Yüce Rabbim ol derse neler olmaz ki...biz yani bebek için uğraşıp türlü tedaviler türlü ilaçlar ve sıkıntılarla boğuşurken bu kadın hopluyor zıplıyor ve hatta üstüne ağrı kesiciler alıyo ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bi de diyet yapıp inceliyor...sonra da anlık bi sancıyla güm diye doğuruyor..yoruma ve tartışamaya çok açık bi konu ama bana kal geldi valla...tek kelime edemiyorum şu an...
bana hic inandirici gelmiyor.. hicmi tekme yemedin? ki cocugun tekmeleri hissedilmicek gibi degil son aylarinda.. 10ay regl olmadin hicmi doktora gitmedin..sacma
ambulanstaki görevli de nereye bakıyorsa ve kız da artık neden bişey giymediyse altına,görevli tesadüfen bebeği görüyor :))
bunun tek inandırıcı tarafı İngiltere gibi gelişmiş sandığımız ülkelerde gençliğin artık iyice yoldan çıkmış olması. nerde yatıp nerde kalktıkları belli değil,genç yaşta anne olanların sayısı fazla,korunma nedir bilmiorlar ve en önemllisi çoğu içki ve uyuşturucu müptelası.
aileninde çocuklarıyla ne kadar ilgili olduğu ortada bir insan çocuğundaki bedensel değişikliği anlamazmı hamilelikte bulantısı olmamışmı acaba belki de ölü doğmasını istediler olmayıncada böyle bi yalan attılar
valla ben ilk defa duymuyorum. d-smartın travel and living kanalında hamile olduğumu bilmiyordum diye bir programı var. o zaman baya şaşırmıştım. çok ilginç evet ama nadir de olsa oluyormuş böyle şeyler.
geçen netten haberleri okurken rastladım banada inandırıcı gelmedi saçma yani 9 ay hiçmi adet olmadım diye dr. gitmedi bu kadın yada hadi diyelim adet gecikmeleri vardı normalde o yüzden umursamadı 4. aydan sonra insan nasıl farketmez yorum yapmaya bile gerek yok ama neyse...
evet duymuştum bende 2 aylık hamileyken kanamam olduğunda kendimi onlardan sanmıştım ama malesef bebeğimi kaybettim.o 2 ay zarfında çok çektim belkide ondan habersiz bir gebelik şuan tuhafıma gitti arkadaşım