- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Beyni şeyinden daha küçük olan kocan yüzünden ogulcagızına kıyma. Cevabini guzel verebilmissin. Aslada geri adım atma. Oglun sınavı bi atlatsin o zamana kadar da ölç kocanı ona gore davran. Ya tamam ya devam.
Çok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bana sevişmekten başka ne işe yararsın dedi
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
Onu yanımdan gönderdim çek ellerini üzerimden dedim.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
Yüzünü bile görmek istemiyorum diye haykırmak geliyor.
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
insan 18 yıllık karısına bunu nasıl der yaw, ayrıca prezarvatif kullanmanın nesi kötü, spiralle uğraşmak bile başlı başına özveri bence
sen oğlunu düşün şimdilik şu sınavı bi atlatsında, ergenlerin tepkilerini kestirmek zor oluyor çünkü, boşanacaksan biraz bekle oğlun için derim
Benzer bir durumu küçük oğlum doğduğunda da yaşamıştım.Bana fahişeymişim gibi hissettirmişti.Doğuma yakın buraya gelmiş ve evimizi tutmuştu.Kiralar pahalı olduğu için doğalgazsız bir ev tutmuş.Neyse doğum oldu.Çocukta bakımı zor ben annemi çağırdım onlarda bizde kalıyor.Havalar soğuk çocuk hastalanmasın diye biz üçümüz salonda yatıyorduk.Bebeğin gazı v.s vardı 5 ay kadar bununla uğraştık zaten küvezden çıkmış narin hasta bir çocuktu.
Benim bencil kocam gene yaptı yapacağını çocuğun ağlamalarından uyuyamıyorum işe gideceğim uykusuz kalamam hem de annenlerden burdayken burada yatamıyorum dedi başka odaya gidiyorum dedi.
Yok nasıl yaparsın bunu dedim ama gitti.Canı istediğinde de beni yanına çağırdı ve bu böyle 6 ay devam etti.
Her defasında söyledim yanıma gel illa sevişmek için değil ben sana sarılıp uyumak istiyorum bu böyle olmaz dedim ama dinletemedim.En sonunda da dayanamadım kızdım yeter bana kendimi fahişe gibi hissettiriyorsun dedim.Tek düşündüğün uçkurun .Kendini tatmin ediyorsun gerisi umrunda değil ya benim hislerim ne olacak dedim.
Sonra annemler gitti çocuğun ağlamalarıda kesildi yanıma geldi.
Şimdi o kadar kızıyorum ki ben buna nasıl müsaade ettim diye.İş için uyuması gerekiyordu dedim ama ne hali varsa görseydi bana dokunamasaydı.
Bence eşinizin sözünde kızılacak bir şey yok, altı üstü sevismediği için naz etmiş ya.Çok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
Bence eşinizin sözünde kızılacak bir şey yok, altı üstü sevismediği için naz etmiş ya.
Hem 17 yaşında oğlunuz olduğuna göre yaklaşık 45-50 yaşındasınız doğru mu? 18 yıllık evlilikten sonra kocam bana seks makinası dese valla benim çok hoşuma gider:) Sizi gidi hot mama:)
Güzel güzel, hala sevisiyosunuz ne güzel, millet üç beş yıldan sonra kardeş oluyo, o daha kötü yani.
Takdir ettim, sevgiler :)
Benim kabul edebileceğim bir şey değil.38 yaşındayım
Çok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bu sözü hazmedemiyorum.
Ya ben bilemedim. Yani söylediği cümle aslında o an ki duruma uymuyor, uyduramadım. Hani prezervatif kullan dedin diye zaten baska ne işe yararsın diye bir cümle kurması anlamsız geldi. Acaba baska bir sey söylemek istedi de doğru cümleyi mi bulamadı. Yanlıslıkla mı böyle bir sey söyledi. Ben de bazen anlatmak istediğimle alakasız seyler söyleyebiliyorum yanlıslıkla. Belki öyle olmustur.
Diğer yazdıgınız duruma gelince eşim çalısırken geceleri uyanmasını ben de istemezdim ve sanırım kendim gönderirdim baska odaya ki yasadık bunu daha önce. Sadece sevişmek istediğinde yanına cagırması da eğer sen de istiyorsan problem değil.
Bilemedim ya.
Sevişme konusunda isteksiz değildim yani sadece o istedi diye değil .Sadece yer konusunda aynı fikirde değildik.Ben salonda çocukla yatıyordum o başka odada tek kişilik yatakta.
Birde iş konusunda gerçekten uyuması gerekiyor ve çocuk rahatsız olduğu için ağlıyor diye taviz verdim.Onları o kadar kafaya takmıyordum 9 sene geçti üstünden şu an bu şekilde konuşması çok anlamsız ve kırıcı
Canımı acıtmak için söyledi desem o da manasız .
Uzun zamandır aramız iyiydi.Evin temizliği,yemeği,çamaşırı falan onlarda da bir eksiğim yoktu.Kahvaltımızı yapıyor işimize gidiyor akşam yine yemeğimizi yiyor gülerek sohbet ediyorduk.
Bayramda daha yeni bir kaç hafta önce 15 kişilik ailesini evimde yatırdım yedirdim güzel karşıladım.Düğünde oynadık güldük.Ailesiylede sorun yoktu.
Yazını sanki bekar biri yazmış gibi hissettim.
Bu sözler ancak yeni evlilik zamanı nisanlilik evresi flört evresi zamanında kullanılabilecek sözler...
Çocukların evde değil miydi hastaneden gelince? Hadi seviselim dediğinde... Özellikle küçük olan engelli olan?
Bir baba bunu nasıl düşünmez?
Hadi oldu diyelim.. Bana çok seksi olduğumu söyleyen 18 yıllık eşim diyecek tabii...
Sen söyle bunun için gidip boşanma dilekçesi verilir mi???
Belki gercekten de dediğim gibi öyle söylemek istememiştir yanlış bir cümle kurmustur. Boşanılacak kadar büyütme konuyu derim. Biraz daha süründür yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?