İlk defa pişmanım

Okkibby

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
11
5
6
Merhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?

Eşim dahi olsa birinin telefonunu kurcalamak bana çok yanlış geliyor. Bi şekilde olmuş yakalamışsınız eğer ayrılmayacaksanız bir daha telefonunu karıştırmayın, devam edemem diyorsanız da yol yakınken bitirin gitsin.

Buna katılmıyorum. Tabi ki evlendikten sonra da farklı özelliklerini gördüğümüz oluyor ama bu 4 ay içinde tanımadığımız adamla evlenmek mantıklı anlamına gelmiyor. Çevresi iyi der, dışarıda iyi Bi adam da olabilir, hırlı değildir hırsız değildir dışarıya göre iyidir ama kimse evlenince nasıl Bi eş olacağını bilemez, karısıyla ilgili olup olmayacağını vs bilemez. O yüzden senin tanıman önemliydi. Boşanacak mısın? Ne yapmayı planlıyorsun?

Referansı benzetme babında dedim. Saklanan şeyler süreye bakılmaksızın saklanır teknoloji hala süper işliyor. 2 yıl da beraber olsaydık akşam herkes kendi baba evine dönecek ve yine yapılanlar yapılacaktı. Yorumunuz için teşekkür ederim ✨

Eşim dahi olsa birinin telefonunu kurcalamak bana çok yanlış geliyor. Bi şekilde olmuş yakalamışsınız eğer ayrılmayacaksanız bir daha telefonunu karıştırmayın, devam edemem diyorsanız da yol yakınken bitirin gitsin.
Evet ben de hiç sevmem ancak karşı tarafın tutarsizliklari birden fazla olunca acaba diyor insan ve şüphe bir kalbe girince de sonuçlanana kadar gitmiyor

Sinek küçük ama mide bulandırır.
Eş kişisi sadakatsiz olduğu için güven kalmamış ortada.
Affedemediğiniz için sürekli bu sorular aklınızda.
Bu şekilde ilişki yürümez en azından bir süre korunun da çocuk olmasın.

Evet ben de hiç sevmem ancak karşı tarafın tutarsizliklari birden fazla olunca acaba diyor insan ve şüphe bir kalbe girince de sonuçlanana kadar gitmiyor
Ben de depremzedeyim, nasıl iğrenç bir psikoloji olduğunu biliyorum.. bu süreci böyle bir adamla geçirmek istemezdim ama yine de siz bilirsiniz.

Deprem sonrası süreçte bile aklı başka yerde olan kocayla ne kadar iyi olabileceğinizi düşünüyorsunuz? Hiçbir şey ders olmamış adama, uçkur peşine düşmüş.
Yine yapacak aynı şeyleri, üzgünüm.

Sinek küçük ama mide bulandırır.
Eş kişisi sadakatsiz olduğu için güven kalmamış ortada.
Affedemediğiniz için sürekli bu sorular aklınızda.
Bu şekilde ilişki yürümez en azından bir süre korunun da çocuk olmasın.
Ne kadar güzel çözüm odaklı bir yorum oysa eleştiriye değil sorularıma merhem cevap arıyorum ve sizin yorumunuza buna yönelik içten teşekkürlerimi iletiyorum

Sanırım boşanmayı düşünmüyorsunuz.

Kolay gelsin.

Senin depremde tüm mal varlığın gitmişken, yurdundan yuvandan olurken chat yapan adamla yeniden heyecan duyacağını nasıl bir sevgi yoksunlugu içindesin ki düşünebiliyorsun¿Psikolojik tedavi al.
Peki ben tedavi alırken senin de aşağılayıcı cevabinin kalbimi sizlatmasini da götürecek mi kardeşim ?

Bin kere özür dileyip yapmicam dese bile inanmazdım insan oğlu değişmez. İster 4 ay da tanı ister 4 yılda karakteri ortada geçmiş olsun

Bin kere özür dileyip yapmicam dese bile inanmazdım insan oğlu değişmez. İster 4 ay da tanı ister 4 yılda karakteri ortada geçmiş olsun
İşte asıl olay burada tüm erkekler aynı sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar diye değişiyor. Haklısın. inanmamak ise baya baya yorucu . teşekkür ederim yorumun için ✨

Peki ben tedavi alırken senin de aşağılayıcı cevabinin kalbimi sizlatmasini da götürecek mi kardeşim ?
Boş ver benim cevabımın kalbini sızlatmasını. Gerçek kalbi sızlatır, Biz o bölgede değildik yakınımız da yoktu uyumadık, hergün ağladık, en son eşim dedi her çıkalım kafayı yıyeceksin diye. Merhametsiz, vicdansız adam karısı böyle bir felaketle uğraşırken uckur derdine düşmüş.Sen bütün erkekler yapar diye aklama derdindesin. Bu kalbiniz sızlatsın ki gözünüz açılsın.Yoksa bana göre hava hoş yazarım şuraya geçmiş olsun kardeşim, hakkında hayırlısı. Benden iyisi olmaz.

İşte asıl olay burada tüm erkekler aynı sadece yakalananlar ve yakalanmayanlar diye değişiyor. Haklısın. inanmamak ise baya baya yorucu . teşekkür ederim yorumun için ✨
Tüm erkekler aynı değil deprem ve sonrasında yaşadıkların psikolojini çok yıpratmış anlıyorum ama hepsini aynı kefeye koyarak burada hepimizin eşini yargılamış oluyorsun. Hepsinin aynı olması mümkün değil.

Boş ver benim cevabımın kalbini sızlatmasını. Gerçek kalbi sızlatır, Biz o bölgede değildik yakınımız da yoktu uyumadık, hergün ağladık, en son eşim dedi her çıkalım kafayı yıyeceksin diye. Merhametsiz, vicdansız adam karısı böyle bir felaketle uğraşırken uckur derdine düşmüş.Sen bütün erkekler yapar diye aklama derdindesin. Bu kalbiniz sızlatsın ki gözünüz açılsın.Yoksa bana göre hava hoş yazarım şuraya geçmiş olsun kardeşim, hakkında hayırlısı. Benden iyisi olmaz.
Anlıyorum teşekkür ederim peki sahiden aldatmayan erkek var mıdır yani aldatmak illa fiziksel olmaz biliyoruz. Aldatmak geniş yelpazesi olan bir eylem olduğu için öyle dedim yoksa aklamak aklıma gelmedi.

Tüm erkekler aynı değil deprem ve sonrasında yaşadıkların psikolojini çok yıpratmış anlıyorum ama hepsini aynı kefeye koyarak burada hepimizin eşini yargılamış oluyorsun. Hepsinin aynı olması mümkün değil.
Haklısın Senin nezdinde herkesten özür dilerim eşleri zan altında bıraktığım icin.biliyor musun bu yorumun duygulandirdi .benim erisemeyecegim bağa sahipsiniz ne mutlu eşine ve sana .sevginiz daim olsun

Back
X