ilk defa hakarete uğradım

eşininz çerkesmi. Bunlar duygularını belli edemeyen milletler. bizdede var bu durumlar. Ama bu bir sebep değil çok fedakarlık yapmışsın ççünki tek kalmışsın evin hayatın bütün yükü sendeymiş gibi. Değiştiremezsin hiç uğraşma. bi yerden sonra bitiyor herşey. çalışıyomuşsun kendi ayaklarının üstünde durabileceğini düşünüyorsan hemen ayrıl. sevgide bi yere kdr.

Çerkezlik yok canım.Onun kişilik yapısı.Onunla herşeyi konuşuruz ama konu aramızdaki ilişki olunca ketumlaşıyor..Ne gerek var gibisinden davranıyor.

acaba yanlış birşey söylediğinin farkında değil mi?

Bugün sordum .Niye bana öyle söyledin.Dediğin çok ağrıma gitti dedim.Neyimi eksik gördün dedim.Ben önemsemeyerek öylesine söyledim dedi.Büyüteceğin bir şey değildi dedi.

Bende anlattım hislerimi bir daha dikkat et kelimelerine ben senin iş arkadaşın v.s değilim ben aynısını sana söylesem ne hissederdin dedim. Sende bana ağır konuşuyorsun ben büyütmüyorum dedi.

Özür dilemeni bekliyorum dedim ama dilemedi.Çok gamsız bu adam ya da burnundan kıl aldırmıyormu desem özür dileme huyu yok.

Birde bugün hastaneden gelişte canım bir şey istemişti.Onu bulana kadar dolandı durdu.Yok gerek yok eve gidelim desemde bulana kadar bırakmadı.Memnun etmek için çabaladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…