- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi okudum bende.Keşke geri al butonu olsa hayatımızda. Konu sahibi yakmış basını. Geliyorum demis dertler resmen. Şu an baba evinde imis. Allah yardım etsin
At gitsin nişanı bu ne biçim üslup nişanda böyle yapan dügün de neler yapmaz seni garantiledi tabi gerçek yüzü ortaya çıkar artık
Şimdi okudum bende.
Gerçekten keşke bişeyleri geri almak için bi yol olsaydı.
Amin.
Diyorum bu nicki biyerde gördüm yakın zamanda. En son mesajlarını okuyun. 4 yılın sonunda cooook severek evlenmiş şimdi baba evine dönüyorum diye yeni konu acmisValla yazık ya. Umarım sadece küfür ve dayakla kalır bu iş. Yani daha ötesini haberlerde izlemeyiz inşallah. Konu sahibi hayatini kurtarmalısın.
Öyleymiş üzüldüm.Diyorum bu nicki biyerde gördüm yakın zamanda. En son mesajlarını okuyun. 4 yılın sonunda cooook severek evlenmiş şimdi baba evine dönüyorum diye yeni konu acmis![]()
Aynen Allah yardımcısı olsun. Yazik etmiş kendine. O gün ayrılsaydı keske...Öyleymiş üzüldüm.
Aynı hesapla hem nisan atıp hem nasıl baba evine dönüyorsunuz anlamadım.Kizlar bakın baba evine dönüş konusuna
Ciddimisiniz sizmaalesef evlenmiş ve daha 2 gün önceki konu bu şekilde.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/baba-evine-donus.1038942/
Ben tarihe dikkat etmemişim dediğimiz gibide olmuş malesef hertürlü şiddet varBu kadar tepki vermesi aklıma acaba nişanlınız olacak kişi kuzeninde gözü mü var?bu konuşmada anormal bir şey yok ilerde göz koyarım demişsiniz.bilmiyorum ama nişanlınız şimdiden ortada hiç birşey yokken bukadar laf sayıp tehdit ediyorsa iyice düşünün ilerde sözel fiziksel psikolojik tüm şiďdetleri görebilirsiniz.