'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Akintin nasil canimm ben artik.kendimi cozdugum icin..beyaz krem gibi akinti adet oncesi gelir bende. Onu gorunce diyorum zaten yine geliyorlar

Akintin nasil canimm ben artik.kendimi cozdugum icin..beyaz krem gibi akinti adet oncesi gelir bende. Onu gorunce diyorum zaten yine geliyorlar
Normalde benim de akıntım olur adet öncesi.. Fakat bu su gibi.. Bi de daha erken akıntı için.. Ama bilemedim ya.. Umutlanmak istemiyorum

Adete 8 gün kala bu belirtiler umutlandırıcı :) Cnm vücut ısını ölçtün mü hiç ?

Yumurta takibi yapilcak sanirim. Agustosta gitmistim. 6 ay oldu diye. Ocaktan sonra gel biseyiniz yok demisti. Ama 4 ay daha denedik 10 ay oldu olumsuz. Israr ettim bende. 12. Gun gel dedi. Bilmiyorum baska ne yapicak
Cnm hayırlısı o zaman. Bir sıkıntı yoksa Allah hayırlı vakitte nasip edecektir inşallah:) O vakit çok yakındır diye umuyorum

Bir de bu göğüs ağrısı dediğin meme ucunda mı yoğunlaşıyor yoksa adet öncesi olduğu gibi hassasiyet durumu mu ?

Meme ucum acıyor.. Çok acımıyor ama yani ellediğimde ya da bi şey deydiği zaman..
Canım ovulasyon dönemlerinde vücut ısımız normalden 0,5-1 derece artıyor. Ovulasyon dönemi geçince geri normale dönüyor ama döllenme gerçekleştiyse o sıcaklık düşmüyor :) Ve bir diğer önemli belirti memenin değil meme ucunun ağrıması :) Haydi Cekhu cum Hayırlısıyla İnşallaaah

Ay merak ettim şimdi :)) sabah mı ölçmek lazım peki? Şimdi ölçsem olmaz mı :)))
Ay inşallah canım inşallaaahh :)))))

Ay merak ettim şimdi :)) sabah mı ölçmek lazım peki? Şimdi ölçsem olmaz mı :)))
Ay inşallah canım inşallaaahh :)))))
Cnm vücudumuz böyle hassas bir ısı farkını en doğru sabah uyandığımız birşey yiyip içmediğimiz vakitte veriyormuş :) İnternetten bir bak istersen

Canım günaydın :))) 37 çıktı :) ama daha çok erken.. Çünkü adetten bir gün önce hatta adet olacağın gün bile ateş düşebilirmiş :)) yani yine de beklemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Olsun :) aramizda kesin olmasa da belirtileri taşiyan birinin olmasi umut verici sevindirici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…