:) 25'inde düğün canım. Gelinliğim oldu son ufak rötüşları kaldı ama fotoğrafı düğünden sonra paylaşmaya karar verdim :) gelinliğin üzerinde çok oynama yaptırıyorum o yüzden en sonki hali düğün zamanı çıkacak meydana.
Sen neler yaptın dikiliyormu gelinliğin??
:) 25'inde düğün canım. Gelinliğim oldu son ufak rötüşları kaldı ama fotoğrafı düğünden sonra paylaşmaya karar verdim :) gelinliğin üzerinde çok oynama yaptırıyorum o yüzden en sonki hali düğün zamanı çıkacak meydana.
Sen neler yaptın dikiliyormu gelinliğin??
Sözleri çok hoşuma gitti. Müziğe hiç takılmadım bile :) ama yinede kararsızım tabiki
özdemir erdoğan bana ellerini ver..ndense dans diyince hep bu müziğe gidiyor aklım:)
birde standart olucak ama mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta da beni baya etkiliyor :)
yabancı isterseniz de metallica-nothing else matters'ı tavsiye edebilirim sever misiniz bilmem ama :)
evet sanırım
bu arada gizem cim evlendi hayırlı olsun tekrardan...
ama bana da parça lazım
2.sini mustafa ceceli sultanım seçtik mustafa ceceli şarkılarını beğeniyorum.
fakat 1. parça dan emin değilim
eşim because of you kelly clarkson istiyor. bende onu kırmak istemedm ama değiştirmeyede açığız
gizem sen hangi parçaları seçmiştin
Bir de bu vardi dimi
Ben herkesin dugunde caldigi sarkilar gibi olsun istemiyorum farkli olsun istiyorum. Konu sahibinin ilk msjda gonderdigi parca da guzelmis aslinda