- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm Meryem suresinin faydasını görenleri çok okudum. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmazHayırlı kolay dogumlar nasip etsin Allah canım...benim düşüncem ekim bakalım yükselme olur inşAllah gerek kalmaz meryem süresi okuyorm 41 gün okumak gerekmiş Allahım nasip eder inşAllah yazarım ben gelişmeler oldukca buraya :)
Canim cevabin icin teşekkür ediyorum :) rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Benimde sancilarim oluyor evet o sanci oldugunda yumurta catliyor o gun iliski olmasi lazim dimi? Yani o sancida yumurta olusmuyor olusan yumurta catliyor dogru biliyorum dimi?cnm merhaba,
adetlerim oldukça düzenli 29 günde bir olurdu. bebek için aralık ayında çalışmalara başlamaya karar verdiğimizde 3 ay vardı. Ovulasyon günlerimi tespit için 3 ay boyunca sabahları vücut ısımı, akıntı kıvamımı ve yumurtalıktaki ağrılarımı takip ettim ve ovulasyon günümün adetimin başladığı ilk günden itibaren sayınca 21. güne denk geldiğini tespit ettim. Aralık ayı gelince şehir dışında olduğum için herhangi bir çalışma olmadı ovulasyon günümde eve döndüğümde tek ilişki ve ertesi gün tekrar şehir dışına. hiç ummadığım anda adet olmak gereken günde lekelenmem oldu ve gelen giden yoktu. Sonuç oğluşum prensim geliyor
cnm sen ileriki tarihlerde değilde şuan çalışmalara başlayacaksan ikihayat arkadaşımızında dediği gibi ovulasyon kitleriyle başla işe. kırmızı çift çizgiyi gördüğünün ertesi günü yumurta çatlıyor. Çatladığınıda sancılandığından anlarsın zaten. Güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah
Aminnn inş cnm bnmCnm Meryem suresinin faydasını görenleri çok okudum. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmaz
Cnm iyi dileklerin için teşekkürler. Sancı olduğunda çatlamış oluyor. O gün ve ertesi günü iyi değerlendir. bu süreçte folik asit kullanımı da çok çok önemli sağlıklı yumurtaların çatlaması konusunda :)Canim cevabin icin teşekkür ediyorum :) rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Benimde sancilarim oluyor evet o sanci oldugunda yumurta catliyor o gun iliski olmasi lazim dimi? Yani o sancida yumurta olusmuyor olusan yumurta catliyor dogru biliyorum dimi?
Folik asite basladim canim :) adet bitiminden sonra gun asiri iliski deneyeceğim bu ay da böyle olsun bakalim :) illaki ovulasyona denk gelir ^^Cnm iyi dileklerin için teşekkürler. Sancı olduğunda çatlamış oluyor. O gün ve ertesi günü iyi değerlendir. bu süreçte folik asit kullanımı da çok çok önemli sağlıklı yumurtaların çatlaması konusunda :)
Cnm gönlünce olur inşallahFolik asite basladim canim :) adet bitiminden sonra gun asiri iliski deneyeceğim bu ay da böyle olsun bakalim :) illaki ovulasyona denk gelir ^^
Insallah canim tesekkur ederim :)Cnm gönlünce olur inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz
Evet evham :) Elde olmayan bir evham.. Sanırım bu sürekli devam edecek doğduktan sonra da :) İnşallah aminCnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun :) o sende ki kaybetme korkusu gebelik boyunca çok normal. Son haftalarda olmama rağmen hala bir sıkıntı çıkarda yavruma kavuşamam, doğum esnasında birşey olur diye korkularım tavan yapmış durumda. Annelik duygusundan kaynaklı evhamlı oluyoruz :) kasmamaya çalışalım. Allah sağlıcakla bebek bekleyen anne adaylarına bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, bebek isteyenlerede Allah evlat sahibi olmayı nasip etsin
Cnm aklımdasın hatırlıyorum seni :) Aklıma geldikçe topikte ki arkadaşlarım için dua ediyorum:) senin içinde ayriyeten dua edicemrevan_revan dogumun yaklasmıs saglıcakla kucagına alırsın inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim
Bi aralar yazıyodum bu topiğe..
Ben tüp bebek tedavisine basladım şuan dua edersen cok sevinirim canım
Amiiiin.Cok sagol canim Allah razı olsunCnm aklımdasın hatırlıyorum seni :) Aklıma geldikçe topikte ki arkadaşlarım için dua ediyorum:) senin içinde ayriyeten dua edicemCnm inşallah tedavin en başında olumlu sonuçlar verir sen de bize müjdeni verirsin buradan bize
Cnm ne zormuş hamilelik.... artık doğsa da eski halime dönsem, enerjimi kazansam.. Bittim tükendim diyebilirim.. çok afedersin tuvalete bile birinin yardımı olmadan çıkamıyorum bundan ötürü annemlere geçtim.. son 10 gündür sancılarımın gün içindeki sıklığı fazlasıyla arttı ama gelen giden yokrevan_revan canım nasılsın dogum yaptın mı
Allah yardımcın olsn canım bnde tık yok adet oldum dün nasip eylül ayına inşLlahCnm ne zormuş hamilelik.... artık doğsa da eski halime dönsem, enerjimi kazansam.. Bittim tükendim diyebilirim.. çok afedersin tuvalete bile birinin yardımı olmadan çıkamıyorum bundan ötürü annemlere geçtim.. son 10 gündür sancılarımın gün içindeki sıklığı fazlasıyla arttı ama gelen giden yokHala beklemedeyim
Cnm seni sormalı keyfin halin nasıl
Cnm günaydın Allah kucağını boş bırakmasın inşalllah... Aklıma geldikçe doğrudan şahsına dua ediyorumAllah yardımcın olsn canım bnde tık yok adet oldum dün nasip eylül ayına inşLlah
Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun canımTgbptn cnm doğumhane de geçen 4 zorlu günün ardından 30 ağustosta doğurdum çok şükür.
Gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün zor gecti galiba bndan snra hersey daha güzel olsn canmTgbptn cnm doğumhane de geçen 4 zorlu günün ardından 30 ağustosta doğurdum çok şükür.
Cnm çok zor geçti ama şükür atlatıcam. senin içinde dua ettim. İnşallah çektiğim onca acı duam üzerinde kabul görür tez müjdeni alırız....Gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün zor gecti galiba bndan snra hersey daha güzel olsn canm
allah razı olsun canım aminnn inşAllah cok saol kuzumCnm çok zor geçti ama şükür atlatıcam. senin içinde dua ettim. İnşallah çektiğim onca acı duam üzerinde kabul görür tez müjdeni alırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?