Saç Rengi ve Saç Boyama İlk defa boyadığım saçlarımm (Palette Röfle Boyası)

benexol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
28
1
86
32
Ankara
Merabalar kızlar :) ben krepe balyaj yaptırma konusunda kararsız kalmıştım çok araştırdım ama paraya kıyıp ankarada gidebileceğim bi yer bulamadımm sonra sınıf arkadaşımın saçlarını farkettim benim istediğim gibi sadece saçlarınn uçlarını bi kaç ton açmış palettenin röfle boyasıyla bende hemen bugün alıp denedim, aslında biraz daha beklesem tam istediğim ton olacakmış ama ilk yapışıma göre yine de korktuğum gibi olmadı :)

bu saçımın normal hali

Uploaded with ImageShack.us

bu da boya sonrası <3 tabi yıprandı biraz ama ben makineyle kurutunca böyle oluyo makinein etkisi de olabilir

Merabalar kızlar :) ben krepe balyaj yaptırma konusunda kararsız kalmıştım çok araştırdım ama paraya kıyıp ankarada gidebileceğim bi yer bulamadımm sonra sınıf arkadaşımın saçlarını farkettim benim istediğim gibi sadece saçlarınn uçlarını bi kaç ton açmış palettenin röfle boyasıyla bende hemen bugün alıp denedim, aslında biraz daha beklesem tam istediğim ton olacakmış ama ilk yapışıma göre yine de korktuğum gibi olmadı :)

bu saçımın normal hali

bu da boya sonrası <3 tabi yıprandı biraz ama ben makineyle kurutunca böyle oluyo makinein etkisi de olabilir

güzel olmuş tabi ama bi daha boyama bence saçlarının normal hali çok daha iyi bi ton. ayrıca cilt tonuna göre diye söylüyorum açık cilt tonuna koyu saç rengi çok asil bi görüntü oluyor. benim fikrim :)

öneri için teşekkür ederim :) zaten boyanın yıpratıcı etkisinden korktuğum için bi daha boyamam büyük ihtimalle , sadece bi değişikliğe ihtiyaç duymuştum iyi geldi :)

Back
X