben artik.kendimi cozdugum icin..beyaz krem gibi akinti adet oncesi gelir bende. Onu gorunce diyorum zaten yine geliyorlar
Tamm canim ins hamikedin bekkiyruz hep beraberBen adetim gecikmeden test yapmama kararı aldım canım :) üzülüyorum sonra :) o yüzden bekliyorum :))
Adete 8 gün kala bu belirtiler umutlandırıcı :) Cnm vücut ısını ölçtün mü hiç ?Ya aslında var gibi ama umutlanmak istemiyorum.. Hamile gibi de hissetmiyorum zaten..
Ama akıntım var, göğüslerim acıyor, sol kasığım acıyor bazen.. Bu üçü dışında pek bir şeyim yok.. Ama dediğim gibi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.. :)
Cnm hayırlısı o zaman. Bir sıkıntı yoksa Allah hayırlı vakitte nasip edecektir inşallah:) O vakit çok yakındır diye umuyorumYumurta takibi yapilcak sanirim. Agustosta gitmistim. 6 ay oldu diye. Ocaktan sonra gel biseyiniz yok demisti. Ama 4 ay daha denedik 10 ay oldu olumsuz. Israr ettim bende. 12. Gun gel dedi. Bilmiyorum baska ne yapicak
Bir de bu göğüs ağrısı dediğin meme ucunda mı yoğunlaşıyor yoksa adet öncesi olduğu gibi hassasiyet durumu mu ?Ya aslında var gibi ama umutlanmak istemiyorum.. Hamile gibi de hissetmiyorum zaten..
Bakalım inşallah müjdeyi veririm bu ay :)) yok ölçmedim.. Yarın ölçerim :) yüksek mi olması lazım?Adete 8 gün kala bu belirtiler umutlandırıcı :) Cnm vücut ısını ölçtün mü hiç ?
Meme ucum acıyor.. Çok acımıyor ama yani ellediğimde ya da bi şey deydiği zaman..Bir de bu göğüs ağrısı dediğin meme ucunda mı yoğunlaşıyor yoksa adet öncesi olduğu gibi hassasiyet durumu mu ?
Canım ovulasyon dönemlerinde vücut ısımız normalden 0,5-1 derece artıyor. Ovulasyon dönemi geçince geri normale dönüyor ama döllenme gerçekleştiyse o sıcaklık düşmüyor :) Ve bir diğer önemli belirti memenin değil meme ucunun ağrıması :) Haydi Cekhu cum HayırlısıylaMeme ucum acıyor.. Çok acımıyor ama yani ellediğimde ya da bi şey deydiği zaman..
Ay merak ettim şimdi :)) sabah mı ölçmek lazım peki? Şimdi ölçsem olmaz mı :)))Canım ovulasyon dönemlerinde vücut ısımız normalden 0,5-1 derece artıyor. Ovulasyon dönemi geçince geri normale dönüyor ama döllenme gerçekleştiyse o sıcaklık düşmüyor :) Ve bir diğer önemli belirti memenin değil meme ucunun ağrıması :) Haydi Cekhu cum Hayırlısıylaİnşallaaah
Cnm vücudumuz böyle hassas bir ısı farkını en doğru sabah uyandığımız birşey yiyip içmediğimiz vakitte veriyormuş :) İnternetten bir bak istersenAy merak ettim şimdi :)) sabah mı ölçmek lazım peki? Şimdi ölçsem olmaz mı :)))
Ay inşallah canım inşallaaahh :)))))
Hmm o zaman dereceyi yanıma alayım yatarken :) sabah ölçerim :)Cnm vücudumuz böyle hassas bir ısı farkını en doğru sabah uyandığımız birşey yiyip içmediğimiz vakitte veriyormuş :) İnternetten bir bak istersen
Cnm bekliyorum sonucuHmm o zaman dereceyi yanıma alayım yatarken :) sabah ölçerim :)
Gunaydınnnnn yoldaşlarCnm hayırlısı o zaman. Bir sıkıntı yoksa Allah hayırlı vakitte nasip edecektir inşallah:) O vakit çok yakındır diye umuyorum
Olsun :) aramizda kesin olmasa da belirtileri taşiyan birinin olmasi umut verici sevindirici.Canım günaydın :))) 37 çıktı :) ama daha çok erken.. Çünkü adetten bir gün önce hatta adet olacağın gün bile ateş düşebilirmiş :)) yani yine de beklemekte fayda var diye düşünüyorum :)
:)) inşallah müjdeli haberlerle dolar açtığın konu :)) yeni yıla girmeden hamile kalırız hepimiz :)) yeni yıl hediyesi olur :))Olsun :) aramizda kesin olmasa da belirtileri taşiyan birinin olmasi umut verici sevindirici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?