canım ben adetimin 19 ncu günü gittim benim yumurtalar catlamıstı doktor tam zamanında gelmissind dedi ve uzun protokolle baslattı yani adetimin 21 nci günü llucrin denen içinde 14 tane iğne olan bir ilac ve adet olana kadar vuracagımı söyledi ben ikinci iğnemi oldum ayrıca kaldı 12 yumurtaları baskılamk icin mis ayrıca sonra adet zamanı yani adette olmaybilirmisim ilacın etkisiyle sonra hormon iğnelerine baslıcaz ve ayrıca folic plus iciyosun artık hormon iğnelerinden sonra ne kadar süre sonra yumosları falan toplicaklar bi bilgim yok zaman ne göstericek bakalım ama eger kısa protokol uygulanırsa adetinin 2 nci günü doktorun cagırıcak seni bence adetten sonra gidebilirsin ona göre doktor karar verir allah yardımcımız olsunn insallah bebelerimize kavusuruz ya ben bu isi becerirsem herkes becerir diye düsünüyorum cünkü korkakın biriyimdelikafadulden
:1hug:kızlar çok sağoluuun herbirinize çok teşekürederim:1hug:..umarım hepiniz tez zamanda emeğinizin karşılığını alırsınız..
anlattığınız kadarıyla çok basit işlemler sadece biraz yorucu heralde kii,bebeşlerime kavuşmak için hiç bişey değil..ben 2 yıl uğraştım herşeyim çok iyi.5günlük hap tedavisinde bile benim yumurtalıklarım çok büyüdü,ama işte olmadı nedense.ne bende nede eşimde birşey bulunamadı sadece benim rahmim(halk deyimiyle EŞEK SIRTI)ŞEKLİNDE OLDUĞU İÇİN BANA HİSTERESKOPİ YAPILICAK..tüp bebek şansını artırıp düşük olmaması için(hüsrana uğramayayım diye)çünkü genelde 2. tüp bebek denemelerinde bu amelyat isteniyomuş.allah korusuun:Saruboceq:..
çok sağolun tekrar,uzun uzun yazmışsınız hiç sıkılmadan..beni çok aydınlattınız bebişimin teyzeleri:asigim:dilerim herbirinizin hayırlı haberini alırım burda:1hug:
pekiii hani 4 embriyon yerleştiriyolar diyosunuz yaa,benim eşim aşırı derecede ikiz istiyo,ama ben istemiyorum:1no2: ailemden çok uzağım kimsem yok çok zorlanıcam.aceba benim isteğimle tek embriyon yerleştirebilirlermiki???o mümkünmüdür eşim duymadan doktora söylesem:çok üzgünüm:..tamam benim 4 çocuğum olsun istiyorum ama sıraylaa..ooff anlıyosunuz dimi beniiii:a015:
kizlar hic korkmayin yaaa hic karisik degil hersey kendiliginden ilerliyor hic merak etmeyin allahim yardimciniz olsun merak ettigin seyler olursa sorun hic celiskide kalmayin ins pozitif alanlardan olursunuz
Slm arkadaslar bende tup bebek tedavisine basladimm cok korkuyorum olumsuz cevap alirim diye benim 17 tane yumurtam alindi 11 tanesi dollenmis 8 tanesi bolunmus bugun aradilar beni insallah yarin hayirlisiyla transfer yapilir.benim bu sekizinci denemem bende bolunme olmuyodu cok sukur bu kez bolunme olmus genede cok korkuyorum her an bolunmeleri durur diye insaallah hayirlisiyla bu sefer tutar allahim olmayan herkeze nasip etsin evlat sevgisini
canim aradan biraz zaman gecmis ama ne yaptin yaptirdinmi tüp bebek insallah sonucun pozitif olmustur yuzun gulmustur bende basladim tedaviye allahim isteyen herkesin yuzunu guldursunBizde tup bebek yaptirmak zorundayiz. biraz arastirdim ignelerden falan çok korktum bir kaç senedir erteliyorum lutfen yardim edin artik bnde anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?