• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

Seni garantiye alınca gerçek kişiliğini göstermiş. Düşünmeye çok gerek yok aslında. Ailene bu derece küfür eden bir adamla evlenip mutlu olabilecek misin?

inan şoktayım. Ne diyeceğimi ne yapacağmı bilmiyorum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yarın gidip nişan cdlerimzi alacaktık, pazar günü ona bohça alışverişi yapacaktık..

• Beğen
Reactions: mbz
Kızlar 4 yıllık beraberliğin sonunda geçen pazar nişanımız oldu.
Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
Napacağmı ne diyeceğimi şaşırdım.
İlk defa bu derece hakaretini ve küfrünü duydum, hiçbir mesajna cevap yazmadım.
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......

Şansınızı görebilseniz çok şanslısınız aslında da sanmam. Hala kendinizde suç aramaya meyillisiniz. Bu kadar küfrü kimse haketmez ama bu adamla yola devam derseniz bundan sonra duyacaklarınızda suçun yarısı sizin.

Daha nişanlılığ
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !

Oha diyorum.terbiyesiz densize bak.ne varmış bunda Şakayla söylenmiş birşey.kusura bakma tatlımda bunun gibi man kafa ve terbiye sınırı olmayan bir herifle aynı hayatı paylaşamazdım herlhalde...:KK12::KK67:

Bu işi askıya al, nişanı at. Bu sefer sen ona de, adam olacaksan ol, olmayacaksan uza...
Erkeklik küfür müdür ya???
Tamam dediğine pişman etmiş seni, senin de dememen lazımdı bana göre. Çünkü 16 yaşında bi kız çocuktur daha, böyle şeylerin yakıştırmasını dahi sevmem ben. Ama güzelce söyleseydi küfür edeceğine, hey Allahım...
Kesinlikle süründürrrr

Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......
Arkana bakmadan kaç canım nisanliyken bunu diyen evlenince senin ağzını actirmaz çok terbiyesiz bi insan yol yakınken kurtul yoksa ilerde çok pişman olursun

inan şoktayım. Ne diyeceğimi ne yapacağmı bilmiyorum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yarın gidip nişan cdlerimzi alacaktık, pazar günü ona bohça alışverişi yapacaktık..
Hala cd bohça falan diyorsun yavrum ya. yutacaksın dimi bunları, özür dileyecek affedeceksin. Hatta sen özür dilersin belki. Hala sessiz kalmana inanamıyorum.

Erkekler bu konularda biraz hassas oluyor. Kaldı ki kız daha 16 yaşındaymış keşke açmasaydın konuyu.
Nişanlına gelince. "Duymamış olayım" demesi yeterliydi. Gerisi fazlasıyla terbiyesizlik.
Onunla olup olmama konusunda çok iyi düşün...

Bunda bu kadar kizilcak birsey yok..normaldw gülüp gecmesi lazim..Ne bu yani...bence bu davranisi cok fena ya insan nisanlisina bunu der mi

Bacim aklini basina al yol yakinken yavastan yavastan sogut kendini...
Daha bismillah yeni nisanlisiniz evlendiginizi dusun neler der neler...
Terbiyesiz kendini ne zannediyorsa hicbir insan evladi kufur haketmez bacim...
Bence bu adamla iliskini bin dusun bir ilerle derim...
Ilerde pisman olacagin kararlar verme...
Donulmesi zor yola girme bacim...

Tel baskasinda felan olabilir mi? Bir anda bu kadar iğrenç küfürler etmesi cok saçma. Ya da ağzı bozuk nisanlinin

Yuh be. Ne oluyoruz.
Edep ile olmaz öyle şey demek var bi de edepsizce demek demek...! Ama sizinki edepsizligi de asmis kusura bakma..

Allah korusun eşim bana böyle laflar etseydi varya emdiği sütü burnundan getirirdim. En nefret ettigim sey küfür eden insan! !! :KK11:

Küfreden erkekten tiksiniyorum ağzı bozuk insanlar kendini de yanındakini de rezil eder. Böyle yaşamayı, annene babana küfrettirmeyi istiyorsan, evlen gitsin. Adam olun nedir be, karşında erkek mi var, bu nasıl bi konuşma tarzı, ne kadar çirkin ve seviyesiz. Ay çok sinirlendim şahsen

Back
X