İlk defa tüp bebek deneyimi için yardım kızlar

blackbirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
371
137
103
Kızlarım merhaba 1.5 yılın ardından pcos ve ileri hareket problemi nedeniyle tüp bebeğe başlayacağız. Ben afyonda ikamet ediyorum burada özel bir hastanede bana verilen ücret tarifesi 86.000 + 38.000 perde ameliyatı 50 60 bin civarı ilaçlar bir de embriyo oranına göre 8 ile 20 bin arası bir tarife çıkarıldı. Bu fiyatlar normal midir tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bir de dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Az önce bende fiyat aldım başka özel hastaneden hastaneye 65 bin ilaçlar 30-40 arası çıkıyormuş. Dondurma 14 bin. Histeroskopi için de 17 bin vermiştim bu fiyatlar ne böyle

Az önce bende fiyat aldım başka özel hastaneden hastaneye 65 bin ilaçlar 30-40 arası çıkıyormuş. Dondurma 14 bin. Histeroskopi için de 17 bin vermiştim bu fiyatlar ne böyle
Hangi şehirdesin canım? Histeroskopi çok pahalı geldi bana da ama mecbur artık sürece orda başlayacağımız için vereceğiz

Canım valla iyi bile vermişler maalesef fiyatlar böyle

Merhaba Oluşan embriyolarınızı mutlaka genetiğe gönderin doktor gerek görmüyor filan demeyin normalde eşlerde kromozomsal sıkıntı olmasa da embriyo bölünürken kromozomsal sıkıntı oluyor bu embriyolar ya tutmuyor dıştan iyi görünse de ya kimyasal oluyor ya da bnm ilk transferimde olduğu gibi kalp durmasıyla kürtajla sonuçlanıyor bu masraftan asla kaçmayın benden söylemesi

Teşekkür ederim canım bunu bildiğim iyi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…