• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ayrılık...

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah.. yaklaşık 3 sene önce bende bu duyguyu yaşadım.. sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissettim asla toparlanamayacağımı , o acının asla geçmeyeceğini düşünüyordum.. ben doktor ya da ilaç desteği olmadan atlatmak istedim.. öyle de yaptım..

inan ki hepsi geçiyor.. bende o kadar ucuz sebeplerle ayrıldım ki insanlara ayrılık sebebini anlattığımda inanamıyorlardı yok canım bu mesele yüzünden nişan atılmaz diyorlardı.. işte şu var ki eğer nasipte o kişi yoksa en ufak bir sebep dahi ayrılığa yol açabiliyor.. geçmişte bana yaşatılan hiç bir şeyden üzüntü duymuyorum neden bunlar benim başıma geldi demiyorum çünkü şu an da eskisinden bin kat daha karakterli , dürüst , değer veren biriyle nişanlıyım.. ben sabrettim ve inanıyorum ki bu sabrımın ödülü olarak Allah benim karşıma şimdi ki nişanlımı çıkardı.. yeter ki sabretmeyi bil çünkü sonunda Allah senin karşına seni hak edeni çıkaracaktır ...

ozaman muhakkak yarım bıraktığın tedaviyi tamamla.. önce kendini düşün. sonra nişanlını.

teşekkur ederım fıkırlerın ıcın cok saol
anksiyete hastasıyım
panik bozuklukla bırlıkte
baya iyileşmiştim belkıde aşk iyileştrmişti bılemıyorum
şimdi yalnız kalınca kalp krızı korkusu sardı beni hiç iyi degılım

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah.. yaklaşık 3 sene önce bende bu duyguyu yaşadım.. sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissettim asla toparlanamayacağımı , o acının asla geçmeyeceğini düşünüyordum.. ben doktor ya da ilaç desteği olmadan atlatmak istedim.. öyle de yaptım..

inan ki hepsi geçiyor.. bende o kadar ucuz sebeplerle ayrıldım ki insanlara ayrılık sebebini anlattığımda inanamıyorlardı yok canım bu mesele yüzünden nişan atılmaz diyorlardı.. işte şu var ki eğer nasipte o kişi yoksa en ufak bir sebep dahi ayrılığa yol açabiliyor.. geçmişte bana yaşatılan hiç bir şeyden üzüntü duymuyorum neden bunlar benim başıma geldi demiyorum çünkü şu an da eskisinden bin kat daha karakterli , dürüst , değer veren biriyle nişanlıyım.. ben sabrettim ve inanıyorum ki bu sabrımın ödülü olarak Allah benim karşıma şimdi ki nişanlımı çıkardı.. yeter ki sabretmeyi bil çünkü sonunda Allah senin karşına seni hak edeni çıkaracaktır ...

ama biz çok emek verdik
çok yıprandık bukadar sabrettık kolay olmamalıydı
az pskolojm bozulmadı az sinir krızlerıne girip acil servislık olmadım bu ilşki için
seviyorumda değsin istiyorum
hep içimde heycan var arıcak gibi
öyle olmasını istıyorum
çok hayal kurdum bunlar yarım kalırsa toparlanamam gibi gelıyor
ne bılım canım allah yardımcım olsun
senınde mutlulugun daim olsun

ama biz çok emek verdik
çok yıprandık bukadar sabrettık kolay olmamalıydı
az pskolojm bozulmadı az sinir krızlerıne girip acil servislık olmadım bu ilşki için
seviyorumda değsin istiyorum
hep içimde heycan var arıcak gibi
öyle olmasını istıyorum
çok hayal kurdum bunlar yarım kalırsa toparlanamam gibi gelıyor
ne bılım canım allah yardımcım olsun
senınde mutlulugun daim olsun

amin canım.. Allah'ım bu mutluluğu , huzuru sana da yaşatsın inşallah..

kızlar çok kötüyüm sakinleştiricilerin etkisi biraz geçtikten sonra acımı hafifletmek için yazmak istedim
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum

konu ne bukadar ağar bilmiyorum ama canım bekle
bazen bu tür ayrılıklardan sonra insanlar birbirine karşı daha sakin ve yumuşak oluyor demem o ki bekle
yatış sakinleş babanın karaı kesin mi?

konu ne bukadar ağar bilmiyorum ama canım bekle
bazen bu tür ayrılıklardan sonra insanlar birbirine karşı daha sakin ve yumuşak oluyor demem o ki bekle
yatış sakinleş babanın karaı kesin mi?

