- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Ayy inşallah :) Benim bat 8 aralık, ondan sonra çalışmalara başlicaz inşallah yeni yılda hep birlikte mercimek tanelerimizi müjdeleriz senin de dediğin gibi Çekhu cum:)) inşallah müjdeli haberlerle dolar açtığın konu :)) yeni yıla girmeden hamile kalırız hepimiz :)) yeni yıl hediyesi olur :))
Sagol canım tesekkür ederiz bilgilendirmen içinkızlar merhaba, fikir vermesi açısında tecrübelerimi paylaşayım.
Biz korunmayı bıraktık 5 ay olmadı. Bu süre içerisinde ovulasyon testleri ile yumurta takibi yaptım. Smear testi sperm testi kan testleri yapıldı. Hiç bir sorun çıkmadı ama bebek de tutmadı. Ben artık yoruldum ve yumurta takibini bıraktım. İlişki de kafamıza göre oldu. Acaba başka bir sorun mu var diye doktor aramaya başladığımız ay hamilelik haberini aldık. şimdi 3 ay bitti, cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz.
Size tavsiyem eğer testlerde herhangi bir sorun yoksa çok fazla kafanıza takmayın. 5-6 ay hatta doktorlara göre 1 sene beklemek denemek gerekiyormuş ama stres yapmadan çünkü stres gerçekten herşeyi etkiliyor.
Umarım isteyen herkesin mucizesi istediği zaman gelir. Sevgiler..
Cnm, paylaşımından dolayı çok teşşekkür ediyorum. Sağlıcakla bebeğini kucağınakızlar merhaba, fikir vermesi açısında tecrübelerimi paylaşayım.
Biz korunmayı bıraktık 5 ay olmadı. Bu süre içerisinde ovulasyon testleri ile yumurta takibi yaptım. Smear testi sperm testi kan testleri yapıldı. Hiç bir sorun çıkmadı ama bebek de tutmadı. Ben artık yoruldum ve yumurta takibini bıraktım. İlişki de kafamıza göre oldu. Acaba başka bir sorun mu var diye doktor aramaya başladığımız ay hamilelik haberini aldık. şimdi 3 ay bitti, cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz.
Size tavsiyem eğer testlerde herhangi bir sorun yoksa çok fazla kafanıza takmayın. 5-6 ay hatta doktorlara göre 1 sene beklemek denemek gerekiyormuş ama stres yapmadan çünkü stres gerçekten herşeyi etkiliyor.
Umarım isteyen herkesin mucizesi istediği zaman gelir. Sevgiler..
aminnnn canım inş sende durum nedirAy bi an gebelik testi sandııımmm :)))) Allahım genelik testinde de çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah :)))
Bat 9 aralık :) sinirli bir bekleyiş içindeyim :))aminnnn canım inş sende durum nedir
sinir yok şekerim sakin sakin bebegin sennledir inşBat 9 aralık :) sinirli bir bekleyiş içindeyim :))
merhba canım benm bir bilgim yok ama yumurtlama dönemi kacarsa ihtimal düşük die biliyorumMerhaba kızlar benimde bat 10 aralık ama bu ay bir kere ilişki oldu. O da eşim seyahatteydi yani 20 günlük bir birikimle oldu Ama yumurtlama dönemi geçmişti sanırım adetime 11 gün falan vardı. Tutmuş mudur bilmiyorum ama belirti falan da yaşamıyorum. Ne kadar sürede belli olur bilgisi olan var mı kızlar
Bende öyle biliyorum Canım ama bir ümit iştemerhba canım benm bir bilgim yok ama yumurtlama dönemi kacarsa ihtimal düşük die biliyorum
hayırlısı olsun canım belli olmaz bu işlerBende öyle biliyorum Canım ama bir ümit işte
Cnm koyu çizgiyi yakaladıktan yaklaşık 24 saat kadar sonra yumurtlama gerçekleşiyor :) Hadi bakalım görelim senide tuğbacım :)
Cnım geç yumurtlama durumun olup olmadığını bilemiyoruz. Eltim adetinden 3 gün önce korunmasız ilişki yaşadı ve şuan hamile :) meğer o ay geç yumurtlamış :) Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Merhaba kızlar benimde bat 10 aralık ama bu ay bir kere ilişki oldu. O da eşim seyahatteydi yani 20 günlük bir birikimle oldu Ama yumurtlama dönemi geçmişti sanırım adetime 11 gün falan vardı. Tutmuş mudur bilmiyorum ama belirti falan da yaşamıyorum. Ne kadar sürede belli olur bilgisi olan var mı kızlar
İnsAllah canimmm dua edinnnCnm koyu çizgiyi yakaladıktan yaklaşık 24 saat kadar sonra yumurtlama gerçekleşiyor :) Hadi bakalım görelim senide tuğbacım :)
Dualarım hepinizleİnsAllah canimmm dua edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?