'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

:)) inşallah müjdeli haberlerle dolar açtığın konu :)) yeni yıla girmeden hamile kalırız hepimiz :)) yeni yıl hediyesi olur :))
Ayy inşallah :) Benim bat 8 aralık, ondan sonra çalışmalara başlicaz inşallah yeni yılda hep birlikte mercimek tanelerimizi müjdeleriz senin de dediğin gibi Çekhu cum

kızlar merhaba, fikir vermesi açısında tecrübelerimi paylaşayım.
Biz korunmayı bıraktık 5 ay olmadı. Bu süre içerisinde ovulasyon testleri ile yumurta takibi yaptım. Smear testi sperm testi kan testleri yapıldı. Hiç bir sorun çıkmadı ama bebek de tutmadı. Ben artık yoruldum ve yumurta takibini bıraktım. İlişki de kafamıza göre oldu. Acaba başka bir sorun mu var diye doktor aramaya başladığımız ay hamilelik haberini aldık. şimdi 3 ay bitti, cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz.
Size tavsiyem eğer testlerde herhangi bir sorun yoksa çok fazla kafanıza takmayın. 5-6 ay hatta doktorlara göre 1 sene beklemek denemek gerekiyormuş ama stres yapmadan çünkü stres gerçekten herşeyi etkiliyor.
Umarım isteyen herkesin mucizesi istediği zaman gelir. Sevgiler..

Sagol canım tesekkür ederiz bilgilendirmen için

Cnm, paylaşımından dolayı çok teşşekkür ediyorum. Sağlıcakla bebeğini kucağına

Merhaba kızlar benimde bat 10 aralık ama bu ay bir kere ilişki oldu. O da eşim seyahatteydi yani 20 günlük bir birikimle oldu Ama yumurtlama dönemi geçmişti sanırım adetime 11 gün falan vardı. Tutmuş mudur bilmiyorum ama belirti falan da yaşamıyorum. Ne kadar sürede belli olur bilgisi olan var mı kızlar

merhba canım benm bir bilgim yok ama yumurtlama dönemi kacarsa ihtimal düşük die biliyorum

Cnım geç yumurtlama durumun olup olmadığını bilemiyoruz. Eltim adetinden 3 gün önce korunmasız ilişki yaşadı ve şuan hamile :) meğer o ay geç yumurtlamış :) Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

merhabalar kader arkadaşlarım
bizimde ilk bebeğimiz olucak kısmetse ..
8 aydır bebek düşünüyoruz
smear yapıldı temiz çıktı
hormon testi yapıldı ..
TSH- 3,02
FSH- 5,75
LH - 5,25
PROLAKTİN - 39,83
TESTOSTERON,TOTAL - 0,61
ESTRADİOL -63,46 bu şekilde
yarın sonuçları doktora götürülecek büyük ihtimal muaynede edecek ve ben çok korkuyorum 2. muaynem olucak
ama bebeklerimiz için değer inşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…