- 3 Şubat 2018
- 6.665
- 25.421
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Çok çok geçmiş olsun. Neyseki size bir şey olmamış. Kendinizi suçlamayın ve araba sürmekten vazgeçmeyin bence. Yıllarca araba süren insanlar bile bir anlık dalgınlıkla kaza yapabiliyor.Selam hanımlar
1 yıldır araba sürüyorum ankara şehir içi trafiğinde. Bu süreçte bilmediğim yerlere navigasyon açıp gittiğim de çok oldu, aynı güzergahtan yolunu ezberlediğim iş-ev arası gidip geldiğim de çok oldu.
Sabah yine iş için yola çıkmışken kavşakta anlık dalgınlıkla çok saçma sapan bir kaza yaptım. Şerit değiştirecekken kenarını kurtarır sandığım araba kurtarmadı. Önümdeki araca çarptım. Öndeki araba kamyon tipi olduğundan ona bir şey olmadı şükür ama bizim arabanın çamurluğu gitti. Cana geleceğine mala gelsin tabii ki ama sabahtan beri moralim çok çok bozuk. Zaten en ufak bir olayda kadınlar araba süremez, şunu yapamaz bunu yapamaz diye algı yaratıyorlar sanki o savı desteklemiş gibi hissettim. Zamanı geri alabilsem keşke ama alamıyorum. Kendime çok kızıyorum böyle saçma bir hata yaptığım için. Hatta artık hiç araba sürmesem mi bile diyorum zaten ankara trafiğinin yoğunluğundan, bir de iş-ev arası gittiğim güzergahın kamyonlarla tırlarla dolu olmasından bıkmış durumdayım her gün ya kaza yaparsam korkusundan çok bunaldım.
Belki abarttığımı düşüneceksiniz bunları yazdım diye. Son zamanlarda iş yerinde de bir sürü sıkıntım var çok zor bir süreçten geçiyorum. Kaldıramayacağım bir yükün altındayım psikolojik olarak. O yüzden bu kaza olayı bardağı taşıran damla oldu, uzun zamandır ağlamamışken biriktirdiğim her şeye ağladım.
Öyle işte buraya yazmak, derdimi dökmek istedim. Yazarsam belki hafiflerim gibi geldi. Konu dağınık gelmiş olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Sahi mi söylüyorsunuz çok yüklendim kendime niyeyse. Teşekkür ederimBir sey olmaz yahuu, kaza dedigin bir anlik dalginlikla olur zaten. Alt tarafi camurluk dagitmissin bu kadar moral bozmaya gerek var mi
Sağ olun yorumunuzla nasıl rahatladım bir bilseniz, kadınlara araba konusunda çok fazla yükleniyolar öndeki arabadan bile ödüm koptu kadın olmama dair lüzumsuz bir yorum yapar diye. Çok teşekkür ederimGecmis olsun. İnsan kafasi daginikken boyle olabiliyor. Bu arada unutmayın ölümlü kazaların %95ini erkekler yapiyor. O yuzden kadin sofor kliselerine hic itimat etmeyin.
Kazaların kadınla erkekle yıllarla alakası yok sen ne kadar dikkatli olursan ol bir saniyelik dalgınlığa , paniğe bakıyor. Çamurluk da plastik zaten arabana verdiğin maddi hasar çok büyük değil , başının gözünün sadakası olsun diye 3-5 ekmek dağıt sonra da yola devam et. Geçmiş olsun.Selam hanımlar
1 yıldır araba sürüyorum ankara şehir içi trafiğinde. Bu süreçte bilmediğim yerlere navigasyon açıp gittiğim de çok oldu, aynı güzergahtan yolunu ezberlediğim iş-ev arası gidip geldiğim de çok oldu.
Sabah yine iş için yola çıkmışken kavşakta anlık dalgınlıkla çok saçma sapan bir kaza yaptım. Şerit değiştirecekken kenarını kurtarır sandığım araba kurtarmadı. Önümdeki araca çarptım. Öndeki araba kamyon tipi olduğundan ona bir şey olmadı şükür ama bizim arabanın çamurluğu gitti. Cana geleceğine mala gelsin tabii ki ama sabahtan beri moralim çok çok bozuk. Zaten en ufak bir olayda kadınlar araba süremez, şunu yapamaz bunu yapamaz diye algı yaratıyorlar sanki o savı desteklemiş gibi hissettim. Zamanı geri alabilsem keşke ama alamıyorum. Kendime çok kızıyorum böyle saçma bir hata yaptığım için. Hatta artık hiç araba sürmesem mi bile diyorum zaten ankara trafiğinin yoğunluğundan, bir de iş-ev arası gittiğim güzergahın kamyonlarla tırlarla dolu olmasından bıkmış durumdayım her gün ya kaza yaparsam korkusundan çok bunaldım.
