İlk denemem başarısız:((

Aycan canım arkadaşım işallah bi dahaki sefere üzme kendini canım kısmet deilmiş bende üzüldüm inan Allahtan ümit kesilmez kimlerin olyo canım ya işallah bi dahakine hamileyim diye yazarsın canım

Umarım bundan sonrası herşey gönlünce olur Aycancım. Öncelikle Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Moralini sakın düşürme cnm..

senin sonucunun çok merak etmiştim cnaım dilertim en kısa zamanda anne olursun sende cnaım

ayça çok acele yazıyorum yanlış alıntı yaptım ..kusura bakma
Nilencim meraba.Nerelerdeydin neler yaptin tedavin basladi mi yanlis hatirlamiyorsam bizim durumlar yakindi.Birde dr.lar ne ye ne yeme diyorlar bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.Ben Bahceci klinigine gittigimde dr.bana mayali hamurdan ve et uruunlerinden kacacaksin bolca bitki agirlikli beslen demisti baska da bisey diyen yok.

Nilencim meraba.Nerelerdeydin neler yaptin tedavin basladi mi yanlis hatirlamiyorsam bizim durumlar yakindi.Birde dr.lar ne ye ne yeme diyorlar bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.Ben Bahceci klinigine gittigimde dr.bana mayali hamurdan ve et uruunlerinden kacacaksin bolca bitki agirlikli beslen demisti baska da bisey diyen yok.

Canım tedavin hayırlı olsun.. Ben ilk denememde başarısız sonuç aldım ama Bahçeci Kliniğinde Murat Bey gliadin in yüksek olması nedeniyle gluten içeren hiçbir gıda tüketmedim. Hayvansal gıdalardan hiçbirşey tüketmedim ve az yağlı peynir ve süte izin verdi..Ama sanırım yeni tedavimde farklı bir beslenme verecekler...Temmuz ortası gibi gideceğim. Sanırım yumurta kalitesini arttırıcak şekilde besleneceğim. Benim bildiğim ilk beslenme şeklimde onun içindi ama demekki yeterli olmadı:((

merhaba hülya 35
evet seninle durumlarımız benzeşiyordu..benimde embriyolar beşinci gün gelişimlerini durduruyordu...ilk günler 8 ve 9 hücreli olmalarına rağmen..bana çok testler yapıldı bazıları yurt dışında yapıldı hatta..şu an etten yoksun sebze meyve ağırlıklı besleniyor
um ...7 kilo vrdim 5 daha var haziranda hızlandırıp okul tatil oluncada temmuzda
istanbul yolcusuyum...

ümidin var mı diye sorarsan yok..hem eşim hem ben çok yıldık bu işlerden..ama içi
mizdeki özlem dinmiyor...bitkisellerimi hayıt civan perçemi aslan pençesi pek düzenli kullanamıyorum...bu sıralar incire ve soğana başlayacağım ama okadar yoğunum ki...ev taşıdım...okulun son günleri...annem hastalandı...derken bana sıra gelmedi...yazın ağustoston önce tedaviyi bitirmek istiyorum...hem ramazan ayına denk gelmesin hemde moral bozukluğuyla okula başlamayım diye...

evde net yok aklım sizlerde...fırsat buldukça okuldan girerim

hülya 35 arkadaşım
sende durumundan bizleri haberdar et...birbirimize moral olsun...selamlar

ayça nilayda sende durumlar nasıl
biraz kendine geldinmi...olumsuz tedavilerin sonunda insan dayak yemiş gibi oluyor...hele ben ilk tedavide hemen olacak sanmıştım...allah inandırsın gündüz gece ağladım....olumsuz olan arkadaşları duydukça inanki içim acıyor...ben o duyguyu beş kez yaşadım...rabbim hepimize dayanma gücü versin...sonu iyi olsun inşallah ..kendini fazla üzme...sevgiyle kal

ayça nilayda sende durumlar nasıl
biraz kendine geldinmi...olumsuz tedavilerin sonunda insan dayak yemiş gibi oluyor...hele ben ilk tedavide hemen olacak sanmıştım...allah inandırsın gündüz gece ağladım....olumsuz olan arkadaşları duydukça inanki içim acıyor...ben o duyguyu beş kez yaşadım...rabbim hepimize dayanma gücü versin...sonu iyi olsun inşallah ..kendini fazla üzme...sevgiyle kal

Nilencim çok şükür şimdi daha iyiyim..Arada yine böyle ağlamaklı oluyorum ama toparlıyorum..Şimdilik tatildeyim halit Bey öyle diyor.kaydirigubbakcemile2 Diyete ara verdim istediğim herşeyi yiyorum ama sanırım temmuz ortasında gittiğinde yine bir beslenme progremı başlayacak-tatlicadiarzu- Ama çok şükür sağlığım yerinde allahım hepimizin yardımcısı olsunn gerçekten zor bir süreç bu tüp bebek işidelikafadulden

aycacım meraba.alman hastanesi forumuna gelmiyosun artık.daha ii olduğuna sevindim.neden olmadığının sebepleri belli mi peki?seni üzmicekse anlat tabi canım..

Back
X