• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa başıma geldi. Ne yapsam bilemedim

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir hafta özel bölgede sabahları uyanınca ıslaklık hissediyordum çok umursamadım sıcaktandır terleme oluyor dur diye ama bir hafta sonra kaşınmaya başladı kaşıdıkça kabardı. Sanırım kasıklarımda mantar oluşmuş. Krem sürüyorum ama 3 saat sonra tekrar başlıyor. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hiçbir ilerleme de yok gerilemede doktor randevum ayın 16 sında ne yapmam lazım ya deli olacam ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama her sabah uyandığımda iç çamaşırı nemli bulmaktan sıkıldım

Geçmiş olsun canım .Kabarıklar için çinko kremini tahriş olan veya pişik olan bölgen için kullanabilirsin iyi geliyor

Geçmiş olsun canım .Kabarıklar için çinko kremini tahriş olan veya pişik olan bölgen için kullanabilirsin iyi geliyor
Üç farklı krem kullandım kabarcıklar kuruyor gibi krem etkisi geçince tekrar kaşınıyor. Kaşıntıyı geçtimde neden sabaha karşı iç çamaşırı nemleniyor onu anlamadım en çok ona sinir oluyorum

Terden olabilir akıntı da olabilir geçer inşallah ama çinko kremi ihmal neyin o krem gerçekten çok etkili

Kasinti gecmeden iyilesmesi guclesir gibime geliyor. Bir de eczaciniza danisin, ilacinizi degistirin. Kasinti icin alerji ilaclarindan alabilirsiniz. Kasintiyi keser en azindan. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

Kasinti gecmeden iyilesmesi guclesir gibime geliyor. Bir de eczaciniza danisin, ilacinizi degistirin. Kasinti icin alerji ilaclarindan alabilirsiniz. Kasintiyi keser en azindan. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.
Furacin, advantan losyon, trosyd deri kremi kullandım trosyd hala kullanıyorum ama geçmedi

Şikayetlerin genital mantarı işaret ediyor. Randevuyu bekleme. Sağlık ocağına gidip şikayetini anlat. Hap ve fitil veriyor.

Adette olmadım daha o yüzden doktora gitmek istiyorum

Fitil için bebek ihtimali var diye endiseleniyorsun sanırım. Ben hamileyken saglık ocagındki dr sadece krem vermisti anlık hafifletiyordu, sonra kadın doğum doktorum tek kullanımlık bir fitil verdi 1 gun aşırı akıntım oldu ertesi gün düzeldi tamamen. Benim doguma yakın başıma geldi gerçi.

Saglık ocağına bu ihtimali söyle, ona göre tedavi uygular zaten.

Eşine de bulaşabilir dikkat et.
Eşimden mi bulaştı zaten orası düşüncem. Eşimde tırnak mantarı vardı sonra ayağına dağılmaya başladı kasık bölgesinde hep kaşıntı olurdu ama ben kilosundan dolayı oluyor diye hiç düşünmedim. Üç ay doğum kontrol hapı kullandım acaba ondan mı bir sürü soru geliyor aklıma sanırım doktora gitmeden öğrenemicem neden olduğunu

mantarsa fitilsiz geçmez canım :(
kaşımaktan kendimi yara ettiğimi kaç gün evden çıkamadığımı biliyorum. ben özllikle peçete ıslatıp koyuyordum daha rahat ediyordum öyle yanması falan geçiyordu bence 16 sını bekleme bir eczaneden bile alabilirsin fitili. zira ben aynı şikayetlerle gittiğimde muayene bile etmemişti direkt fitil vermişti.

mantarsa fitilsiz geçmez canım :KK43:
kaşımaktan kendimi yara ettiğimi kaç gün evden çıkamadığımı biliyorum. ben özllikle peçete ıslatıp koyuyordum daha rahat ediyordum öyle yanması falan geçiyordu bence 16 sını bekleme bir eczaneden bile alabilirsin fitili. zira ben aynı şikayetlerle gittiğimde muayene bile etmemişti direkt fitil vermişti.
Bilmiyorum ki üst bölgeye attı kaşıntı böyle yuvarlak şişlik oluştu ortada birşey yok kenarlar şiş rahimde kaşıntı yok ama içine atar diye korkuyorum fitil alırım almasına da ben sebebini merak ediyorum ilk defa geldi başıma neden dolayı oldu tekrarlar mı

Back
X