- 1 Nisan 2019
- 371
- 137
- 103
- Konu Sahibi blackbirdie
-
Az önce bende fiyat aldım başka özel hastaneden hastaneye 65 bin ilaçlar 30-40 arası çıkıyormuş. Dondurma 14 bin. Histeroskopi için de 17 bin vermiştim bu fiyatlar ne böyleKızlarım merhaba 1.5 yılın ardından pcos ve ileri hareket problemi nedeniyle tüp bebeğe başlayacağız. Ben afyonda ikamet ediyorum burada özel bir hastanede bana verilen ücret tarifesi 86.000 + 38.000 perde ameliyatı 50 60 bin civarı ilaçlar bir de embriyo oranına göre 8 ile 20 bin arası bir tarife çıkarıldı. Bu fiyatlar normal midir tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bir de dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Hangi şehirdesin canım? Histeroskopi çok pahalı geldi bana da ama mecbur artık sürece orda başlayacağımız için vereceğizAz önce bende fiyat aldım başka özel hastaneden hastaneye 65 bin ilaçlar 30-40 arası çıkıyormuş. Dondurma 14 bin. Histeroskopi için de 17 bin vermiştim bu fiyatlar ne böyle
Trabzondayım. Ben de perde ameliyatı oldum. Yarım saat sürüyorHangi şehirdesin canım? Histeroskopi çok pahalı geldi bana da ama mecbur artık sürece orda başlayacağımız için vereceğiz
Ayy çok korkuyorum kuzum ya tüp bebek olmasa yaptırmazdım ama riski düşürmek istiyorum.Trabzondayım. Ben de perde ameliyatı oldum. Yarım saat sürüyor
Hayatında gördüğün en basit işlem korkma sevin hatta iyileşeceksin bebeğin tutunacak. Rahim işlem görecek yenilenen hücrelerin bebeği kabul etmiş olacak çizik gibi düşün.Ayy çok korkuyorum kuzum ya tüp bebek olmasa yaptırmazdım ama riski düşürmek istiyorum.
Canım valla iyi bile vermişler maalesef fiyatlar böyleKızlarım merhaba 1.5 yılın ardından pcos ve ileri hareket problemi nedeniyle tüp bebeğe başlayacağız. Ben afyonda ikamet ediyorum burada özel bir hastanede bana verilen ücret tarifesi 86.000 + 38.000 perde ameliyatı 50 60 bin civarı ilaçlar bir de embriyo oranına göre 8 ile 20 bin arası bir tarife çıkarıldı. Bu fiyatlar normal midir tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bir de dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Oluşan embriyolarınızı mutlaka genetiğe gönderin doktor gerek görmüyor filan demeyin normalde eşlerde kromozomsal sıkıntı olmasa da embriyo bölünürken kromozomsal sıkıntı oluyor bu embriyolar ya tutmuyor dıştan iyi görünse de ya kimyasal oluyor ya da bnm ilk transferimde olduğu gibi kalp durmasıyla kürtajla sonuçlanıyor bu masraftan asla kaçmayın benden söylemesiKızlarım merhaba 1.5 yılın ardından pcos ve ileri hareket problemi nedeniyle tüp bebeğe başlayacağız. Ben afyonda ikamet ediyorum burada özel bir hastanede bana verilen ücret tarifesi 86.000 + 38.000 perde ameliyatı 50 60 bin civarı ilaçlar bir de embriyo oranına göre 8 ile 20 bin arası bir tarife çıkarıldı. Bu fiyatlar normal midir tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bir de dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkürler canım biraz olsun rahatladım inşallah sorunsuz geçerHayatında gördüğün en basit işlem korkma sevin hatta iyileşeceksin bebeğin tutunacak. Rahim işlem görecek yenilenen hücrelerin bebeği kabul etmiş olacak çizik gibi düşün.
Teşekkür ederim canım bunu bildiğim iyi oldunMerhaba Oluşan embriyolarınızı mutlaka genetiğe gönderin doktor gerek görmüyor filan demeyin normalde eşlerde kromozomsal sıkıntı olmasa da embriyo bölünürken kromozomsal sıkıntı oluyor bu embriyolar ya tutmuyor dıştan iyi görünse de ya kimyasal oluyor ya da bnm ilk transferimde olduğu gibi kalp durmasıyla kürtajla sonuçlanıyor bu masraftan asla kaçmayın benden söylemesi
Rica ederim hayırla kolaylıkla nasip olsun inşallah evladınızTeşekkür ederim canım bunu bildiğim iyi oldun
İnşallah çok yoruldum bu süreçte umarım bizim de yüzümüz güler.Rica ederim hayırla kolaylıkla nasip olsun inşallah evladınız
Amin Rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre versinİnşallah çok yoruldum bu süreçte umarım bizim de yüzümüz güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?