- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
inşallah canım s abırla beklıoyorumEn fazla bir hafta sürer. Ama sessiz kal, sabret arar o.
Barışırsınız boşa üzülüyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım s abırla beklıoyorumEn fazla bir hafta sürer. Ama sessiz kal, sabret arar o.
Barışırsınız boşa üzülüyorsun.
yanyana sorunumuz yok uzaktan anlaşamıyorz işte aileside demıyorkı bunların yuvasını kuralım işi uzattıkca uzatıyor ilgisiz bir aile benı mahfettıler pskolojımı altust ettılşerNişanlılık dönemi eş adaylarının birbirini ve ailelerini tanımaları için yaşanan bir süreç.
Bu süreçteki sorunlar ileride evlilikte yaşanabilecek sorunlara işaret ediyor.
Eğer ben tüm bu sorunlara katlanabilirim,başaçıkabilirim diyorsanız ...
Bu süreçte siz sadece nişanlınızı değil kendinizide daha iyi tanıyorsunuz.Bir kişiye bu derece bağımlı olmak doğru mu?
kızlar çok kötüyüm sakinleştiricilerin etkisi biraz geçtikten sonra acımı hafifletmek için yazmak istedim
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum
evet süreklı onun agzında ayrılık hep bir tehtit halinasip kısmet oluyosa oluyor gerçekten hiç kimse unutulmaz değildir i şekilde unutuluyo
bende uzağa gelin gidicem diye nişanı atmaya kalktım kaç defa nişanlıma syledim bırakmadı beni hiç hep rahatlattı ki biz 700 km uzaktayız nişanlımla grüşemiyorum ailesiyle de hiçbir sorunum yok o kadar heveslilerki benim için bişey yapmaya ağlıyolar sevinçte
kadın her zaman biraz daha nazlı taraf olur nişanlının yüzüğü atıcam diye olaylara grmesine hiç sebep bile vermemen gerekirdi aslında
şimdiden byle sorun olunca heleki ailede de sorunların olması daha kötü eşden önce ailesini seçmek gerekiyor aslında
herşey olacağına varır üzülmeyin sorunlu bi evlilik olacaksahiç olmasın daha iyi
ailesiyle ne kadar zamanda görüşme olacakmış ?
daha şimdiden aile uzaklık sorunu yaşanmış
aşkından ölsende sorunlu bir evlilik yaşayacaksın
ve bir gün sevginden eser bile kalmayacak
bız brlıkte güçlüyduk aılesını cok tutan bır ınsan degıl o zaten evımızı kursunlar başka bırsey ıstemıyorum kapımızı kapatırız dıyordu
ama onun boyle kucuk bır olayda yıkmasını anlayamadm bırıkım sanırım
Tartışma sebebiniz hiç de basit değil ; benim sözüm dinlenmiyor ! Bu çok dikkat edilmesi gereken bir cümle. Aklı başında yetişkin bir insansın ve sana diyor ki bana tabi olacaksın, senin aklın ermez kimin iyi, kimin kötü olduğuna. Ya yarın öbür gün ailenin kötü olduğuna karar verirse onlarla da mı görüşmeyeceksin. Küçük şeyler büyük şeylerin habercisidir, nişanlın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış, belki de sen ona öyle hissettirdin bilemiyorum ama yazdıklarımı bir düşün. Üstelik ilişkinin devamı için çabası olmayan, sözü dinlenmedi diye yüzükleri geri getireceğim diyen bir adamla ne kadar yol gidilir, bir daha düşün istersen.
