Ilk defa yaziyorum buraya derdimi ve yeniyim :(

Benbenben61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
25
17
38
33
Merhaba guzel insanlar hanimlar kizlar,

Ben yurtdisinda yasiyorum esimle 2

Son düzenleme:

Evliliğiniz koskoca bir yalan üzerine kurulmuş farkında mısınız? Çocuğunu saklayan adam daha neler neler yapabilir bir düşünün.

Ben yalanci insandan hersey beklerim. Cocugu oldugunu insan evlenmeden bastan soylemeliydi. Ben olsam bosanirdim. Cunku mutsuz bir evlilik daha sonra gulluk gulistanlik olmuyor.

O sizin vereceğiniz bir karar. Biz etki edemeyiz, etmemeliyiz.
Etki degil ama cok kararsizim, sevgi kesinlikle bastaki gibi degil.. napcami bilmiyorum kandirildim hersey yalan uzerine kuruldu bide bana trip atmasi kucuk seylerde cok sinirimi bozuyor yuzsuzlugune tahammul edemiyorum cok yuzsuz insan biraz utanir be yaptiklarindan

Madem çocuk da yapmış hollandalıdan niye onunla evlenmemiş ne iğrenç ya bunu bir de sizden saklarken aynı o kadın gibi her dediğini kabul etmenizi bekliyor. Yarın öbür gün başkalarından da yaptığı ve sakladığı çocukları ortaya çıkmadan boşa bu adamı bu adamdan bir şey olmaz net!

Hayal kırıklığını anlıyorum. .
Öğrendikten sonraki hissiyatini da..

Ben içinde bulunduğum o durumu hep şöyle ifade ediyorum.

Küçük bir yerde yaşıyorum sadece bir bakkal var. Ondan çok büyük kazık yedim ama hayatta kalmak için de oradan alışverişe şimdilik devam etmem gerekiyor.

O bakkala her seferinde hangi duygularla gidiyorum? Iste öyle bir duygu...

Cok dogru anlattin icimdeki duygu ve hissiyatlari evet kendim anlatmak istesem bukadar dogru anlatamazdim cok tsk ederim .. dusunuyorum baskasi olsa kesinlikle yaninda durmazdi artik daha diye. burdaki hollandalilar icin bu durmlar cok normal ama bana gore degil ben okadar genis bir insan degilim. eee buda hollandaliyla yasaya yasaya onlar gibi olmus. bu durumuda kabullenmeyi dusunmuyorum kendimi aldatilmis kandirilmis kirilmis herseyi hissediyorum buyuk bir bozuk piskoloji icindeyim kimseyle paylasamiyorum icim icimi yiyor bii yandan. bosanmayi karar almistim evet ancak daha paylasmadim bunu, ailemi hayal kirikligina ugrattim diye icimde bir sucluluk hissi var. ama kararimi verdim bile ve bunun icin cok gec bile kaldim..

Kabullenmesi kolay bir yalan değil. .

Ailenizin anlayacağını umuyorum.

Mutlu olmanızı kolaylıkla atlatmanizi dilerim..

Bosan demicem o senin kararın ama evlenmeden önce flört dönemi olmadı mi hiç ?? Sizden çocuğunu sağlıyorsa altında daha neler vardır kendini sağlama al sana yol çabuk gozukucek haberin olsun ...

Tanımadan vatandaşlık almak için mi gittiniz?

Keşke iyice bie araştırsaydınız

Dediği gibi ya ani bir kararla kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız.

Sahi yapılabilecek ne var ki?

Sanirim yapabilecek bsy yok aniden durumu kabullenememde, ayrica flort donemi tabiki oldu 6 ay bir donem ve ben burda hollandada dogdum buyudum yani oturum vatandaslik icinde gelmedim zaten dogdugumsan beri cifte vatandasim arkadasin sorusuna yanitlamak icin yaziyorum bunu, ailemin nolursa olsun bana destek cikip anlicaklarini biliyorum ama ben his duygu kalp olarak cok.yikildim sanirim artik yalanci biriyle bir arada durmanin bir anlami.yok

Kardesim sen hic mi tanimadan bu adami ? Nasil evlendin nasil eski iliskisinden cocugu oldugunu bilmezsin, hic mi gorusmediniz evlenmeye karar vermedende adam senin huyunu sen onun huyunu daha yeni ogreniyorsunuz ?

Cidden tuhafmis iliskiniz Allah kolaylik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…