İlk defa kalbimin acıdıgını hissedebiliyorum

Busealey55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
2
0
1
31
18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar bosanma sebepleride kadının bakire olmaması ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına sımdı agla diyo sizce napmalıyım vazdagecemiyorum .ss

türkçe meali;

sevdiğim adam zamanında evlenip boşanmış. sadece iki gün evli kalmış ama o ara nasıl olduysa çocuğu olmuş. boşanma sebebi kadının bakire olmamasıymış. iki günde kadını hamile bırakıcak erkekliğe sahip olan sevgilim kadından olan çocuğuna dönüp bakmıyor ama. sıkıntı yok okey.

sıkıntı şu. annem evlenip boşanmış adamla evlenmemi istemiyo. babamın da buna izin vermeyeceğini söylüyo.

bu arada 18 yaşındayım dedim ama profilde nedense 21 görünüyo. önlisans mezunu olmama rağmen de mühendisim yan yanlış anlaşılmasın.

Ayrica kendi cocugunun yuzunu gormeyen birinin sizi mutlu edecegini mi sandiniz? Yahu kendi kanindan birine merhameti yok size mi olacak? Bulmus kucuk yasta taze genc kizi oynatir tabii parmaginda.

2 günlük evlilikte hangi ara sevişti de çocuk oldu da sonra tiksindi ve boşandı ,afedersin ,inanma adama,sağlam yalancıya benziyor.İlk seferde çocuk olur tamam ama bu adamın yalancı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor.Az önce yorum yazdığın konunun tüm yorumlarını ayır vaktini oku lütfen.
Çok gençsin inanıyorsun,başına neler gelebilir bilmiyorsun.
Ayrıca evlilik için bu acele niye ,gez ,toz oku çevre yap vs,küçücük bedenlerinizi evlilik gibi ağır yükün altında ezdirmeyin,aşk gözünüzü kör etmesin,ilerde çook daha mantıklı biri çıkacak karşına tam dengin olan.
Aile sözü dinlemeyen pişman oluyor ileride .
Hakkında hayırlısı,

Daha her sey icin cok erken boyle bi insan icin anne babani karsina alma ileride basini daglara taslara vurursun. Gencliginin bahari henuz 18..

Hahaha çok güldüm yahu

18 yaşında bu ne evlılık merakı ben 18 yaşında 'babam ayrıldığı için bizden ' uyurken anne baba hayalleri kurardım :) evlılık mi aşk mu yanımdan hecemezdı zira okumalıydım öncelıkle . Allah m den boylerıne yardım et evlılıgı bısey sanmasınlar ha tabı kı güzel bısey doğru insan olursa eğer ama ZAMAN ı cok önemli küçük kardeşim

1- Dilimizi daha fazla katledemezdin. Ayrıca bir insan derdini anlaşılır bir şekilde, düzgün bir olay örgüsü ile kronolojik olarak nasıl anlatamaz ki? Kendi hayatın sonuçta, roman yazmıyorsun.
2- Bir kadını bakire değil diye boşayan, 2 günde kapıya koyan bir adamı nasıl miden aldı?
3- Bu adam bildiğin evliliği konusunda eminmiş ki sevişirken korunmamış bile, çocuk olacağını bile bile devam etmiş. Kadının bakire olmaması planları bozmuş. Bir başka bakire gelin adayı aramaya başlamış galiba adam.
4 Bir adam ne olursa olsun evladını nasıl görmez? Zarı yok diye kadını sildin de çocuğun ne suçu var be? Çocuğunu silen bir adamı nasıl miden alıyor, tekrar soruyorum.
5- Annen haklı, baban da vermemekle çok haklı olacak. Ben olsam ben de vermem kızımı ama boşandığı için değil karakter ve aile yapısı nedeniyle böyle bir herife 50 kızım olsa birini vermem.
6- Büyük ihtimalle sahtesin fakat yine de olmama ihtimaline karşın yazdım.

18 yaşındaki kızcağızdmı bulmuş teselliyi.
Okuluna ve hayatına odaklan. Daha çok mutluluk bulabilirsin ama ailenin istemediği evlilikte bu yaşta mutlu olamazsın..

Biz 9ayda hamile kalamiyoruz adam iki günde hamile birakmis zamanlama süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…