• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

Valla yazık ya. Umarım sadece küfür ve dayakla kalır bu iş. Yani daha ötesini haberlerde izlemeyiz inşallah. Konu sahibi hayatini kurtarmalısın.

Şimdi okudum bende.
Gerçekten keşke bişeyleri geri almak için bi yol olsaydı.
Amin.
Valla yazık ya. Umarım sadece küfür ve dayakla kalır bu iş. Yani daha ötesini haberlerde izlemeyiz inşallah. Konu sahibi hayatini kurtarmalısın.
Diyorum bu nicki biyerde gördüm yakın zamanda. En son mesajlarını okuyun. 4 yılın sonunda cooook severek evlenmiş şimdi baba evine dönüyorum diye yeni konu acmis :KK57:

Genc kızlara ibretlik olsun diye bu konu burada dursun.
Elli defa bu adam değil denilen musvettelere kanıp hayatlarinizi zehir ederek baba evine donuyorsunuz, işte sonuç.
Inanir misiniz siz ve sizin gibiler buraya konu açıp sorabildigi için son şanslı, aynı anda bir den fazla kişinin görüşunu alabilme luksune sahipsiniz ama tabi kıymet bilene.

Bu kadar tepki vermesi aklıma acaba nişanlınız olacak kişi kuzeninde gözü mü var?bu konuşmada anormal bir şey yok ilerde göz koyarım demişsiniz.bilmiyorum ama nişanlınız şimdiden ortada hiç birşey yokken bukadar laf sayıp tehdit ediyorsa iyice düşünün ilerde sözel fiziksel psikolojik tüm şiďdetleri görebilirsiniz.

Aynı hesapla hem nisan atıp hem nasıl baba evine dönüyorsunuz anlamadım.Kizlar bakın baba evine dönüş konusuna

Aynı hesapla hem nisan atıp hem nasıl baba evine dönüyorsunuz anlamadım.Kizlar bakın baba evine dönüş konusuna

bu konu 2014 yılında açılmış konu.. herkes evlenme, ayrıl, bu işin sonu kötü demiş o zaman. yeni mesaj yazıldıği için bu konu da ilk sayfada gözüküyor

Ben tari
Bu kadar tepki vermesi aklıma acaba nişanlınız olacak kişi kuzeninde gözü mü var?bu konuşmada anormal bir şey yok ilerde göz koyarım demişsiniz.bilmiyorum ama nişanlınız şimdiden ortada hiç birşey yokken bukadar laf sayıp tehdit ediyorsa iyice düşünün ilerde sözel fiziksel psikolojik tüm şiďdetleri görebilirsiniz.
Ben tarihe dikkat etmemişim dediğimiz gibide olmuş malesef hertürlü şiddet var

Back
X