İlk defa bir ürün alırken kandırıldım

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Kızlar çok sinirliyim bugün Malatya da bi kozmetik ürün satan yere girdim Güneş kremi aldım cilt testi yapalım dedi ortaki kadın neyse yaptık işte Güneş lekesi ve cildin çok kuru dedi olayın 20 tl ilk ürününü bana iki tane verip 80 tl ye sattı internette gerçek fiyatını görünce sok oldum nasıl Tongaya geldim bilmiyorum yarın gidip ne söylesem iyi olur

Güneş kremi değil aldığım olay marka diye bi krem

Son düzenleme:
İnternette ürünler genelde daha ucuz oluyor zaten. Normalde 20 liraya satarken size kazık atmak için 40 yapmamıştır herhalde fiyatını. Kandırmak olmuyor bu.

İnternette daha ucuz oluyor böyle ürünler zaten

Internette nereye baktiniz, orijinal olmama ihtimali olabilir.

Öğtenci misin ? Şehir dışındam gelenlere ayrı fiyat söyleyebilenler oluyor çünkü

Gunes kremi icin fiyat bana uygun geldi tabii ml.si, markasi onemli. Kozmetik, dermokozmetik urunlerini ana satis yerleri haric internet uzerinden alinmasini tavsiye etmiyorum. Birebir kopyalanan sahte icerikli urunleri yuze surmek 5-10 tl kayiptan daha onemli.
Tabii siz yine gidip sorusturun.

Güneş kremi değil olay diye bi krem yoksa haklısınız

Yirmi lira ne ki? Ben mediamarkt mağazada görüp beğendiğim ürünü mediamarkt internet sitesinde 110 lira ucuza almıştım.
Eh, mağaza kazikliyor mu yani? Hayir.
Çünkü onlar kira ödüyor, eleman calistiriyor birsuru vs vs... Masraflar artinca-kâr da yapmak için pahalli satıyorlar.
Bana da lazer epilasyoncum 'killari bununla kisalt' diye makina satmıştı 20 liraya. Ulan aynısını burun kılı kesme makinası diye birmilyoncuda buldum! Oluyor yani böyle şeyler. Sen o ürünü 40 liraymiş, kıymetliymis gibi düşün.
Sonuçta senin 150 lira verdiğin uçak biletini erkenden ve kampanyadan alan adam 45 liraya alıyor. Burada kazimlanmis oluyor musun?
Takılma bile

Kızlar hepiniz halısınız aslında eşime söyleyince bana mal gibi bakması sinir etti şimdide geçmiş gülüyor geçen sene eşim babe ürününü eczaneden pahalıya almıştı çok gülüp dalga gecmiştim kınadım ve basıma geldi neyse ben gidip ürünleri kullanayım bu arada okumuyorum 30 yasında diplomalı ev hanımıyım

Kandırılmamışsınız bence, zira geçen sene 120 tl ye minnacık yüz için güneş kremi almıştım kendimi sorguladım konunuzla
Kişi burada ürünün normal fiyatının çok üstüne satılması ile olan sorununu anlatmak istemiş. Ben de 300 tl ye nem serumu kullanıyorum ama kendimi sorgulamadım :))))

Kişi burada ürünün normal fiyatının çok üstüne satılması ile olan sorununu anlatmak istemiş. Ben de 300 tl ye nem serumu kullanıyorum ama kendimi sorgulamadım :))))
eklemeyi unutmuşum bir yandan tv ye bakıyordum:) aldığım ürün internette 50-60 tl civarı satılıyordu yüzden kendimi sorguladım

Icinde retinol mu vardi, oyleyse fiyatlari artiyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…