Belki abarttığımı düşüneceksiniz bunları yazdım diye. Son zamanlarda iş yerinde de bir sürü sıkıntım var çok zor bir süreçten geçiyorum. Kaldıramayacağım bir yükün altındayım psikolojik olarak. O yüzden bu kaza olayı bardağı taşıran damla oldu, uzun zamandır ağlamamışken biriktirdiğim her şeye ağladım.
Öyle işte buraya yazmak, derdimi dökmek istedim. Yazarsam belki hafiflerim gibi geldi. Konu dağınık gelmiş olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Yapıyorlar değil mi sanki bir ben yapmışım gibi davranıyorum, keşke kendimi her olayda suçlamasam. Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz içinÇok çok geçmiş olsun. Neyseki size bir şey olmamış. Kendinizi suçlamayın ve araba sürmekten vazgeçmeyin bence. Yıllarca araba süren insanlar bile bir anlık dalgınlıkla kaza yapabiliyor.
Çok teşekkür ederimm iyi ki varsınızgeçmiş olsun. Allah kolaylık ve ferahlık versin.
ağla boşal ancak yıkılma. herkesin başına gelen sıradan olaylar bunlar. insan o an çok stres yaşıyor ancak zamanla hafifliyor. herkes her zaman aynı şeyleri yaşıyor. yalnız değilsin.
Dalgın olduğum için çok kızdım kendime keşke yaşanmasaydı ama haklısınız bundan sonrasına bakmak lazım çok teşekkür ederimKazaların kadınla erkekle yıllarla alakası yok sen ne kadar dikkatli olursan ol bir saniyelik dalgınlığa , paniğe bakıyor. Çamurluk da plastik zaten arabana verdiğin maddi hasar çok büyük değil , başının gözünün sadakası olsun diye 3-5 ekmek dağıt sonra da yola devam et. Geçmiş olsun.
Haklısınız niye bu kadar abarttım bilmiyorum ilk olduğu için herhalde. Umarım ilk ve son olur çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızKaza dediğin ansızın olur. Takılmayın sizde birşey var mı yok.Tamam gerisi mühim değil.
bu ne cinsiyetci bir yorumdur, kadinlar kulübünde şu yaziyi görmekten utandim.Kadınlar araba kullanamıyor diye bir algı yok, algı olmayan şeye denir. Biz kadınların araba kullanmakta mahir olmadıkları güneş gibi meydanda
Çok tatlısınız gülümsettinizallah beterinden sakınsın kız ne olacak
daha dikkatli olursun bundan sonra, bu olay sana ömürlük ders olur.
kadin kaza yapınca ne oluyor, trafikte cogunlukla erkek var kazalarin büyük cogunlugunu da onlar yapiyor. sanmiyorum surmeyi birakmayi dusunduklerini.
nazar boncugu olsun, sorun yok
bu ne cinsiyetci bir yorumdur, kadinlar kulübünde şu yaziyi görmekten utandim.
araba sürmek deneyimle alakalidir. konu sahibi 1 yillik şoför.
çoğu erkek cocuguna daha cocuk yasta araba aliniyor hediye olarak, bilgisayar oyunlarinda araba oynuyorlar, babalari daha ergen yasta oturuyor yan koltuguna cocuguna ogretiyor, arabayi kacirmasi guzelleniyor, 18 olur olmaz ailesi ödüyor parasini ehliyet aliyor.
yani durumun kukuyla, altın büllükle bir alakasi yok. cinsiyet degil toplumsal cinsiyet meselesi.
su an itibariyle 1 yillik sofor konu sahibiyle babasi araba kullanmayi ogretmemis kendi imkanlarıyla ileri yaslarda ogrenmis 1 yillik erkek şofor ayni durumda.
Sağ olun tabii Allah korusun ama ne kadın arkadaşlarım var erkeklerin belki de hepsinden iyi kullanıyolar. Ehliyet hocam da kadındı çoğu insanın kaldığı sınavdan tekte geçtim sayesinde. Ben sadece kendi bireysel hatama ve insanların bunu görünce kadın olmama bağlamalarına üzülüyorum. Tamamen bireysel hatamdan kaynaklı bir durum ben dikkat etmeliydim dalgın olmamalıydımKadınlar araba kullanamıyor diye bir algı yok, algı olmayan şeye denir. Biz kadınların araba kullanmakta mahir olmadıkları güneş gibi meydanda ama kazadır bu yapacak bir şey yok hasar da büyük değil anladığım kadarıyla Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?