- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
İnternette daha ucuz oluyor böyle ürünler zatenKızlar çok sinirliyim bugün Malatya da bi kozmetik ürün satan yere girdim Güneş kremi aldım cilt testi yapalım dedi ortaki kadın neyse yaptık işte Güneş lekesi ve cildin çok kuru dedi olayın 20 tl ilk ürününü bana iki tane verip 80 tl ye sattı internette gerçek fiyatını görünce sok oldum nasıl Tongaya geldim bilmiyorum yarın gidip ne söylesem iyi olur
Internette nereye baktiniz, orijinal olmama ihtimali olabilir.Kızlar çok sinirliyim bugün Malatya da bi kozmetik ürün satan yere girdim Güneş kremi aldım cilt testi yapalım dedi ortaki kadın neyse yaptık işte Güneş lekesi ve cildin çok kuru dedi olayın 20 tl ilk ürününü bana iki tane verip 80 tl ye sattı internette gerçek fiyatını görünce sok oldum nasıl Tongaya geldim bilmiyorum yarın gidip ne söylesem iyi olur
Yok cnm tüm sayfalara baktım 25 tl olanda vardı ama kazıklandım Emin’im yarın gidip önce ürünün fiyatını soracağım aynıysa sıkıntı yok yoksa ürünü iade almalarını isteyeceğimInternette nereye baktiniz, orijinal olmama ihtimali olabilir.
Gunes kremi icin fiyat bana uygun geldi tabii ml.si, markasi onemli. Kozmetik, dermokozmetik urunlerini ana satis yerleri haric internet uzerinden alinmasini tavsiye etmiyorum. Birebir kopyalanan sahte icerikli urunleri yuze surmek 5-10 tl kayiptan daha onemli.Yok cnm tüm sayfalara baktım 25 tl olanda vardı ama kazıklandım Emin’im yarın gidip önce ürünün fiyatını soracağım aynıysa sıkıntı yok yoksa ürünü iade almalarını isteyeceğim
Güneş kremi değil olay diye bi krem yoksa haklısınızGunes kremi icin fiyat bana uygun geldi tabii ml.si, markasi onemli. Kozmetik, dermokozmetik urunlerini ana satis yerleri haric internet uzerinden alinmasini tavsiye etmiyorum. Birebir kopyalanan sahte icerikli urunleri yuze surmek 5-10 tl kayiptan daha onemli.
Tabii siz yine gidip sorusturun.
Kişi burada ürünün normal fiyatının çok üstüne satılması ile olan sorununu anlatmak istemiş. Ben de 300 tl ye nem serumu kullanıyorum ama kendimi sorgulamadım :))))Kandırılmamışsınız bence, zira geçen sene 120 tl ye minnacık yüz için güneş kremi almıştım kendimi sorguladım konunuzla
eklemeyi unutmuşum bir yandan tv ye bakıyordum:) aldığım ürün internette 50-60 tl civarı satılıyordu yüzden kendimi sorguladımKişi burada ürünün normal fiyatının çok üstüne satılması ile olan sorununu anlatmak istemiş. Ben de 300 tl ye nem serumu kullanıyorum ama kendimi sorgulamadım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?