İlk defa izliyorum bir dizi

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
adını vermeyeyi çok meşhur bi dizi şu an ilk defa izliyorum ve resmen arzunun başına gelenlerin benzerini yaşadım ben hala da arkamdan atıp tutuyorlar hasta diye anlatsam siz de uyduruyorsun o kadar olmaz dersiniz ki kaldı ki üstü kapalı anlattığımda bile burada bile bana suç bulanlar oldu.
Kadının durumunu gördükçe dizide bana yapılanlar aklıma geliyor.yılan bir kadının yaptıkları hatta hala yaptıkları aklıma geliyor.tam kendimi toparlıyordum bunu izledim yine kötü oldum.ben ne yapacağım nasıl unutacağım hiç bilmiyorum

Utc dıyosunuz ben sadece dizilerde olur sanıyordum

İşte bende resmen evimden barkımdan sürüldüm ha şu an çok daha iyiyim daha iyi durumdayım o ayrı.düşmedim.ama unutamıyorum yapılanları.hasta olacağım bu gidişle ciddi ciddi.hasta olmaktan korkuyorum

Özetle bana akla hayale gelmeyecek şeyler yapıldı.sonra uyduruyor diye iftira atıldı.o iftiralara inanıldı.bana manyak gözüyle baktılar sevdiğim adam bile.ve hala arkamdan taze tutuyorlar bu konuyu.kadının dizideki durumunu görünce aklıma geldi.bi dizi de ben çekebilirim zaten öyle şeyler yaşadım.
Toplamaya çalışıyorum çünkü hasta olacağım düşünmekten .insan haksızlık görünce aynısını ınlar da yaşasın istiyor ama kötüye bişiy olmuyor dizide bile olmuyor

Dizinin adını verseniz ne olurki ben onu anlamadım.
Karakter adı vermişsiniz sonuçta.
İlginç

He salı akşamı... Ufak Tefek Cinayetler akşamı. Şu bizim Arzu, Burcu denen pilates topu belasıyla uğraşan.

En son okul yangınında bıraktımdı ben o diziyi, sonra noldu bilmiyorum :/

Bende hiç izlememiştim evet ufak tefek cinayetler dizisi.arzu karakteri.kadına kocasjnın eşi iftira ğzerine iftira attı bıcaladıkça ve kadın evini terketti gitti.yaşadıklarım aklıma geldi.sinirlerim bozuldu yine.aynen öyle yapmacık herkesi parmağında oynatan bir model benim başımda da vardı.

Ya konu dizi değil bi haksızlığa uğradın özetle türkü entrikalarla ve yerimden yurdumdam oldum.aylar geçti ama hnutamıyorum ve hala arkamdan konuşulduğunu duyuyorum.

Ya konu dizi değil bi haksızlığa uğradın özetle türkü entrikalarla ve yerimden yurdumdam oldum.aylar geçti ama hnutamıyorum ve hala arkamdan konuşulduğunu duyuyorum.
Hımmm tamam tamam nickini görünce hatırladım konularını biliyorum
Yazmıştım konularına
Bak insanlar hayatlarına devam ediyor
Olan olmuş ne olduysa oldu ne yaşandıysa yaşandı
O insanları hayatından çıkar takıntı saplantı haline getirdin kullanıcı adına kadar etkilemiş bu insanlar seni
Kendine yeni bir iş bul ve onları takip etmekten vazgeç
Böylelikle kızgınlığın sinirin Zamanla dinecek
Çünkü sağlıklı düşünmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…