İlk defa aşılama yaptırıyorum.

Luluxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
130
13
48
Kızlar kısaca eşim de ve ben de bir sorun yok bütün değerlerimiz rahim filmi her şey temiz olması gerektiği gibi. Dr. Âdetin ikinci günü gel demişti iki gün önce gittim, yumurta geliştirici bir hap verdi, 1 tane de çatlatma iğnesi. Bana ilacı beş gün kullan iki gün kullanma üçüncü gün muayeneye gel dedi. Muayeneye gitmek için biraz erken değil mi sizin süreçleriniz nasıl oldu ? Diyelim ki çağırdığı gün yumurta istediği büyüklüğe gelmedi o zaman ne yapacak, çok heyecanlıyım bu süreçte yapmam gerekenleri söylerseniz önerirseniz çok mutlu olurum.

Öncelikle o üstündeki stresi atiyosun.
Doktor çağırdı çünkü uygun büyüklüğe geldi mi, kaç tane yumurta gelişti, yada gelistiler mi diye bi bakicak. Akabinde yumurtalarin büyüklüğüne göre 2 3 yada 4 gün sonra gene gel dicek ve ona göre de çatlama ignesinin takvimi oluşturup asilama tarihi saatini planlayacak. Hepsi bu kadarcik. Minnak yumurtalarin akıbetine bakicak

Ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…