Merhaba guzel insanlar hanimlar kizlar,
Ben yurtdisinda yasiyorum esimle 2 senedir evliyim. Esim benden once hollandali bir kadinla beraberdi ve kadin esimden 15 yas buyuktu. Hollandali kadin esimi elinde tutabilmek icin kaybetmemek icin herseyi kabullenip herseye evet diyordu, esimde simdi sanirim ayni durumu benden bekliyor benim herseye iyi guzel karsilamami bekliyor ve kabullenmemi bekliyor sanirim ama ben malesef oyle biri degilim, oldugum gibiyim. Esimin hollandali kadindan 9 yasinda bir kizi var ve bunu benden uzun bir sure sakladi evlendikten 6 ay sonra ogrendim ve daha ailemle bile paylasamadim.. ve benden bu durumu aniden kabullenmemi bekliyor, bende dedim ben hollandalilar gibi rahat veya genis mezhepli bir insan degilim diye. ben o kadin gibi olmadigim icin sanirim biraz zorluk cekiyor benim degisik olmamdan, turkce ile hersey tam anlatamadigim icin kisa anlatiyorum, esimle kesinlikle anlasamiyoruz zit karakteriz ve beni surekli o kadinla kiyasliyor sanirim. Cunku ne yapsam anlasamiyoruz her kucuk bir kavga ile benimle 1 hafta konusmuyor ve ben bu durumdan artik cok sikildim ve bunaldim. Basta cok konusmasi icin caba gosteriyordum ama artik caba hic bsy gostermiyorum acikcasi zorumada fazla gitmiyor cool davranip bekliyorum kendi konussun diye buda cok zoruna gidiyor sanirim pasamiz bu durumlara aliskin degil. Acikcasi butun bunun herseyinden ben cok mutsuz oluyorum. Ve sanirim gun gectikce icimdeki sevgide azaliyor bu olanlardan hallerinden tavirlarindan. Bana tavsiyeleriniz varmi
Bugun yeni uye oldum, derdimi acacak birini bulamadim yakinimda.. belki siz beni dinlemek isterseniz diye size yazdim.. simdiden cok tskler.