- 7 Mayıs 2016
- 1.114
- 801
- 123
- Konu Sahibi revan_revan
-
Bugün test yaptım gecikmemin 14.günü negatif yeniden..döngüm değişiyor sanırım. . Regl olmadım hala hayırlısı calismaya devammrb cnm varmı hayırlı bır haber
Merhaba maalesef ya regl de olmadım bu arada Hayırlı Ramazan lar hepinize kızlar
Test yapmayı düşünüyorum yarın sabah ..
İlişki sonraları genelde midem çok bulanıyor sizinde oluyormuş? Bugün iftar sonraki ilişki ağır geldi heralde midem aşırı bulanıyor suan
Bugün test yaptım gecikmemin 14.günü negatif yeniden..döngüm değişiyor sanırım. . Regl olmadım hala hayırlısı calismaya devam
Cnm doktor 1 haftalik geç yumurtlama olayını çok önemsemedi çünkü bebis im kilo vs gelişiminde 3 hafta önde. plesantam da bir türlü düzelmiyor. doktorum ayimi tamamlamama ihtimalimin suan icin yuksek oldugunu söylüyor. Çok agrili sancılı ödem içinde geçiyor günlerim. .. hazırlıklara da ufak ufak başladık bebek Arabası, kıyafetler, çanta vs.. sen nasılsın tubacim nasıl gidiyor :))revan_revan kuzummmm nasıl 84 günün kalmıs doguma hadi bakalım nasıl gidiyor hazırlıklara başladın mı :)
Allah kolaylık versin canım şimdiden hayırlı kolay doğumlar dilerim saglıcakla gelir bebişin inşallahCnm doktor 1 haftalik geç yumurtlama olayını çok önemsemedi çünkü bebis im kilo vs gelişiminde 3 hafta önde. plesantam da bir türlü düzelmiyor. doktorum ayimi tamamlamama ihtimalimin suan icin yuksek oldugunu söylüyor. Çok agrili sancılı ödem içinde geçiyor günlerim. .. hazırlıklara da ufak ufak başladık bebek Arabası, kıyafetler, çanta vs.. sen nasılsın tubacim nasıl gidiyor :))
Benim aynı canım degişiklik yok bol bol dua ediyorm :) hayırlısı olsn canım inşAllah düzelme olur Allah yardımcın olsun geri olmasnda ileri olsn gelişimi bebegin ne güzel güle güle en güzel günlerde kullanın canım :)Cnm doktor 1 haftalik geç yumurtlama olayını çok önemsemedi çünkü bebis im kilo vs gelişiminde 3 hafta önde. plesantam da bir türlü düzelmiyor. doktorum ayimi tamamlamama ihtimalimin suan icin yuksek oldugunu söylüyor. Çok agrili sancılı ödem içinde geçiyor günlerim. .. hazırlıklara da ufak ufak başladık bebek Arabası, kıyafetler, çanta vs.. sen nasılsın tubacim nasıl gidiyor :))
Cnm öyle bacağı vurur cinsten batmalari hiç duymadım. Tabi olmaz diye birşey yok her bünye kendine has sonuçta. Inşallah beklediğin haberden ötürü dur yakinmalarn :)Kızlar bu batmaların bacağa vuruyor mu Ağrı'sı
Cnm en iyisini yapıyorsunuz. En azından net birseyler duyup icimizin rahatlamasinda fayda var. Inşallah bir sıkıntı yoktur da bebek haberiyle neseleniriz tez vakitte : ))♥♥
Amin canım inşAllah :)Cnm en iyisini yapıyorsunuz. En azından net birseyler duyup icimizin rahatlamasinda fayda var. Inşallah bir sıkıntı yoktur da bebek haberiyle neseleniriz tez vakitte : ))♥♥
Cnm Allah nasip eder de gelir inşallah miniğiniz. Allah, evlat isteyen tüm hanımların kucağını doldursunKonu başlığı ne güzelmiş öyle ..
Bizimde gelecek mi miniğimiz konu sahibi arkadaşım revan_revan sanırım konuyu açtıktan sonra ki ay hamile kaldın öyle mi :)
merhaba canım iyiyim sen nasılsın ramazan dolayısıyla calısma yapamadık bu ay da bos gecti anlaacagın doktora gidecegiz bu hafta bakalım eşim test yaptıracak inş bisey cıkmaz
amin cnm inşallah sonuçlarınız temiz çıkar. Ben de iyi diyeyim iyi olayım. hamileliğin zorlukları işte adım atamaz, yatamaz kıvranır oldum. Zaman geçmek bilmiyor. Heyecanla bekliyoruz bebeğimizi. Darısı seninde başına cnm bnmmerhaba canım iyiyim sen nasılsın ramazan dolayısıyla calısma yapamadık bu ay da bos gecti anlaacagın doktora gidecegiz bu hafta bakalım eşim test yaptıracak inş bisey cıkmaz
saol canım benim inşAllah :) son haftalara giriyorsun canım bi avazda kurtarsın rabbimamin cnm inşallah sonuçlarınız temiz çıkar. Ben de iyi diyeyim iyi olayım. hamileliğin zorlukları işte adım atamaz, yatamaz kıvranır oldum. Zaman geçmek bilmiyor. Heyecanla bekliyoruz bebeğimizi. Darısı seninde başına cnm bnm
Canım sonuçlarda sıkıntı çıkmasına çok üzüldüm. Umarım alternatif ilk denemeniz olumlu sonuçlanır. Peki bundan sonraki ilk tüp bebek denemesi için nasıl bir yol izlenecegi hakkında doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı?revan_revan canım test sonuclarımız iyi cıkmadı bizim eşimin sperm sayısı az cıktı sanırım tüp bebek deneyecegiz persembe günü tekrar kontrolu var eşimin varikosel varmı die bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?