Ilk defa yaziyorum buraya derdimi ve yeniyim :(

ha bu arada konu sahibi beni tuzağa düşüren adama zerre güvenim kalmazdı..
o adamla birlikte yaşamaya devam etmek mümkün olmazdı..

Sanirim yapabilecek bsy yok aniden durumu kabullenememde, ayrica flort donemi tabiki oldu 6 ay bir donem ve ben burda hollandada dogdum buyudum yani oturum vatandaslik icinde gelmedim zaten dogdugumsan beri cifte vatandasim arkadasin sorusuna yanitlamak icin yaziyorum bunu, ailemin nolursa olsun bana destek cikip anlicaklarini biliyorum ama ben his duygu kalp olarak cok.yikildim sanirim artik yalanci biriyle bir arada durmanin bir anlami.yok

Resmen kocan denen sahtekar gencliginde yani senle evlenmeden once o hollandali kadinla gezmis tozmus gununu gun etmis kadin hamile kalmis birde ne guzel muhtemelen evlenmekte istememistir kadin kocanlar, eh kurnaz aileside bakti ki ogullari ne bir duzene giriyor kadinla ne evleniyor neden dogru duzgun aile hayati var bu isleri hem senden hemde cevrelerinde utanclarindan gizlediler seni kandirip ogullarinida senle evlenmeye ikna ettiler bir guzel sana kazigi attilar. Evlendikten sonrada bombayi kucagina birakip kactilar artik olurmusun oldururmusun boyle insanlari.
Bosan git hayatina bak oyle adamdan sana es olmaz bir kere seni kandira uc kagida getiren herife nasil guveneceksin kaldiki aranizda sevgi yok saygi yok anlasamiyorsunuz da sirf senin hayatini mahvetmisler ogullarini o hollandali kadindan uzaklastirmak amacli.

yurtdışında yaşasada köken burada kafa burada ..
çocuk yapmaya gelince yapmış yatmış kalkmış ama iş evlenmeye gelince ailesini ikna edememiştir hem büyük hem yabancı diye.. kesin böyle birşeydir..

+1

Aileside ogullarinin ayagini o kadinin evinden kesmek icin konu sahibini buldular bu olayi utanc verici bulduklari icinden herkeste sakladilar nasilsa duyulmadigi icinde konu sahibinden gizlediler evlendikten sonra kabul etmekten baska caresi yok diye dusunduler... Kisaca kumpasa getirdiler

+1

Aileside ogullarinin ayagini o kadinin evinden kesmek icin konu sahibini buldular bu olayi utanc verici bulduklari icinden herkeste sakladilar nasilsa duyulmadigi icinde konu sahibinden gizlediler evlendikten sonra kabul etmekten baska caresi yok diye dusunduler... Kisaca kumpasa getirdiler

çocuğunu gizleyen adamın kumpasçı ailesi ..
konu sahibi kurtul bunlardan hayatları yalan dolan ziyan olursun..

Bir insan böyle bir konuda yalan söylüyorsa her konuda söyler
İyi alıştırmışlar onu pohpohlanmaya

Merhaba guzel insanlar hanimlar kizlar,

Ben yurtdisinda yasiyorum esimle 2 senedir evliyim. Esim benden once hollandali bir kadinla beraberdi ve kadin esimden 15 yas buyuktu. Hollandali kadin esimi elinde tutabilmek icin kaybetmemek icin herseyi kabullenip herseye evet diyordu, esimde simdi sanirim ayni durumu benden bekliyor benim herseye iyi guzel karsilamami bekliyor ve kabullenmemi bekliyor sanirim ama ben malesef oyle biri degilim, oldugum gibiyim. Esimin hollandali kadindan 9 yasinda bir kizi var ve bunu benden uzun bir sure sakladi evlendikten 6 ay sonra ogrendim ve daha ailemle bile paylasamadim.. ve benden bu durumu aniden kabullenmemi bekliyor, bende dedim ben hollandalilar gibi rahat veya genis mezhepli bir insan degilim diye. ben o kadin gibi olmadigim icin sanirim biraz zorluk cekiyor benim degisik olmamdan, turkce ile hersey tam anlatamadigim icin kisa anlatiyorum, esimle kesinlikle anlasamiyoruz zit karakteriz ve beni surekli o kadinla kiyasliyor sanirim. Cunku ne yapsam anlasamiyoruz her kucuk bir kavga ile benimle 1 hafta konusmuyor ve ben bu durumdan artik cok sikildim ve bunaldim. Basta cok konusmasi icin caba gosteriyordum ama artik caba hic bsy gostermiyorum acikcasi zorumada fazla gitmiyor cool davranip bekliyorum kendi konussun diye buda cok zoruna gidiyor sanirim pasamiz bu durumlara aliskin degil. Acikcasi butun bunun herseyinden ben cok mutsuz oluyorum. Ve sanirim gun gectikce icimdeki sevgide azaliyor bu olanlardan hallerinden tavirlarindan. Bana tavsiyeleriniz varmi :KK43:

Bugun yeni uye oldum, derdimi acacak birini bulamadim yakinimda.. belki siz beni dinlemek isterseniz diye size yazdim.. simdiden cok tskler.
Bir kere avrupali kadinla turk kadini bir degil. Avrupali erkekle turk erkegi de bir degil. Istisnalar haric 15 yas buyuk biriyle iliski yurutmek daha cok cinsel iliski temellidir. Kadin 15 yas kucuk avrupali bi adam bulamaz ama 15 yas kucuk cinsellige ac yetistirilmis turk erkegi gayet rahat bulabilir ki o da su an ki esiniz oluyor. Bu bir parca turk erkekleri hakkin da olumsuz elestiri iceren bi yorum.
Gelelim turk ve avrupali kadinlar hakkinda ki kiyaslamaya. Cok haklisiniz evlenmeden once cocugu soylememis olmasi dupeduz aldatmaya girer. Bu durumlarda hep empati yaparim. Kadin erkek esittir ve sizin sakladiginiz bi cocugunuz olsaydi olay buyuk ihtimal gazete mansetlerinde yayinlanirdi.
Ama biz turk kadiniyiz yuvayi kurtaracaz ya...Erkekler ve kadinlarin beyin ayni calismiyor. Bos trip atmayin. Ne oldu neden sessizsin biseye mi moralin bozuk dediginde susarak ne anladiginizi ne dusundugunuzu bilmesini tahmin yurutmesini beklemeyin. Alin karsiniza onun empati yapabilecegi bi sekilde tum sikintilarinizi sakin bir sekilde anlatin. Ama oyle bir anlatin ve kendi icinizde net olun ki tatmin olmadiginiz noktada ayrilacaginizi da bilsin. En onemlisi kendinize deger verebileceginiz ve mutlu olacaginiz bir hayata devam edebilecek secimleri yapin
Umarim hersey sizin icin olabilecek en hayirlisiyla sonuclanir

Aslında olayın hollandalı ya da türk olmakla bir ilgisi yok.
Yalan evrenseldir ırkı kökeni ne olursa olsun bir insanı kandırmak yanlıştır.
Eşiniz evlendikten 6ay sonra bir evladı olduğunu söylemiş ve siz hala evlisiniz böyle tıynette bir adamla.
Üstelik hollanda gibi bir ülkede yaşıyorsunuz yani toplum baskısı vs.de yok eskisi kadar da sevgim yok diyorsunuz aileniz de destek e peki hala evli kalma sebebiniz nedir?

Back
X