- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
-
Olabilir evet uykusunda konuşanlar falan da var haklısınızBazı şeylere çok kafayı takmamak lazım diye düşünüyorum. Hayattan ders falan çok yormayın bence kendinizi ben de bir anda biri beni uyandırırsa çok garip sözler edip geri uyurum sonra bir yıl dalga konusu olur devam eder. Hatta çoğu insanın başına gelmiştir bu. Sizinki de bu tarz bir durum bilinçaltı diyip geçin
Mümkün değil günümün yarısı işte geçiyor 1 saat telefonla sohbet sonra uyuyorum hayatım yorucu belki haftasonları evetCok fazla telefonla oynuyorsun. Gerçek ve rüyayı ayırt edemiyorsun . Biraz detox
Evet haklısınız bilinçaltı muhtemelen bende de öyle oldu Allah yaşatmasın tekrar yaMuhtemelen rüya içinde yaşandı ama o an gerçekle ayırt edilmedi evet olabiliyor ben geçen hafta yatağın ortasında oturup telefonu yorgan altında ararken uyandım birden ne alaka telefon her zamanki yerde komidindeydi ve uyurken fiziksel olarak arıyormuşum bir anda n’oluyo ya diyr uyandım otururken
Ama buna çok güldüm yaDün sabah eşim beni uyandırmaya çalışmış. Demişim ki, Ben şu an başka boyuttayım, burada işlerim var gelememhiiç hatırlamıyorum ve yorgundum.
Elime telefon verseler yazabilirdim belki de bilmiyorum ki?
Belki de bilemiyorum sabahın 5 inde insanlarla ne derdim vardı acabaBen uykuya direnir uyumamak için kendimi tutarsam biriyle konuşurken son mesajı hatırlamıyorum bazen. Belki size de öyle olmuştur. Ya da bir ses gürültü falan sizi uyandırdıysa bir sinirle mesajı yazıp uykuya dalmışsınızdır.
Evet bilinçaltımda insanlara olan sinirimi yansıtmışım iyi ki de gidip başkasına yazmamışımE doğru demişsiniz
Yalnız değilmişim şükür16-17 yasindaydim hunharca sms kasiyorduk ve o donemki erkek arkadasima gece 4 gibi sunu yazmisim, "kaptana soyle ucagi indirsin"
Ben de yatayım da söveyim azıcık. Hadi bakalımUyurken sövmek super olay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?