'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Cnm Meryem suresinin faydasını görenleri çok okudum. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmaz

Canim cevabin icin teşekkür ediyorum :) rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Benimde sancilarim oluyor evet o sanci oldugunda yumurta catliyor o gun iliski olmasi lazim dimi? Yani o sancida yumurta olusmuyor olusan yumurta catliyor dogru biliyorum dimi?

Cnm iyi dileklerin için teşekkürler. Sancı olduğunda çatlamış oluyor. O gün ve ertesi günü iyi değerlendir. bu süreçte folik asit kullanımı da çok çok önemli sağlıklı yumurtaların çatlaması konusunda :)

Folik asite basladim canim :) adet bitiminden sonra gun asiri iliski deneyeceğim bu ay da böyle olsun bakalim :) illaki ovulasyona denk gelir ^^

Evet evham :) Elde olmayan bir evham.. Sanırım bu sürekli devam edecek doğduktan sonra da :) İnşallah amin

revan_revan dogumun yaklasmıs saglıcakla kucagına alırsın inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim
Bi aralar yazıyodum bu topiğe..
Ben tüp bebek tedavisine basladım şuan dua edersen cok sevinirim canım

Cnm aklımdasın hatırlıyorum seni :) Aklıma geldikçe topikte ki arkadaşlarım için dua ediyorum:) senin içinde ayriyeten dua edicem Cnm inşallah tedavin en başında olumlu sonuçlar verir sen de bize müjdeni verirsin buradan bize

Amiiiin.Cok sagol canim Allah razı olsun

revan_revan canım nasılsın dogum yaptın mı
Cnm ne zormuş hamilelik.... artık doğsa da eski halime dönsem, enerjimi kazansam.. Bittim tükendim diyebilirim.. çok afedersin tuvalete bile birinin yardımı olmadan çıkamıyorum bundan ötürü annemlere geçtim.. son 10 gündür sancılarımın gün içindeki sıklığı fazlasıyla arttı ama gelen giden yok Hala beklemedeyim
Cnm seni sormalı keyfin halin nasıl

Allah yardımcın olsn canım bnde tık yok adet oldum dün nasip eylül ayına inşLlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…