İlk defa uçağa bineceğim, ya uçak düşerse korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ucaktan korkanlari hic anlamiyorum normalde korkak biriyim her konuda ama ucaktan zerre kadar korkmadim hissetmiyorsun bile.

Söyle düsün ben öyle yapiyorum, ucaga binen onlarca insan var, birakayim da onlar korksun. Onlar rahatsa ben niye telas ediyorum. Ben mi sorumluyum bu ucaktan. Millet kitabini okuyor müzigüni dinliyor. Zaten bir zaman sonra servis ne zaman yeaaa diye tribe gireceksin. Bulutlara falan bakacaksin..

Valla korkunuz ölüm mü uçak mı anlayamadım. :)
Ama sonuçta yürürken; ayağınız taşa takılıp yere düşüp ölebilirsiniz de..
Bindiğiniz uçak da düşebilir yani hiçbirşeyin garantisi yok.
Eczaneye ya da sağlık ocağına gidip; bu durumu anlatın. Hafif bir sakinleştirici verirler, uçağa binmeden atın, en azından panik atağinizi engeller.

İyi geceler herkese...
İki saatlik uçak yolculuğu ile sevgilimin yanina , İstanbul'a, onu görmeye; İstanbul' u gezmeye gideceğim.

Onun yanina gittiğimden annemin haberi var, babam farklı bir şey için İstanbul'da olduğumu bilecek.

Uçağa ilk defa bineceğim ve tek başıma. İnternetten araştırdım uçak kazası haberlerini gördüm. Korkuyorum uçak düşer diye... Ya da kaybolurum, başıma bir şey gelir diye. Ama gitmeyi de çok istoyorum biletim hazır.
Lütfen bir şeyler söyleyin, geçsin bende ki bu uçak korkusu :KK43:
Ben abartısız 100 kere uçağa bindim
Hala korkuyorum
Hep bi panik atak halinde uçuşlar
Sakinleştirici alıp uyumayı deneyin , ben öyle yapıyorum ...

Cok keyifli ucakla yolculuk yapmak, istatistiklere bakicak olursak en guvenli ulasim sekli ;)

Uyuyanlari gordugumde aammaannn diyip rahatlamistim.

Doğdum doğalı uçak ile seyahat ediyorum , o korku hala var . Ama uçak kazaları bi kalkarken bi de iniş esnasında oluyor . Kalktıktan sonra rahatlıyorum bide film filan izliyorum , unutuyorum bile ...
İyi yolculuklar :dua:

Ben en rahat uçakta oluyorum. Çünkü kaza olacaksa uçak düşecekse de benim bu konuda herhangi bir etki edebilme şansım yok. Mesela araba olsa ben kullanmıyor olsam bile şoförün dikkatini dağıtsam benim kazaya sebep olma durumum oluşuyor. Ama uçakta böyle bir durum olamayacağı için kafam rahat stressiz tasasız gidiyorum. Sonuçta güzel memleketimizde sokakta yürürken hayati tehlikemiz daha yüksek.

Ben ilk bindiğimde bol bol fotoğraf çekmiştim 12 sene once , havadayken şehirleri geçerken çok zevkli kusbakisi fotolar , birde çay kahve sandviç soyle keyfine bak bişey olmaz korkma , simdi 100 kez binmisimdir toplamda otomobil den hiç farkı yok çabucak gidiyorsun tüm taşıma yöntemlerinin içinde uçağı tek geçerim

Her ay en az iki kere kullanıyorum korkacak hiç birşey yok
Ucak kazalarına bak senede 3-5i gecmez
Ancak arabadır otobüstür hatta yolda yürürken araba carpma, kafana bişey düşme olasılığı emin ol daha yüksek

Ben abartısız 100 kere uçağa bindim
Hala korkuyorum
Hep bi panik atak halinde uçuşlar
Sakinleştirici alıp uyumayı deneyin , ben öyle yapıyorum ...
Al bendende okadar.
Sayısız bindim ama her bindiğimde ilk bindiğim günki kadar korkuyorum.hatim indiriyorum resmen.ingiltereye giderken bende iki tane ilaç içip gitmiştim.yol 5dk sürmüştü bana :eğlence:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X