ilk defa hakarete uğradım

Sizi anlıyorum ama bunu fark etmeniz gerçekten de 18 senenizi mi aldı ? Neden bu adam gönlünüzü ilk kırdığı, canınızı ilk acıttığında koymadınız kapının önüne ? Ve ikinci çocuk... İyi gitmeyen bir evliliğe öküz bir adama verilmiş ikinci bir armağan. Sanki hak ediyor gibi..

Bunca seneden sonra boşanabilir misiniz ? Eşiniz artık değişmez bu yaştan sonra başına tuğla düşmesi lazım. Siz ne olacaksınız ? Sizin duygularınız ? Beklentileriniz ?

Eski konularına bir göz attım da...

Hastaneden neden geldiğini şimdi daha iyi anladım.

Bence siz hayata karşı yorgun dusmussunuz
Hersey küçük bir şey dahi olsa gözünde kocaman olabiliyor.
Çocuğun hastalığına konan 8 yıl sonra geç gelen teşhis
İlgisizlik seni bu hale getirmiş

Herseyi olduğu gibi kabullenmek zor..
Birseyler bitmiş sanki...
Karar yine de senin...

Son olay birikmişliklerin etkisiyle patlamanıza neden olmuş. Bence evlilik terapistine gitmelisiniz.

Birazda ondan kızıyorum şimdi kendime . Genç, güzel ,çalışan bir kadınken neden devam ettim diye ? Oğlum beş yaşındaydı ama eşim olmadan da yoluma devam edebilirdim .

Ben ne yaptım eşimi seviyorum ona aşığım o da pişman kendini düzeltir diye devam ettim.

Bunu ciddi düşünüyorum.Ona verecek birşeyim kalmadı ne sabrım ne de başka bir şey sevgimide tüketti.

Ailemide hiçkimseyide düşünmüyorum.Milletin ne diyeceğide umrumda değil.Tek düşüncem çocuklarım.Büyük oğlum sınavını atlatsın zaten 18 yaşına girecek velayet sorunu kalmayacak.Küçüğede bir formül bulursam göndereceğim onu bu evden yeter artık.

Nasılsa kalacak evide var .

Kesinlikle katiliyorum. Reddedildigi icin sinirle soylemis. Kırıci bil laf ama ben bosanmaya sebep goremedim.

Kocandan midem bulandı...
Kendisi de sevişmekten başka bir işe yaramıyormuş zaten...

Eski konularini okudum. Cocugun sifa bulur insallah.
Bir konunda esine senden nefret ediyorum demissin ve aciklamissin aslinda onu demek istememedigini kizginlikla dedigini.
Esin de sana bunu demek istememistir bence.
Engelli bir cocugun sorumlulugu zaten agir. Bunu tek basina yuklenmek de zor.
Esin ayip etmis bencillik etmis ve hatta terbiyesizlik etmis ama sen yine de serefsiz dedirtme cocuklarinin babasina.
Su an umarim kafasina dank eder yaptigi ve ozrunu diler.
Mesela esim bana cok dirdir eder. Ben de kizinca konusmaktan baska neye yararsin derim. Ama aslinda oyle dusunmuyorum. Sinirli oldugumda ancak.

asla çocuğun için kendi hayatından vazgeçme. onlar bi şekilde büyüyüp kendi yollarını çiziyor senin yaşın geçmiş oluyor ... Herkez hayatını yaşamalı oğlunda yaşayacak o yüzden sakın ömrünü oğlun için bu odun la geçirme canım. sonra çok pişman olursun. değişmiyorlar çünkü. değişmeyecekler...

Özür dilerse bunu teklif edeceğim yoksa bu öküzlüklerine daha fazla tahammül edemeyeceğim.Sabrım bitti.Bir süre ev arkadaşı takılırız
Doğrudur. İstediğiniz azda olsa değerli olduğunuzu hissetmek. Hakkınızda. Çok sabretmişsiniz. Kavga, dövüş olmadan çözmeye çalışın. Bazı şeylerden mahrum bırakın eşinizi. İllaki soracak, o zaman kırgın olduğunuzu ve içinizden gelmediğini söyleyin. Çözmeye zorlayın güzellikle. Selamlar...

