- 16 Ekim 2024
- 1.942
- 1.255
- 53
- 36
- Konu Sahibi blackbirdie
-
İnşallah hep benzer hikayelerimiz çok duacıyım inşallah bu kez Allah kucağını doldursun sağlıkla hayırla gönlünün muradını versinAcı çeke çeke seyit onbaşına döndük. İnşallah ilk defa bir şeyler yolunda gider de yormaz beni.
İnşallah canım ne güzel dua ettin öyle. Hepimiz için aynı duyguları taşıyorum ama sanki sen zaten gebesin değil mi? Seni gördüm başka topiklerde yanlış mı hatırlıyorumİnşallah hep benzer hikayelerimiz çok duacıyım inşallah bu kez Allah kucağını doldursun sağlıkla hayırla gönlünün muradını versin
Bn ilk transferimde 9.haftada kaybettim maalesef %90kromozamsal dediler 12temmuz yeniden transfer oldum elimde kalan tek embriyom vardı çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sonuç çok şükür sağlıklı gelince transfer oldum şuan 8haftalık hamileyim çok şükür ama tabi endişelerimiz hiç bitmiyor inşallah sağlıkla kavuşurum bu kez ben deİnşallah canım ne güzel dua ettin öyle. Hepimiz için aynı duyguları taşıyorum ama sanki sen zaten gebesin değil mi? Seni gördüm başka topiklerde yanlış mı hatırlıyorum
Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz canımBn ilk transferimde 9.haftada kaybettim maalesef %90kromozamsal dediler 12temmuz yeniden transfer oldum elimde kalan tek embriyom vardı çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sonuç çok şükür sağlıklı gelince transfer oldum şuan 8haftalık hamileyim çok şükür ama tabi endişelerimiz hiç bitmiyor inşallah sağlıkla kavuşurum bu kez ben de
Çok teşekkürler aminSağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz canım
Genetik taramalı yapmama.rağmen kimyasalmgebelik olduÇok teşekkür ederim Rabbim anne olmayı isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah
ilk denemede yaş problemi kalıtsal genetiksel birşey yoksa hiçbir doktor genetik tarama yaptırmıyor evet ama en sağlıksı genetik taramalı tüp bebek gerçekten
Evet çok hikaye okudum ilk tüp bebek yapanlar için düşündürücü bende adet olunca başlıcam ama doktorum genetiğe göndeririz dedi ben kabul etmeyi düşünmüyorumGenetik taramalı yapmama.rağmen kimyasalmgebelik oldu
Katil hücre testi yaptırın kimyasala dönme nedeni sizin bu olabilirGenetik taramalı yapmama.rağmen kimyasalmgebelik oldu
Ama.benim.bir oğlum.var olsaydı o zamanda olmaz mıydı bide ben beyaz serum bağışıklık cokertici her şeyi yaptimKatil hücre testi yaptırın kimyasala dönme nedeni sizin bu olabilir
Benim de bir evladım var ama ikinci gebeliklerde ortaya çıkabiliyormuş bende de oğlumda olmadı iğne filan kullanmadım ama kalp durmasından sonra test yaptırdım üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve iğne kullanıyorum şuanki gebeliğimdeAma.benim.bir oğlum.var olsaydı o zamanda olmaz mıydı bide ben beyaz serum bağışıklık cokertici her şeyi yaptim
Ne kadar ücret ödediniz tek embriyo için. Özel hastane miVallaha bend pişman oldum zaten 5 embiryom vardı iki iki transfer edilseydi aynı kapıya çıkardı boşuna para verdim
Genetiğe gönderdiniz ya onu soruyormm fiyat neydiTransfer ücreti mi tek çift bizde aynı fiyatti 55 bindi acıbadem Maslak Bülent traşda idim ben özel cartlari curtlari ile 75 buldu
Aynı hastanede değiliz ben ankarada yaptırdım ama fiyat ngs/pgt testi için embriyo başına 350 dolar ödedik. 3 tane gönderdik biri mozaik diğer ikisi sağlıklı geldi.Genetiğe gönderdiniz ya onu soruyormm fiyat neydi
Benim dondurulmuş embiryo 2022 de idiGenetiğe gönderdiniz ya onu soruyormm fiyat neydi
İnşallah sağlıklıca emeklerinizin karşılığını alırsınız duacıyımBende zaten 3 değerde pıhtı var oksapar 6 binlik kulaniyordum
Amin amin bu yolda olan kimsenin emeğini boşa cikarmasinİnşallah sağlıklıca emeklerinizin karşılığını alırsınız duacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?