Şu an üzüntüden, belki duyduğun aşktan bazı şeyleri göremiyorsun; ilişkiler karşılıklı saygı ve anlayış ister sadece sevmek çözüm değil. Bir taraf diğerine sürekli hükmediyorsa orada aşk yoktur, boyun eğmek vardır. Nişanlın geri gelse de gelmese de söylediklerimi bir düşün ve Allah'tan hayırlısını iste.
ben onun yuzunden saç rengımı gıyım tarzımı herseyımı egstrdım baskın bır karakter oyle kabullendım onu ama yıne deger gormedım işte cok sınırlı bır ınsan katlandım ama son aylarda artk dayanamaz oldum
getirsin bakalım yüzüklerı canımı paramparca yaptılar ahımı aldılar
Canım bu konuda yazdıklarının hepsini okudum.Yanyana sorunumuz yok demişsin ama sana bağırırken odada sesi çınlamış daha nişanlılıkta hoş olmayan sözler söylemiş.Yani ilişkiniz birbirini uzaktayken çok özleyen yanyana gelince kumrular gibi olan bir çift izlenimi yaratmadı bende.yanyana sorunumuz yok uzaktan anlaşamıyorz işte aileside demıyorkı bunların yuvasını kuralım işi uzattıkca uzatıyor ilgisiz bir aile benı mahfettıler pskolojımı altust ettılşer
Canım bu konuda yazdıklarının hepsini okudum.Yanyana sorunumuz yok demişsin ama sana bağırırken odada sesi çınlamış daha nişanlılıkta hoş olmayan sözler söylemiş.Yani ilişkiniz birbirini uzaktayken çok özleyen yanyana gelince kumrular gibi olan bir çift izlenimi yaratmadı bende.
Ayrıca rahatsızlığından bahsetmişsin ki bu tür sorunlara günümüz dünyasında sık rastlıyoruz.Çözüm sadece ilaç olmamalı.İmkan varsa terapide alınmalı diye düşünüyorum.Çünkü tedavi olan çok kişi var.
Sen nişanlın arasın herşey düzelecek gibi düşünüyorsun ama....Bahsettiğin sıkıntıların çözümü için önce senin güçlü olman gerekli.Evde ilaçla uyuyarak ve telefon bekleyerek bir süre geçirebilirsin belki ama sana tavsiyem bu olayı bir kenara bırak sen kendini iyileştirmeye bak.Sen iyi olursan olayları düzeltme şansın daha yüksek olur bence.
tesekkur edrım cok guzel yorumlamıssın
ama bazen olur işte nefes almak bıle ıstemezsın cıkamıyorum bu pskolojıden elımde degıl cok sacma bu olanlar mantıgım almıyor ceyızım ev esyalarm hersyımm hazır pskolojımı dusunebılıyormusun ne hayaller kurdum ben yıkıldı smdı hepsi
amın ne dıyım umarım iyi olur yada ne olacaksa olurCanım haklısın.Ama evlilik bence en önemli kararlarımızdan biri.Önemli olan iyi bir evlilik yapmak.Nişan aşamasından dönmek atlatılabilir ama evlilikte sorunlar yaşamak daha ağır.Sizin durumunuz henüz belli değil sanırım.Allah hayırlısını nasip etsin.
Ben bizlerin kadınlık zerafetimizi korumamız gerektiğini düşünüyorum.Senin ile evlenmeyi düşünen erkek hele bu aşamada aman incitmeyeyim diye konuşurken sesinin tonuna bile dikkat etmeli ama sende erkeğe hanımlığını hissetirmelisin.Ama eğer sen erkeğe ne dersen de ben sensiz olamam şeklinde davranırsan erkekte sana gevşek davranır maalesef.
Umarım herşey güzel olur sizin için.
ben onun yuzunden saç rengımı gıyım tarzımı herseyımı egstrdım baskın bır karakter oyle kabullendım onu ama yıne deger gormedım işte cok sınırlı bır ınsan katlandım ama son aylarda artk dayanamaz oldum
getirsin bakalım yüzüklerı canımı paramparca yaptılar ahımı aldılar
canım benim hakkında hayırlısı olsun.. valla okurken bende heyecanlandım.. inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız.. hep mutlu olun inşallahhh![]()