ilk defa tp bebek yaptranlar tecrbelerinizi bekliyorum

cevabin icin cok tesekkür ederim canim... Şeniz

bende ilk kez yaptıracağım. adetimi bekliyorum. aşılamayı yapan dr.um cok iyi ve ilgiliydi. önerdiği tp bebek merkezi hakkında da cok iyi şeyler duydum. yarın da ön görüşme yapacağız. aşılamayı yapan dr.umun ilgisi sayesinde içim çok rahat ve tp bebek işlemleri için gözüm hiç korkmuyor.merkezdeki dr.um da ne derse yapacağım. buradaki olumsuz örneklere de cok kaptırmamaya calışıyorum kendimi.cok araştırmacı olup da kafamı cok karıstırmıyorum.gerisi de yüce Allah'a kalmış.

ama benim tek derdim sigara mallesef onu nasıl halletcem bakalım....

hepimizin yolu ve şansı açık olsun insallah...

kizlar hic korkmayin yaaa hic karisik degil hersey kendiliginden ilerliyor hic merak etmeyin allahim yardimciniz olsun merak ettigin seyler olursa sorun hic celiskide kalmayin ins pozitif alanlardan olursunuz

BU İKİ ARKADAŞ AYNI KİŞİLERMİ Bİ KARIŞIKLIK MI VAR ACABA :1rolleyes:

merhaba canım kafana takacak hıc bırsey yok bılmelısınkı ılk yapman gereken rahat olmak kesınlıkle uzun bır surec degıl sayet bır problem yoksa adetın 3 gunu gobekten ıgneye basladım ben daha sonrakı gunlerde doktorum yumurta takıbımı ve ıgnenın dozunu ayarladı adetın 12.gunu takrıben catlatma ıgnenı yapıyosun takıp eden 36 saat ıcnde yumurtaların toplanıyor ve 3 gun sonra embıryolarda sorun olmazsa transferın yapılıyor yanı hepsı toplamda ılk adetınden tekrar adet olana kadar bıtmıs oluyor allah emeklerınızı bos cıkarmasın hayırlı haberlerını almak dılegı ıle

selam yumurta toplama işleminde anestezi olduğundan hiçbirşey hissedilmiyor ben maalesef 2başarısız deneme geçirdim ama ilk denemede olumlu sonuç alan arkadaşlarımız var nasipse oluyor hayırlısı

kızlar pekii tedavi sırasında kanaması devam eden oldumu benim bugun 9. gunum doktoruma söledim estrofem adlı bir ilaç verdi bana yardımcı olun yaa

meraba canım benim kanamam olmadı ama bence bacaklarını dik ve yat derim kanamayı azaltıyormuş çok şiddetli bir kanaman yoksa hiç korkma aşırı ultrason muayenesi olduğumuz için bazen kanama olabilirmiş yinede dr unun dediklerini uygula umarım işine yarar bilgi sağlıklı bebekler diliyorum...

canımm inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu. benim eşimin sperm sayısı az söylediklerin dikkatimi çekti keçiboynuzunu kaynatıyomusun yoksa çiğ mi yiyo yardımcı olursan sevinirim

bende ilk defa tüp bebek yaptırcam çok heyacanlıyım bugün regl oldum çarşamba başlıyoruz inşallah çok heyacanlıyım nasıl olcak bu iş kızlar yaeyvahedigeldismile

meraba nur cum.. bu konuyu ben açmıştım senin gibi çok merak ediyordum ve 2009 haziranda yaptırdım ben endometriozis hastasıyım kısa protokolle yaptırdım menegon iğneyi bacağımdan yaptım bu senin tedavi şekline ve süresine bağlı.sonra günü gelince yumurtaları topladılar 3 gün sonrada transfer oldu bu süreler herkeste değişiyor... sonuç olarak ben üçüz hamile kaldım ama bebeklerimi kaybettim kısaca anlattım inş sana yardımcı olur hiç kafanı yorma düşündüğüne kafanı yorduğuna değmiyo dr lar hemşireler zaten seni yönlendiriyo bol şans diliyorum canım allah yardımcın olsun...sonucunu buraya yazarsan sevinirim....hayırlı tedaviler...

Slm arkadaslar bende tup bebek tedavisine basladimm cok korkuyorum olumsuz cevap alirim diye benim 17 tane yumurtam alindi 11 tanesi dollenmis 8 tanesi bolunmus bugun aradilar beni insallah yarin hayirlisiyla transfer yapilir.benim bu sekizinci denemem bende bolunme olmuyodu cok sukur bu kez bolunme olmus genede cok korkuyorum her an bolunmeleri durur diye insaallah hayirlisiyla bu sefer tutar allahim olmayan herkeze nasip etsin evlat sevgisini

selam,
ne oldu sonuç aldın mı?

arkadaşlar bende ilk defa yaptıracağım.eşimde sperm azlığı var ve birçok tedavi gördü ama bir netice alamadık.özel hastaneye gittik tüp bebek dedi ama maliyeti yüksek olduğu için bugünde üniversite hastanesine gittik ordaki doktorda tüp bebek dedi ve nasip olursa başlıycaz.çok heyecanlıyım.inşallah rabbim nasip ederde olumlu sonuç alırız.

Sekizinci denememizde tutmadi malesef bu seferde tutunma olmadi hayirlisiyla insallah bebde hamile kalirim 5 ay sonra gene denicemm Alllah izinverirse bu denememizde dokuzuncu olcak Allahim isdeyen herkeze nasip edsin yarappim.

Bizde tup bebek yaptirmak zorundayiz. biraz arastirdim ignelerden falan çok korktum bir kaç senedir erteliyorum lutfen yardim edin artik bnde anne olmak istiyorum

Bizde tup bebek yaptirmak zorundayiz. biraz arastirdim ignelerden falan çok korktum bir kaç senedir erteliyorum lutfen yardim edin artik bnde anne olmak istiyorum
canim aradan biraz zaman gecmis ama ne yaptin yaptirdinmi tüp bebek insallah sonucun pozitif olmustur yuzun gulmustur bende basladim tedaviye allahim isteyen herkesin yuzunu guldursun

Bende ilk kez yapacağım ama nerde nasıl hiç bilmiyorum çok yıprandim onu biliyorum nereyi önerirsiniz yaptıran arkadaşlar dan öneri bekliyorum

Ben hâlâ başlayamadım bayramdan sonra gitcez ınş samsundayim universite hastanesinde yaptiricaz biz özel hastaneler başarısız die duydum arastirmalarimda tabii ben hâlâ çokkkk korkuyorum bilmiyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…