İlk denemem başarısız:((

aycanilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
354
2
118
48
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar;

Evet bugün sonucumu aldım 0,1 sonucum yani olumsuz...OLmadı...Yanımda olan ve dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun hep desteklediniz beni..İnşallah tedaviye başlayacaklar, tedavisi sürenler ve sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız. Ve beni mutlu edersiniz...

Tekrar tekrar allah razı olsun teker teker hepinizdenn...

Günaycım senin desteğin faklıydı asla bunu unutmayacağım...

canımm......ınş kendını toparla.............inş bır gun anne olacaksınn ama şımdı demek vaktı değılmış ..........o vakıt inş canım çookk yakındır.................

bunun hiçbir tesellisi olamaz canım benim... bugün bunu daha iyi anladım.... üzülme demek olmaz elbet üzüleceksin... Senin için tek duam Allah daha fazla aratmasın inşallah... :teselli:

Sözün bittiği yerdeyim canım.Ne sğleye bilirim ki.Can sağlığı olsun .İnşallah bir dahaki sefere canım..:1hug:

ewet canım sozun bitigi yerdeyiz tabiki üzüleceksin üzülme desemde bos olur ama yılma umudunu yıtırme ve her son yeni bir baslangıcdır

:Saruboceq:
cok uzuldum canım, ne denebilir ki böyle bir durumda. bizi birtek biz anlarız. ben 4. denemeye geçmek üzereyim, ve gerçekten bu sürecin ne kadar yıpratıcı ve ne kadar yorucu olduğunu çok çok iyi biliyorum. ama güçlü olmak ve devam etmek zorundasın, eğer gerçekten istiyorsan bundan başka bir çare yok ki.... biliyorum olacak, bugün değilse de, kesin olacak... :Saruboceq:

canımmm valla su an söylenecek hic birşey y ok insallah en yakın zamanda bebeğine kavusursun rabbim daha fazla aratmasınn sana bir an önce kavustursun hayırlısıylaaa

canım çok üzüldüm. umarım kendini toplarsın ve bir sonraki denemene hazırlanırsın
bitkisel kürler vs ne var ise başlarsın canım. ümidini kaybetme

söylencek şey yokkisenağlamasenağlamasenağlama
canım kardeşim bebişin kendiliğinden gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

cok uzuldum canim ins ikiniciye gerek kalmadan kendi gelir bebisin allah yardimcin olsun

canım bizlerde birgün bizim için doğru olan zamanda bebek sahibi olacağız.ben biliyorum,inanıyorum.lütfen sende inan

evet lansor evet ınannnn............bebelerınız gelecek zamanını beklıyolar herşeyın bı vaktı vardır gelevcekelr......inşşşşşşşşşşşşgelecekler canımmmmmmmmm

canım aycancım geçmiş olsun tatlım.bizim için önemli olan sey güç o kadar güçlü olmalıyız ki bu maratonda ayakta kalalım.bütün sıkıntılar bizim için ama bir gün allah bizede nasip edecek arkadasım.şimdi gözyasını silip yoluna devam etme zamanı.allah tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah canım.bütün üzüntünü seninle paylaıyorum...

belki bedenlerimiz değil ama kanağlayan yüreğimiz ve dualarımız seninle ...yüce rabbim yardımcımız olsun herşey onun elinde ..

Allah razı olsun hepinizden..ınşallah birkaç güne kadar daha iyi hissedeceğim kendimi..Temmuz ortası gibi Halit Bey gel bana dedi...Benden başka testler isteyecekmiş..Ve yeni bir beslenme programı verecekmiş yumurta kalitemi arttırmak için. Gerçi ben Murat Beyin bana yeme veya yapma dediği hiçbirşeyi yapmadım harfiyen uydum ama demekki kısmet değilmiş bu ay..Bakalım ilerleyen zaman bana neler gösterecek...
Gerçekten zor bir süreç bu tedavi süreci Allahım hepimize kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…