canım daha babamın haberi yok kımse bılmıyor

nişanlım dedi bayramdan sonra yüzüğü babana göndereceğim diye

konu ney ki bu kadar basitmiymiş

onun istemediği arkadaşımla telfnda konuştum çok kısa bır bayram konuşması arkadasım bayan buarada
sözü ndn dınlenmemiş
kızında bir suçu yok sevmıyor sadece dıye onla konusmamı ıstemıyor çokta sık görüştüğüm biri degıl
olay büyüdü işte
bende diklendim
bagırdım falan sakin olamıyorum

onun istemediği arkadaşımla telfnda konuştum çok kısa bır bayram konuşması arkadasım bayan buarada
sözü ndn dınlenmemiş
kızında bir suçu yok sevmıyor sadece dıye onla konusmamı ıstemıyor çokta sık görüştüğüm biri degıl
olay büyüdü işte
bende diklendim
bagırdım falan sakin olamıyorum

valla nişanlının huyunu bilemiycem aa merak etme ayrılmaz bak gör yarında arar.. arayınca yazarsın bana en başta sana naz yapar eser gürler sözümü dinlemedim diye sen bidaha olmaz dersin geçer giderrr:ssz:

valla nişanlının huyunu bilemiycem aa merak etme ayrılmaz bak gör yarında arar.. arayınca yazarsın bana en başta sana naz yapar eser gürler sözümü dinlemedim diye sen bidaha olmaz dersin geçer giderrr:ssz:

çok saol :) umut oldun bıraz umarım arar
ama daha oncekı kavgamızda bır daha buyuk kavga edersek bıter bu iş demıstı cok cıddıyım demıstı
ettık ıste
dedıgını yapmasından korkuyorum çunku bıçak gıbi kesme huyu vardır umarım bızım ılskımızde yapmaz bunu

canım çok üzüldüm şu an çektiğin acıları anlıyabiliyorum insan nefes alamaz oluyo her nefes alışında acı 2ye katlanarak canını daha çok yakıyo biliyorum. ama üzülmemeye çalış .seni arar çnkü saçma sapan bir nedenden dolayı nişan atılmaz çocuk oyuncağı değil bu sonuçta yuva kurmak için takılan bir yüzük var parmağınızda. nişanlı olduğunuza göre çokta seviyo seni sevgili olsanız hadi neyse.bak görürsün aricak oda sakinleşince saçma sapan bi neden olduğunu kabullencek üzülme sen..

canım çok üzüldüm şu an çektiğin acıları anlıyabiliyorum insan nefes alamaz oluyo her nefes alışında acı 2ye katlanarak canını daha çok yakıyo biliyorum. ama üzülmemeye çalış .seni arar çnkü saçma sapan bir nedenden dolayı nişan atılmaz çocuk oyuncağı değil bu sonuçta yuva kurmak için takılan bir yüzük var parmağınızda. nişanlı olduğunuza göre çokta seviyo seni sevgili olsanız hadi neyse.bak görürsün aricak oda sakinleşince saçma sapan bi neden olduğunu kabullencek üzülme sen..

canım benım cok saol
iyi dıleklerın ıcın
bana moral oluyor benımde ıcımde bır kıpırtı var arayacak gıbı inş dedıklerınız cıkarda burada paylasırım

Bence birikme olmuş tek sorununuz bu değildi ki...
Bi'insan sırf bu sebepten sevdiğine (belki) anca trip atar, belki küser, soğuk konuşur ama tamamen gözden çıkarmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence birikme olmuş tek sorununuz bu değildi ki...
Bi'insan sırf bu sebepten sevdiğine (belki) anca trip atar, belki küser, soğuk konuşur ama tamamen gözden çıkarmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
amin teşekkur ederım

Allah sabır versin canım inşallah en kısa zaman da çözersiniz probleminizi hakkında hayırlısı olsun...

Önceki konunuzu okudum ama sabit fikirli olduğunuzu düşünüp yorum yapmamıştım
Ancak yorum yapsam nişanlınızın evliliğe hazır olmadığını, hemen evlenmek isteyen ve üstelik ailesinin tek çocuğu olan bir erkeğin ne yapıp edip o adımı atacağını,daha fazla ısrar ederseniz bıkacağını ve bir bahane bulup sizden ayrılacağını düşündüğümü yazacaktım....

Bu konunuzu okuyunca düşüncelerimde yanılmadığımı görüp üzüldüm açıkçası
Hakkınızda hayırlısı olsun...

üzmeyin kendinizi zira değmez...gün gelir üzüldüklerinize üzülürsünüz. ikili ilişkilerde emek verilmiyorsa, devamı için çaba harcanmıyorsa, bu kadar kolay vazgeçiliyorsa durup düşünmek gerek. hakkınızda hayırlısı olsun.

üzmeyin kendinizi zira değmez...gün gelir üzüldüklerinize üzülürsünüz. ikili ilişkilerde emek verilmiyorsa, devamı için çaba harcanmıyorsa, bu kadar kolay vazgeçiliyorsa durup düşünmek gerek. hakkınızda hayırlısı olsun.

tesekkur ederım...
suan bana beklemekten başka bırsey düşmüyor
bu süreç içinde onun davranışlarını bana olan sevgısını sınıcaktır

kızlar çok kötüyüm sakinleştiricilerin etkisi biraz geçtikten sonra acımı hafifletmek için yazmak istedim
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum

baştan iç yüzlerini göstermişler ailecek bence zorlmaya gerek yok.kendini toparlamaya çalış hakkına belki böyle daha hayırlıydı takma kafanı

Back
X