İlk defa kaza yaptım

Hanımlar lütfen tartışma çıkmasın
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Ahahahh çok tatlısınız ya bayıldım enerjinize Size de çokk geçmiş olsun yine de kriz yönetiminiz iyiymiş ben mal gibi kalakaldım öylece öndeki aracın sahibi geldi yanıma konuştu o şekilde inebildim araçtan hdhdhdj Aminn Allah beterinden korusun hepimizi

Ben de iş yerindekilere söylemeden halledeceğim bi duyarlarsa emekli olana kadar dillerinden kurtulamam siz en iyisini yapmışsınız boş verin

Kazayı ilk yıl yapmanız iyi olmuş kaza yaparsam korkusunu da atmış oldunuz böylelikle.
Büyük ablam ilk arabayı aldığında sizinki gibi en az 10 tane kazası oldu hepsi ufak tefek kaldırıma vurma öndeki arabaya dokundurma vs gibi şimdi ise kırk yıllık şoförlere taş çıkartıyor.

Eşi ve babamlar başta olmak olmak üzere herkes onu vazgeçirmeye çalıştı ama ablam "kimseyi yaralamadım öldürmedim alt tarafı araba hasar aldı param var onu da yaptırıyorum" deyip herkese cevabını da vermişti.

Çok geçmiş olsun hep şunu düşün daha beterinden korudu rabbim

Araba süremeye devam et ben de kaza yaptım bunlar tecrübe oluyor ben şerit değiştirir ken baykuş gibi dönderirim başımı asla acele davranma

Ablanızı takdir ettim yılmamış devam etmiş helal olsun

Arabayı servise verdik 1 aya yakın gelmeyebilirmiş servis aracını vermelerini bekleyeceğiz tek kötü yanı bu oldu gerisi tecrübe olarak yanıma kar kaldı

Sağ olun güzel yorumlarınız için

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.. Ben de evin önünde kendi kendime park ederken sağ arka kapıyı doğalgaz kutusuna sürttüm.. Hiç umurumda değil valla ... Arabayı acemiyim diye zaten eski almıştım yeni de olsa canıma bir şey olmadığından üzülmezdim sanırım.. Kadın şoför bakışında olan erkeklerin bütün gün trafikte nasıl aptallıklar yaptığına şahit oluyoruz. Hiç takılmıyorum hatta babam kardeşim hata yapınca ben yapsam kadınsın acemisin diye yersiniz beynimi, alın bak demek ki cinsiyetle ilgisi yokmuş diye lafı sokuyorum özrü alıyorum valla.. Hatta bir gün arabada geniş yolda, sağda kimseyi engellemeyecek bir yerde gaz bitti acemiyim benzine geçirmeyi hemen bulamadım falan sağda ki bir erkek bozması korna çalıyor el kol yapıyor arkada tır geçti o geçmedi.. Kesin dedi ki al işte salak bir kadın stop etmiş çalıştıramıyor..Ama bana göre de erkekler çok özgüvenli ve daha çok hata yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…