- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
Henüz bi acıklama yapmadı persembeden sonra belli olacak canm kendi doktoruma gitmedim henüz tek doktora baglı kalmak istemiyorm baska doktorlara da gösterip öyle karar verecegimCanım sonuçlarda sıkıntı çıkmasına çok üzüldüm. Umarım alternatif ilk denemeniz olumlu sonuçlanır. Peki bundan sonraki ilk tüp bebek denemesi için nasıl bir yol izlenecegi hakkında doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı?
Pko konusunda pek bilgim yok klomen dene olmazda hsg cektir derimSlm kızlar bugün pko görünümlü olduğu öğrendim ..7 aydır olmuyor bebeğimiz. Doktor bu ay ya hsg yada klomen deneyelim dedi.karar ver dedi. Sizce fikrilerimizde ihtiyacım var?
revan_revan canım test sonuclarımız iyi cıkmadı bizim eşimin sperm sayısı az cıktı sanırım tüp bebek deneyecegiz persembe günü tekrar kontrolu var eşimin varikosel varmı die bakacaklar
İlac tedavisi görüyor suan eşim eylülde tekrar gidecegiz inşAllah yükselme olur hayırlı olsun sizinde sag saglim kucagınıxa alın inşsperm sayısı az olunca ilaç tedavisi de yapıyorlar. Onu denediler mi hiç? belki faydası olur tüp bebeğe gerek kalmaz
İlac tedavisi görüyor suan eşim eylülde tekrar gidecegiz inşAllah yükselme olur hayırlı olsun sizinde sag saglim kucagınıxa alın inş
Cnm son haftalara girdim çok şükür. Hayırlısıyla doğurayım istiyorum artık. aklıma geldiğince ettiğim duayı Allah nasip ederse doğum anında da ederim inşallah. Herşey gönlünce olsun tubacım. Sürekli takip ediyorum seni lakin ekim gibi bşlayacağını okuduğum için şimdilik birşey sorup rahatsız etmek istemiyorum açıkçasırevan_revan canım son haftalara girmişsin hadi hayırlısı dogumda dua edermisin bana
Cnm bebeğin hayırlı olsunbende ilk çocuk heyecanını yaşıyorummm Allah nasip ederse nisan ayında kucağıma alacağım.Daha çok yeni tabi diken üstündeyim korkuyorum keseyi görmek için salı günü gideceğim umarım görünür. 5+3 olacağım salı günü,kese görünür mü karından ?
Cnm bebeğin hayırlı olsunalttan usg de gözükür. Karından ultrason için 5+3 riskli bir tarih. Gözükme ihtimali tabi kide var lakin daha kesin bir sonuç için en az 6. haftayı beklemeni öneririm. heyecanlı ve zor bir bekleyiş olacak cnm. İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur
Hayırlı kolay dogumlar nasip etsin Allah canım...benim düşüncem ekim bakalım yükselme olur inşAllah gerek kalmaz meryem süresi okuyorm 41 gün okumak gerekmiş Allahım nasip eder inşAllah yazarım ben gelişmeler oldukca buraya :)Cnm son haftalara girdim çok şükür. Hayırlısıyla doğurayım istiyorum artık. aklıma geldiğince ettiğim duayı Allah nasip ederse doğum anında da ederim inşallah. Herşey gönlünce olsun tubacım. Sürekli takip ediyorum seni lakin ekim gibi bşlayacağını okuduğum için şimdilik birşey sorup rahatsız etmek istemiyorum açıkçası
Bende hamile klmak istiyorum ama hangi gunler daha verimli lutfen yardimci olun adet bittikten sonra 1 dolu 1 bos mu yapayim yoksa adet gununude sayarak 14.gun mu ? Yani yumurtlama donemi yeterli mi siz nasil gebe kaldiniz ?
Canim cevabin icin tesekkur ederim. Catladigini agri oldugu zaman mi anliyoruz ? Yani yumurtlarken mi agri oluyor yoksa catladiginda mi? Duzenli olarak 30 gunde bir oluyorum ilk defa bu ay korunmasiz iliski yasadigim icin adetim 1 gun gecikti 31.gun oldum oda vucut spermle yeni tanistigi icin olabilir diye dusundum cunku hic sasmazdi.Ovulasyon testi kullanırsan daha kolay olur. Adetlerin düzenliyse 8 ile 14. Gün arası yumurta çatlar. Gün aşırı ilişki olursa daha iyi olur. Çatladıktan sonra yine devam et 2 3 gün. Öncesindeki 2 gün ve sonrasındaki 2 gün de çok önemli
Canim cevabin icin tesekkur ederim. Catladigini agri oldugu zaman mi anliyoruz ? Yani yumurtlarken mi agri oluyor yoksa catladiginda mi? Duzenli olarak 30 gunde bir oluyorum ilk defa bu ay korunmasiz iliski yasadigim icin adetim 1 gun gecikti 31.gun oldum oda vucut spermle yeni tanistigi icin olabilir diye dusundum cunku hic sasmazdi.
Bende de herzaman akinti gelmeyebiliyor sadece sancidan anliyorum yumurtlama oldugunu ama sanci olunca mi yumurtlaniyor yoksa sanci olunca yumurta catliyor mu onu bilemiyorum. En iyisi cok takmayip gun asiri iliskiye girmek. Test vs. Cok kafaya taktiriyorBenimde şaşmazdı ilişkiden sonra hep şaştı günlerim. Doktor o düzenini bulur dedi. Bende hafif kasık ağrısı olmuştu. Herkeste etkisi ayrı ama yumurta akı gibi bir akıntı geliyor o zaman çatladığını anlarsın. Uzayan bi akıntı. Gerçi hamile kaldığım ay o akıntı gelmedi benden beyaz akıntı geldi sadece. Sen en iyisi 10 tane falan ovulasyon testi al öyle takip et.
Cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun :) o sende ki kaybetme korkusu gebelik boyunca çok normal. Son haftalarda olmama rağmen hala bir sıkıntı çıkarda yavruma kavuşamam, doğum esnasında birşey olur diye korkularım tavan yapmış durumda. Annelik duygusundan kaynaklı evhamlı oluyoruz :) kasmamaya çalışalım. Allah sağlıcakla bebek bekleyen anne adaylarına bebeklerini kucağına almayı nasip etsin, bebek isteyenlerede Allah evlat sahibi olmayı nasip etsinKızlar bende hamileyim. ilk bebeğime.... Yaşıtlarıma göre geç evlendim... 27 yaşında... Yaşıtlarım hep en geç 25 de evlenip gitti... Benim için evlenmek hele bebek beklemek bi dönem hayaldi :) Bugün evlilik yıl dönümümüz. 1 yıl oluyor bugün tam. Evliliğimin 6. ayı hamile kaldım şu an 27 haftalık hamileyim. Bazen korkuyorum onu göremeden kaybederim diye. Anne karnında ölen hatta doğuma çok az kala bebeğini kaybeden öyle hikayeler okuyorum ki... Şu an kucağıma almadığım için daha ben de tam anne olamadım. Umarım burada bebek bekleyen herkese rabbim nasip etsin. Hamile olmak isteyenlere hamile kalmayı nasip etsin. Hamilelere de bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
cnm merhaba,Bende hamile klmak istiyorum ama hangi gunler daha verimli lutfen yardimci olun adet bittikten sonra 1 dolu 1 bos mu yapayim yoksa adet gununude sayarak 14.gun mu ? Yani yumurtlama donemi yeterli mi siz nasil gebe kaldiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?