Eşimle birbirimiz çok severiz, etrafımızdaki herkes hisseder bizim sevgimizi, mutluluğumuzu. Çok iyi anlaşırız. 12 yıl oluyor birlikteliğimiz bir kere bile sesini yükseltmedi bana karşı, keşke kendim içinde aynı şeyi söyleyebilsem. Sizin yaşınızdayken hamile kaldım, evliliğimizin başındaydık, kaza oldu biraz. Başımıza gelen en güzel şey, sevgimizi asla azaltmadı, aile olmayı öğrendik kızım sayesinde. Ama keşke bu kadar erken olmasaydı biraz daha birbirimizi yaşayabilseydik diye geçiyor içimizden yalan yok. Benim sağlık problemlerimden ötürü dr normal yolla çocuk sahibi olamayacağımı söylemişti,çok düzenli korunmadık o yüzden. başımıza bir mucize geldi vazgeçmek istemedik. Sonrasında bir daha hamile kalma şansı bulamayabilirdim. Bu şartlar altında olmasa en az 2 yıl daha bekleyip eşimle doya doya gezip, tozup öyle çocuk sahibi olmayı tercih ederdim yalan yok. Yaşınız beklemek için gayet uygun. Kötü tecrübeleriniz olmuş, aceleye gerek yok. Ruhunuzu dinlendirin eşinizle yeniden güvenmeyi öğrenin, korkularınızı arkanızda bırakın çocuğu sonra yaparsınız.