ilk deneme başarısız

sevbenieren

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
7
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 3 senelık evlıyım yenı daha bebek düşünüyoruz .ilk ayımız başarısız oldu oysakı cok umutlanmıştım . kafama takıyorum bıraz burada okuduklarım içime su serpti .ilk ayda olmaması normal degılmı sızcede gercı yumurtlama dönemımı hesapladım yastık koydum ayaklarımı dıktım felan olmadı acelemı edıyorum sizce bugunn kırmızı kartı gördum moralım bozuldu uyuyamadım .

Canim :) biraz aceleci davraniyosun bence.. bu her ay oluyo hepimizde kesin gozuyle bakiyoruz sonrasi husrannn umarim hemen hamis kalirsin benim 9 .denemem 9. Ayim yani bi dusugum var bu aralikta... Allahtan umit kesilmezzz umarim Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavusturur...

Moralinizi bozmayın normal saglıklı bi bayanın hamile kalma sansı %20 miş dr lar o yuzden 1 seneye kadar deneyin diyorlar. 1 yılın sonunda % 75 hamıle kalabılıyormus kalan 25lik kısım tedavı gerektirenlermıs. ınsallah 75 lik dilimde olalım :) 5 aydır deniyoruz bizde vakti saati geldimi olucaktır Allahın izniyle..

inş sende tez zamanda kucagına alırsın . sanırsam 1 seneden sonra dr gıdıp tedavı olmak geekıyormus ıns bı sorun cıkmaz rabbım kımseyı bununla sınamasın ..

dogru dıyosun cnm rabbım aratmadan versın ben bıra acele edıyorum galıba ılk denemede olanlar var etrafımda etkılıyo lur olmaz

inş sende tez zamanda kucagına alırsın . sanırsam 1 seneden sonra dr gıdıp tedavı olmak geekıyormus ıns bı sorun cıkmaz rabbım kımseyı bununla sınamasın ..

Amin insallah.. İnsallah tedaviye gerek kalmaz. ben doktora gittim gecenlerde fsh 4.61 lh ta 14.4 biseydi yani lh baya yuksek cikti nasil dusurulur biliyorsaniz banada yardimci olursaniz sevinirim...

canımm hiiiç moralini bozup canını sıkma...hemen sıkılma çünkü seni etkiler kafana takma rahat ol bu ay olmadı olsun önümüzdeki ay olur de...ben doğum kontrol hapı kullanıyordum.dedilerki 1 sene içinde anca hamile kalırsın...bıraktım hemen hapımı...1.ay olmadı 2.ay olmadı 3.ayda olmadı ama 4.ay allahım yüzüme güldü.sen sakin ve rahat ol...allahım olmayanlarada versin.şimdi 2 aylık bir oğlum var.tez zamanda darısı başınıza...

Masallah Allah bagislasin.. peki yok ayak dikmeydi yastik koymaydi yumurtlama donemiydi dikkat ediyo muydunuz ? Ben bu ay hicbisey yapmadim artik psikolojimi olumsuz etkiliyodu yipraniyodum bende dikkat etmedim olursa olur diye bat 20 mayis bakalim artik hayirlisi Allah tan..

ay ya ne kadar güzel inş rabbımde bızım yuzumuze guler de olur bebısımız allahım tum olmayanlara versın pekı olması ıcın yaptıgın bısı oldumu bu arada allah analı babalı buyutsun

ben sadece yumurtlama dönemimi takıp edip günaşırı ilişkiye girdik eşimle...ayak dikme yastık koyma hiç yqapmadım.allahın izniyle olucaktır ama dediğim gibi moralini bozuk tutarsan ve eşinle birlikte olurken hamileliği düşünürsen etkilenirsin...ilişkiye girerken hamile kalacağını düşünme zevkini çıkar...yoksa etkilenip moral bozukluğu yaşıyosun ilk 2 ayım öyle olmuştu çünkü benim...sonra olmuyosa olmuyodur dedim ve hamileliği düşünmedim hiç rahat bıraktım kendimi ki bu çok önemli

aynen artık bende ole yapıcam oluyosa oluyo olmuyosa kımse yıpranmasın zamana bırakıyorum artık ... en dogrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…