yaşım pek önemli değil nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum… Uzun zamandır eşimle aramızda çok ciddi sorunlar var. Aynı evde yaşıyoruz ama sanki iki yabancı gibiyiz konuşmalarımız bile artık tartışmaya dönüyor. Uzun zamandır kendimi çok yalnız hissediyorum. İnsan bazen sadece anlaşılmak sohbet etmek, biraz ilgi görmek istiyor. Belki yanlış yapıyorum ama bunu burada itiraf etmek istedim… Birkaç gün önce internette gezinirken meraktan “Dul Bayan Arkadaş Sohbet Flört” diye bir uygulamaya girdim. Açıkçası sadece sohbet ederim diye düşünmüştüm ama konuştuğum biri var ve uzun zamandır ilk defa biri beni gerçekten dinliyormuş gibi hissettirdi. Şimdi kendime sürekli şu soruyu soruyorum… Bu yaptığım şey gerçekten aldatmak mı, yoksa zaten bitmiş bir ilişkiyi kabullenememek mi? konuşmalarımız adult oluyor zaman zaman zaman zaman aşırı cinsellik oluyor . ve sanırım buluşacağım ama kararasızım.
Burada benim gibi böyle bir ikilem yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne yapardınız? uygulamayı sileyimmi yoksa buluşaym mı ? çok kararsız kaldım ben . fikrinizi merak ediyorum
Burada benim gibi böyle bir ikilem yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne yapardınız? uygulamayı sileyimmi yoksa buluşaym mı ? çok kararsız kaldım ben . fikrinizi merak ediyorum