Anladığım kadarıyla eşinizin söylediği o kırıcı söz yılların birikiminin üstüne tuz biber olmuş. Yani bardağı taşıran son damla.kolay değil 18 yil..insan ne kırgınlık yaşıyor. Daha önce hiç hakaret etmemesi değil sevgisini hissettirmemesi yetiyor insana isyan etmesi için.
Bende 18 yıllık evliyim ve eşim ilk kez banada hakaret etmişti gect8gimiz günler. Hatta konu acmistim buraya.sizinle aynı hisleri yaşamıştım. Sevilmediğimi ve değersiz olduğumu düşünmüştüm. İlk bir hafta onunla konuşmadım sonra karşıma alıp hislerimi anlattım. Ayrılabiliriz istersen çünkü sevgi benim için önemli dedim.Hatalarını bir bir anlattım. Ve onada sordum bende yanlış gördüğün nedir diye..oda anlattı. Ve kendimizi en çokta o düzeltmeye karar verdik.Şimdi zaman gösterecek neler olacağını.
Benimde kızım var 17 yaşında. Sınavları eğitim hayatı altüst olsun istemedim.beklemedeyiz o yüzden.
Sizde konuşmayi deneyin bilsin neler hissettiğinizi ve ne kadar kırıldığınızi..

cinsel ilişkiden başka ne işe yaradığını göster ona. evde yaptığın hiçbir işi yapma. onun kıyafetlerini yıkama ütüleme. ona yemek yapma vs gibi. sadece çocuklara ve kendine yap her şeyi. noluyor derse cevabını verirsin.

Haklısın onu severken bile senden nefret ediyorum dedim aslında yaptıklarına bakarak ondan nefret etmem lazım ama edemiyorum.Kızgınken o raddeye getirdiğinde çok kırıcı oluyorum o da cevap vermiyor bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor . Belkide hatalı olduğunu bildiği için susuyor.

İşe giyerken giydiği kıyafetleri ayrı bir yere koydum kendi yıkasın madem öyle.Kahvaltı yok ,yemek yok ,güleryüz yok ona bundan sonra su bile yok

Özür dilerse evlilik terapistini düşünüyorum belki bana söyleyemediklerini terapiste söyler.Ben şeffafım ama o değil.

Bir ara içimden geçenleri bir kağıda yazıp yatağının kenarına koyayım dedim ama bekleyeceğim

ama ben nedenini anlattım hamile kalmaktan korkuyorum sen korunursan olur dedim reddetmedim

Once iste spr. Ilgili sorunlar var falan diye soylemissiniz. Sonra israr etmis cok istiyosan pre. Kullan demissiniz. Hakli olarak pek istekli degilmissiniz ve ona da belli etmissiniz aslinda :)
Bana gore gayet norml de esiniz de sizden pek gormediyse zoruna gitmistir. Belki bu konuda yaslandigini dusunuyordur:) sizin farketnediginiz biseyi kafaya taktiysa, siz biraz reddettiginiz icin( yine reddetmek diyorum ama dogru kelime nedir bilemedim, naz degil hakli sebebiniz var) belki o anda ona baglamistir. Cunku fevri ve gereksiz bi cikis yapmis.

Bence genele bakin. 18 yillik evlilik, simdiye kadar hakaret falan yok ki bunu bu kadar onemsediniz, aslinda bence sandiginiz gibi sevgisiz bi iliskini yok. Anlattiklariniza batigimda seven ama fazla belli edemeyen birini gordum ben. Her halukarda bence bosanmaya sebep yok. Suan sinirlisiniz siniriniz gecince iyi yonlrini hatirlayacaksiniz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…