İlk deneyim

Dini yorumlar da, polemik de, üslupsuz uygunsuz çirkin hakaret içerikli yorumlar da yasaktır.
Üsluplar pek güzel.

Aynen öyle birileri hoş ğörsede hoş gören taraf sizsiniz bende hoş görmüyorum insanların fikirlerine sende saygı duymayı öğren bu da benim düşünce tarzım çağdaşlıktan bahsediyorsun ya
hahahha ay cahille de fikir tartışması hiç yürümüyor... canım sana kim saygısızlık etti??? çağdaşlık kelimesine takılma bu kadar onca şey yazmışım kafan sadece bu kadarını mı alabildi?

Yazdiklarimdan bunu mu çıkardınız yani pes ayni sey mi sizce? "Aldatmak" ile birbirini seven iki insanin ilişki ayni sey midir? Elinizi vicdaniniza koyup "evet aynidir" diyebiliyorsanız benim diyebilecek hicbirseyim yok
lütfen şu kişiye laf anlatmakla uğraşmayın, okuduğunu anlamakta epey zorlanıyor, cevap verirken de o kadar basitleşiyor ki insanın gülesi geliyor. bu tiplere laf anlatılmaz, dinimiz dinimiz takmış kafayı dine her şeyi din üzerinden değerlendiriyor. gerçekten sıkıcı.

Senin dinimiz dediğin şey insanlar için önemli değererler yalnız okuduğuma göre cahil sen gibi gözüküyorsun dışardan bakılınca yani

Çirkinleşen sensin bence şu üslubuna bak ilk önce senin gibilere laf anlatılmaz hiç inanmaya bilirsin ama saygı duycaksın

Çirkinleşen sensin bence şu üslubuna bak ilk önce senin gibilere laf anlatılmaz hiç inanmaya bilirsin ama saygı duycaksın
ya lütfen gidip kaynananız ve eşinizle olan sorunlarınızı çözün konularınıza bakarsa mlk nicki kişiyle aynı kişisiniz haberiniz olsun sitede çift nick hesap almak yasak, yetkililer görür zaten gerçi. bu kaynana muhabbetleri sizde felaket sinir stres yapmış. tahsiliniz ne bilmiyorum ayrıca ama bana cahil demek için kırk fırın ekmek yemeniz gerektiği belli verdiğiniz cevaplara bakınca. sizinle artık muhatap olmayı düşünmüyorum cevaplarınızı okumayacağım kotam doldu cehalet konusundaki sayenizde.

Sen kendi cehaletinde boğulmuşun

Üniversite mezunuyum adım gizem katipim okumakla cehalet yenilmiyor
Okuduğunu sindirmek önemli anlamak önemli tahsilinle övünmenden dolayı söyledim

konu sahibinin türkiyeden olup olmadigini nerden biliyorsunuz? yurtdisinda yasayipda buraya üye olan birsürü insan var.. ayrica Burda insanlar birbirine soru soruyor.. yargilanmak icin konu acmiyorlar.. evli olsun yada olmasin müslüman olsun yada olmasin sonucta o bi kadin ve derdine cagre ariyor.. gerisi kimseyi ilgilendirmez..

Benim fikrimde seni ilgilendirmez.O zaman su fikirde olanlar yorum yapsin desin bizde ona göre yapalim ya da yapmayalim

Benim fikrimde seni ilgilendirmez.O zaman su fikirde olanlar yorum yapsin desin bizde ona göre yapalim ya da yapmayalim
herkez istedigi yorumu yapabilir tabikide ama biraz fazla sert tepki vermiyormusunuz? 2020de yasiyoruz ve simdiki nesil eskisi gibi degil.. sadece iliski yasamis diyede kimsenin dinine laf edilmemesi lagzim bence!

Bende ilk denememde cok acı cekmistim ve olmamisti. 3 yil gecti hala jelsiz yapamiyorum mesela. Bir de hakimiyeti siz alabilirsiniz. Kontrol sizde olunca o kadar da acımıyor. Ben ilk seferimi kontrolu kendim alinca yaptim ve hic acimamisti. Biraz bekleyin alissin sonra acisi gecince tekrar deyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…