İlk defa pişmanım

Haklısın Senin nezdinde herkesten özür dilerim eşleri zan altında bıraktığım icin.biliyor musun bu yorumun duygulandirdi .benim erisemeyecegim bağa sahipsiniz ne mutlu eşine ve sana .sevginiz daim olsun
Özüre kadar gidecek bir şey yoktu✨ Teşekkür ederim🙏 dediğim gibi ben de depremzedeyim ve ruhsal durumunu çok iyi anlıyorum. Bu adamla devam etmek zorunda değilsin, mutlaka güvenini kazanacak birileri çıkacaktır karşına...🌸

Merhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?

Yaşadığınız deprem süreci çok travmatik, çok acı bir süreç. Şuan için de ev ve iş konusunda sıkıntılarınız var. Kendinize, hayatınızı ve kendinizi toparlamak için biraz zaman verin.

Eşinizle ilgili konuda da madem onu şimdilik affetiniz, hayatınıza şimdilik beraber devam etme kararı aldınız, evliliğinize de zaman verin. Ama bunu kendi huzurunuzu hayatta ilk sıraya koyarak yapın. İlla eskisi gibi olmayı, eskisi gibi hissetmeyi beklemeyin, eşinizi şimdilik yol arkadaşı olarak görün. Kendinize de kandırmayın kocam harika bir koca olacak diye gözlemleyin öyle.

Belki ileride eşinizle mutlu olursunuz, bu aldatılma acısı yerinde kalır ama. Önce hayatınızı, işinizi toparlayın mutlu olamazsanız kendinizi toparlayınca ayrılırsınız belki. Dünyanın sonu değil boşanmak.

Herşey sindirebilmekle ilgili.
Nişanlı iken ilişkisi olduğunu, borçlarını sizden sakladığını, o büyük yıkımdan sonra bile chat uygulamalarında gezindiğini sindiremiyorsanız yolun başında iken boşanın.
Bunları sindirebiliyorsanız, konuları pişirip pişirip eşinizin önüne koymayın. Bir daha yakaladığınızda boşanmayacaksanız telefonunu kurcalamayın. Ne kendinize saygınız kalır ne de eşiniz sizi umursar.

Anlıyorum teşekkür ederim peki sahiden aldatmayan erkek var mıdır yani aldatmak illa fiziksel olmaz biliyoruz. Aldatmak geniş yelpazesi olan bir eylem olduğu için öyle dedim yoksa aklamak aklıma gelmedi.
Hayatta herkes ama herkes koşullar oluşursa aldatabilir. Koşullar çok değişkendir tabi. Kimi 30 yıllık evliliğin üzerine aldatır, kimi alışkanlıkla, kimi kötü bir evlilikle vs vs Erkek ya da kadın farketmez. Ama bu bunu meşrulaştırıp normalleştirmek kişinin kendisine saygısı yok demektir. Kendine ve karşısındakine saygısı olan aldatmaz. Çeker gider.
Ki velev ki meşrulaştırdık aldatmayi. Senin evliliğindeki aldatılma o "Her erkek aldatır" klişesinin içinde değil. Süregelen, nişandan itibaren başlayıp senin en zor zamanında hız kesmeden devam eden, vicdansızca aldatma. O yüzden bu evlilikte seni sürekli aldatacak. Deprem zamanı bunu yapan sen hamileyken oooooo. Ve sadece aldatmayacak bu adam. Vicdansız olduğu için psikolojik baskı, ilgisizlik de olacak.
Eğer bosanmayacaksan hiç karıştırma telefonunu, gözlerini sıkıca kapat, hayatta başka şeylerle mutlu ve heyecanlı olmaya bak.

Bende çok kısa sürede evlendim,eşim bensiz bir kere bile dışarıya çıkmadığı için hiç telefonuna filan bakmadım.Kusura bakmayın ama eşiniz karaktersizmiş depremde herşeyiniz gitmiş chat sayfalarında gezinmek ne demek.Bence bu konuda hasta ruhlu ve düzelmez.

Merhabalar geçtiğimiz aylarda eşimle 4ay içinde tanışıp evlendik.ocak ayında düğün idi. Evliliğimin 15. gün depreme yakalandık.isyerim evim bitti gitti yok oldu. 15 gün süre zarfinda sözde ilgili icraatte 0 ilgili idi.Sehirde yaşayacak durum olmadığı için şehir dışında kalıyoruz.ben işe başlayamadım yapamadim eşim çalışıyor. Ona karşı içimde hep bir ünlem vardı .telefonunu kurcaladım neler gördüm neler borcunu, benimle nisanliyken başkasıyla ilişkisini, depremden sonra dahi olan chat uygulamalarıni velhasıl benim inancım bitti güvenim kalmadı. Yeminler etti vs iyiyiz.biliyorum bu kadar kısa sürede kimse taninamaz vs yorumları olacak ama aynı eve girince kaç yıl geçse de tanınmıyor zaten ki çok güçlü referanslarım vardı.demem o ki hayatım da ilk defa pişmanlık yaşıyorum evlendigim için . Yeniden inanmak mümkün mü ? Pişmanlığım şimdilik mi ? Ne zaman tam anlamıyla kalbim heyecandan çarpacak ? Ne zaman mutlu olurum ?
Öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Aldatma yalan gibi durumlarin malesef garantisi yok en yapmaz dediklerimiz bile yapabiliyor. Evet çok kısa sürede evlenmissiniz ama 20-30 yıllık evliler bile yapabiliyor bunları yani demem o ki insan mükemmel dahi olsa karşısındakinin yapacağı varsa yapıyor. Eşinize bağlı bı durum zamanla belki duzelirsiniz ama en ufak biseyde tereddüt edip acaba mi diyeceksiniz içinizde bi güvensizlik duygusu illaki kalacak.. hakkınızda hayirlisi olur inşallah 🤲

Eşim dahi olsa birinin telefonunu kurcalamak bana çok yanlış geliyor. Bi şekilde olmuş yakalamışsınız eğer ayrılmayacaksanız bir daha telefonunu karıştırmayın, devam edemem diyorsanız da yol yakınken bitirin gitsin.
İyi ki kurcalamış yoksa uyuyacaktı .
Bende yanlış bulurum ama artık hak vermiyor da değilim ne bilim devir kötü.
Boşan gitsin ya çekme böyle birini.
Boşa .
Chat uygulamalarında takılsın ergen

Referansı benzetme babında dedim. Saklanan şeyler süreye bakılmaksızın saklanır teknoloji hala süper işliyor. 2 yıl da beraber olsaydık akşam herkes kendi baba evine dönecek ve yine yapılanlar yapılacaktı. Yorumunuz için teşekkür ederim ✨
Tanımak önemli ama 2 yıl sevgili olunca da garantisi yok.
Ya zaten erkekler değişir .
Önemli olan vicdan ahlak sorumluluk sahibi biri olması .
Buda belli olmuyor.

Evet eve girmeden bir insanı tam anlamıyla anlamazsın ama yani insan bir olcer biçer nasıl dört ay tanıdığınız birine evet dediniz arkanızdan atli mi kovaliyordu acaba neyse olan olmuş seni aldatan bir insana bir daha nasıl inanacaksin imkansız nir kez yapan hep yapar

Bosan ve kendine yeniden bir hayat kur .o yurek bidaha isinmaz .hala niye isinmiyor diye dert ediniyorsun

Back
X