Bu olaydan sonra da önemli olmasın.
Bak sana kendimi anlatayım. İlkokuldan liseye kadar aynı sınıfta okuduğum, kardeşim dediğim bir arkadaşım vardı! İkimizde kara kaşlı kara gözlüydük ama o benden daha çok ilgi çekerdi her zaman. Ayrı bir havası vardı. Hep en yakışıklıları o kapardı

Sonra üniversite çağına geldik, ben ilk girişte yerleştim iyi bir okula. O benim mezun olduğum sene girebildi. üniversiteye hazırlanırken, benim yakışıklı, düzgün, eğitimli bir sevgilim oldu. O ise kendini hırpalayan adamlarla takıldı. Baktım olmayacak sevgilimin yakın arkadaşıyla arasını yaptım uzun süre ite kaka sürdü ilişkileri. En son bu arkadaşla kavga ettiklerinde "yeter be kızım, çok koştun peşinde bırak artık adam istemiyor seni, hiç mi gururun yok" dedim diye bitti arkadaşlığımız. Şimdi ne yapar ne eder bilmiyorum, umarım aklı başına gelmiştir.
Yani işin özü, etrafında yamuk insanlar hep olacak, ama senin aralarından iyisini seçebilmen için kafanın çalışıyor olması, iyi bir eğitiminin, iyi bir kariyerinin olması ve muhakeme yeteneğinin gelişmesi gerekiyor.